- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Az elején levő venti dísz, mögötte van az igazi. Csak akkor működik az elülső, ha a hátsó olyan gyorsan forog, hogy megmozgassa az elülsőt (a díszt).
Szal szerintem szívja a levegőt az így is!

Az oldalsó ventiről nem tudok érdemben nyilatkozni, hogy merre fúj. De műxik az is

-
KubanitoS
veterán
válasz
Tomi 16
üzenetére
Hát igen, a számtech boltban mint utóbb kiderült mind a 2 ventit rákötötték egy szabályzóra. Az első venti is forgott, csak én úgy láttam, hogy nem, mivel nem tudtam, hogy a házelején levő turbina szerű venti csak dísznek van és mögötte van az igazi. Az meg működött, de olyan lassan forgott, hogy nem forgatta meg a turbinát.
Mindegy, legalább mostmár tényleg ki tudom ismerni a fasza kis házam!

-
KubanitoS
veterán
válasz
Tomi 16
üzenetére
Most néztem ezt a dolgot meg.
Ha az oldalsó venti ki van kapcsolva, akkor működik az elülső venti. Ha az oldalsó megy, akkor nem forog az előlapi venti.
Itt beállítási hiba van.
Valaki tudna níújtani egy kis segítséget, hogyan lehetne beállítani, hogy mind a 2 működjon?
Előre is köszi!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
A múlt héten lett meg az új gépem, Aerocool 3T házzal.
A boltban azt mondték, hogy a ventilátorokat úgy állították be, hogy alapjáraton járjanak, ha emelkedne a hőmérséklet, akkor a ventik is automatikusan gyorsabban forognak.
Annyi gondom van, hogy nálam a ház elején levő venti egyáltalán nem forog (az oldalsó műxik). Ennek gondolom több oka lehet. Azt pontosan honnan láthatom, hogy egyáltalán be van-e kötve ez a venti? Az elképzelhető, hogy csak akkor fog bekapcsolni, ha a hőmérséklet miatt a gép ennek szükségét érzi? Esetleg állítsak vmit a ház elején levő szabályzókkal?
előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest