Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gardener83
csendes tag
Okés, köszi. Úgy tűnik az Aida stabilitás tesztje önmagában tényleg nem releváns, mert az első ujraindítás után ismét kék halál fogadott.
Na mondom fasza akkor, adjunk neki még egy kis feszkót. Léptettem egyet felfelé biosban (talán néhány század V) - erre indításkor megint kék halál. Újból emelek és újból kb ugyanott kék halál és így tovább. Csak kiváncsiságból emelgettem kb 1,425-ig, hogy azért a határon belül maradjak, de minden esetben kék halál volt az eredmény ugyanazzal a hibaüzenettel. Alulfeszelve ugyanez.
NB feszkóhoz nem nyúltam.
Ami fura az egészben, hogy amikor kikapcsoltam a 4-es magot (a 3.) 2 maggal is ugyanúgy elhasalt a win7. Egészen addig amíg vissza nem tettem mindent alapra, beleértve a CPU Unleashing-et is.
Ja, annyi kiderült hogy minden gyári értéken a default VCORE bios hardver monitor alatt 1,38V , egyébként hülyeségeket ír ha be van kapcsolva az Unleashing.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Lightroom topic
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Futás, futópályák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest