Új hozzászólás Aktív témák

• pp193474

csendes tag

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni,vagy legalább valami infót,hogy "mé" nem megy a gépem Hybrid CrossFireX™-ben vagy más néven Dual Graphics módban.
    Mikor minden feltétel adott elméletileg.A legújabb bios van az alaploapon,a legújabb Ati driverek vannak feltelpítve.A biosban nincs külön IGP funkcio viszont a memóriát auto-rol átálítottam 1GB-ra a,pci-express az elsődleges és engedéjezve van Dual graphics.A videokártyáról megy a monitor.Ahogy a dokumentációba le van írva a beállítás.
    Windowsban ujratelepítettem a drivereket.De a Crystalist Controll centerben, nem jelenik meg az opció hogy engedéjjezni tudnám a crossfiret,vagy a Dual Graphics módot sehol sem találom.
    Mind a két videokórtyát (HD8570D és HD6670) frankón felismeri a rendszer,önállóan szuperül működnek.Az eszközkezelőben megvan a két videokártya de csak külön-külön hasznáhatóak.
    De miért nem tudom crossfireben összekapcsolni őket? mikor elméletileg minden adott a dolgohoz....
    Pedig direkt ez miatt "építettem" ezt a rendszert...hogy majd később dobok bele egy GPU-t és kicsit jobb lesz....:(
    A konfig a következő:
    Adott egy AMD A8 6600K Blackbox Edition, egy ASRock FM2A85X Extreme4 alaplap és egy Sapphire Radeon HD6670 1GB 128bit DDR5 PCI-E
    Windows 7 ultimate Sp1 64Bit rendszeren

Elméletben menniük kéne...gyakorlatban viszont mégsem megy ...mi lehet az oka???
    Elszomorító hogy időt,energiát és pénzt beleölve sem működik.... :F
    Kérem segítsen valaki aki találkozott a problémával.. :(((

köszönet és kellemes ünnepeket.

Új hozzászólás Aktív témák