- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
Tomi 16 #1127 üzenetére
Hát igen, a számtech boltban mint utóbb kiderült mind a 2 ventit rákötötték egy szabályzóra. Az első venti is forgott, csak én úgy láttam, hogy nem, mivel nem tudtam, hogy a házelején levő turbina szerű venti csak dísznek van és mögötte van az igazi. Az meg működött, de olyan lassan forgott, hogy nem forgatta meg a turbinát.
Mindegy, legalább mostmár tényleg ki tudom ismerni a fasza kis házam!
-
KubanitoS
veterán
válasz
Tomi 16 #1063 üzenetére
Most néztem ezt a dolgot meg.
Ha az oldalsó venti ki van kapcsolva, akkor működik az elülső venti. Ha az oldalsó megy, akkor nem forog az előlapi venti.
Itt beállítási hiba van.
Valaki tudna níújtani egy kis segítséget, hogyan lehetne beállítani, hogy mind a 2 működjon?
Előre is köszi!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
pityeszka
őstag
Az az igazság,hogy én nagyon megszerettem ezt a kis kuckót
A sárkány csak egy ötlet volt ami elég jól sikerült.Vágatni fogok még felülre egy 12-es venti helyet(szívót)csak nincs most időm rá sajnos. A ninjás képek pedig hamarosan felkerülnek(mivel azzal még lógok),mert ugy néz ki holnap végre sikerül megrendelnem,igaz kicsit megkésve de nem baj
-
pityeszka
őstag
Nem szeretném kivenni a felsőt,mert passzívban akarom használni a ninját és szerintem az már jó lenne ha fujná rá a frisset!!Egyébként 2db U12-s coolink van a plexin,de ha mégsem fér be a ninja akko veszünk vmi slim ventit vagy kiveszem az első befújót az tudomásom szerint slim
-
Möhe
addikt
Sima Ae II. 3T-nek nemláttam értelmét mert 7e többért +1 venti és poti nekem sok. Ezen is ugyanaz a levegő járna keresztül.Hameg nemlehet külön progival vezérelni a ventiket az sem baj,majd kitalálok valamit erre. Jah és porszűrővel próbálkozott már valaki házilag az első venti elé,mögé?
-
Kasza08
őstag
Sztem nem, előfordulhat, hogy mint én is, egy nap legalább 50x nyitom-csukom
A másik hiba amit elfelejtettem mondani, pontosabban másik 2 hiba:
-A táp! hihetetlenül nehéz berakni azokat a tápokat, amiket 12 cm-es ventivel szerelték fel!
1/4 órát biztos szarakodtam vele, míg becsavaroztam
A másik:
-Vinyó helyek! Ezt nagyon elszarták a mérnökök! Ha az egyik oldalon be van csavarozva mind a 2 csavar, a másik oldalon már nem biztos, hogy tehetsz rá csavart.
Bár ez engem nem zavar annyira, az enyém ''mobil'' vinyó, ki-be jár a házban, sok cuccot pakolok rá szomszédom vinyójáról.
[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
Jaja, nemvoltak drágák, szóval:
Speed Silent Mode 900 RPM ±15% Normal Mode 1800 RPM ± 10%
Noise Level Silent Mode 20 dB ± 15% Low-noise Mode 34 dB ± 10%
Annyi vele a baj, hogy ha nem silent módba mennek, akkor adják a hangot rendesen(na meg a légszállítást is),de ha ráteszed az ellenállást, akkor hangtalanok lesznek.(az alap gyári intel cooler lazán elnyomja őket)
Itt van róluk kép is: [link]
Levegőszállítást nemtom, azt sehol nem találtam meg, de így manuálisan(kezemet elétartva)
sztem nyomja a levegőt rendesen. -
Hasek
Közösségépítő
Micsoda? Ha visszaolvasunk, akkor feltűnő, hogy szinte már csak 3T-ről van szó, hetek óta...Kihaló félben vagyok, mint AAII-s!..visszaneveztetem a topicot...
Na jó nem.
Egyébként a gépem moddingolása alakulóban van, és már a teteje nagyjából kész..majd rakok fel képeket késöbb... -
AgentMax
csendes tag
Igazad van a firewire-al kapcsolatban; csak gondoltam egyszerűbb elöl csatlakoztatni, mint minden egyes alkalommal bemászni a ház háta mögé...
A hang kábeleiről én is első ránézésre megállapítottam, hogy reménytelen; igaz a firewire még annál is esélytelenebbnek látszott, de gondoltam, hátha...
A venti csatikat megnézem otthon. Tuti, hogy baromira elbénáztam valamit. -
nokia3650365
aktív tag
-
VR6-Fan
veterán
amúgy én se codegen párti vok(ismerme annak a háznak ami neki van hogy mennyire ragad meg benne a levegő)
de ha valaki ilyen müvész lélek és egy gyenge, rossz házból csinál egy szél csatornát az azért tud valamit...
nekem is egy AE házam van még is modolni fogom....
amúgy együtt érzek veled ez a hét nem az enyém ......
[Szerkesztve] -
HaRdCoRe
aktív tag
Köszi!
Csak nem mindenkinek tetszik a sok szin miatt... Éppen ezért szeretnék 1 sokkal jobban letisztult szinvilágot: nar.sárga~zöld összeállitással. Ha kész lesz megmutathatom...
A 14es ventit is ezért akarom kicserélni. Csak ebben a méretben nincs a kéken kivül más. (Legalábbis úgy tudom) Egy nar.sárga 12cm-est akarok a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest