- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Amazon Kindle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
OK.
User error.
A75-tel is ellennék de egyszerűen nem értem, hogy minek hagynak meg egy ilyen kis lapon egy D-Sub csatlakozót és mondjuk DVI miért nincs rajta? Miért kell még erőltetni a PS2-es csatlakozókat. Helyette rakhatnának rá még pár USB-t, legalább 2-est, de A85-nél szerintem nem lenne gond a több USB 3-as csati, vagy akár mind az lehetne.
Vagy ha nagyon HDMI-zni akarnak, akkor miért nincs belőle egyből kettő vagy három? Egyet akár digitális hangkimenetnek is használhatnának. Úgy is az lesz a következő lépés szerintem. HTPC-nél pl. elég hasznos. A házimozi erősítőkön ma már szinte csak az van bemenetként.
De MSI pl. igaz hogy rak optikai kimenetet a lapjára, de egy második (kevésbé jitteres) koax kimenethez már nem csináltak headert a lapjukra. Belső USB3-as headerrel is szeretnek fukarkodni. Vagy akár mondhatnám az eSATÁ-t is. Bluetooth, meg WiFi adapter integrálva meg kell.
Biztos csak én vagyok az a bizonyos réteg tagja, akinek pont sosem az kell, ami van gyárilag a lapokon.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest