Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
-
Kasza08
őstag
válasz
Richter36 #526 üzenetére
Nekem nem!
Bár én nem kaptam sínt hozzá, macerás lett volna becsavarnom a 4 csavart. Nem is csavarom be, írtam is miért.
Mind1, örülök, hogy nektek jól befér
DE:
A ház mélységével sincs gond, nagyobb méretű videokártyák, illetve processzorhűtők vígan elférnek az óriás ventitől, kis munkával a kábelek elrejtését is szépen meg lehet oldani.
Gyenge pont viszont a merevlemezek rögzítése, ami amellett, hogy megint csak nem csavarmentes, csak egy extra alkatrésszel oldható meg, aminek használata nagyon kényelmetlen. Mivel a rögzítőkeret, sokkal rövidebb, mint egy 3.5-es meghajtó, egy laprugóhoz hasonló elemmel lehet csak beszerelni a merevlemezt. Viszont ennek egyik oldalának becsavarozása után, a másik jó 1 centivel eltávolodik, így helyszűkében elég nehéz mind a 4 csavart megfelelően pozícionálni. A nehézkes szerelés után, pedig a ház hosszát lehet szapulni, a rögzített merevlemez, ugyanis rálóg az alaplapra, ami egy SATA csatlónál nem olyan nagy probléma, de egy PATA kábelt ilyen helyzetben elég nehéz jól beigazítani.''
[link]
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
válasz
Richter36 #517 üzenetére
Azért a fémajtósstabilabb szerkezet. Csavarokkal van rögzítve, a műanyagok pedig csak egy kiálló valamin függ. Bár ha letörne, és meglenne a kis darab, akkor vissza lehet ragasztani.
A 3T fémajtajának hátránya: 2-3 hónap után nyikorogKis zsír, és megoldódott, de ez mondjuk nem fordulhat elő egy műanyagnál.
Tehát az állás: 1-1 -
Kasza08
őstag
válasz
Richter36 #511 üzenetére
Hát...ilyen sufni tuningos dolog. Nem tudom Ramis honnan, én a szagelszívóhoz kapott betétből vágtam ki egy kis darabot, amit raktam a 14cm-es elé. Nem fogja fel a levegőt, azonban rengeteg portól mentesítette a gépet.
Majd kikeresem azt a hsz. amiben Ramius kolléga kifejtette
Meg is van: [link] [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Bionic Bay teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest