- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener83
csendes tag
Okés, köszi. Úgy tűnik az Aida stabilitás tesztje önmagában tényleg nem releváns, mert az első ujraindítás után ismét kék halál fogadott.
Na mondom fasza akkor, adjunk neki még egy kis feszkót. Léptettem egyet felfelé biosban (talán néhány század V) - erre indításkor megint kék halál. Újból emelek és újból kb ugyanott kék halál és így tovább. Csak kiváncsiságból emelgettem kb 1,425-ig, hogy azért a határon belül maradjak, de minden esetben kék halál volt az eredmény ugyanazzal a hibaüzenettel. Alulfeszelve ugyanez.
NB feszkóhoz nem nyúltam.
Ami fura az egészben, hogy amikor kikapcsoltam a 4-es magot (a 3.) 2 maggal is ugyanúgy elhasalt a win7. Egészen addig amíg vissza nem tettem mindent alapra, beleértve a CPU Unleashing-et is.
Ja, annyi kiderült hogy minden gyári értéken a default VCORE bios hardver monitor alatt 1,38V , egyébként hülyeségeket ír ha be van kapcsolva az Unleashing.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Amd Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest