- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AgentMax
csendes tag
válasz
whitezo88 #453 üzenetére
Én ott néztem be, de nagyon, hogy mindegyik szabályozót és ventit összekötő csatira rádugtam a tápot...
Mekkora egy állat vagyok...!
A venti szabályozókat össze kell kötni a ventikkel (fan1 => első venti; fan2 => második venti;...) A tápot csak arra az egy kábelre kell rákötni, amelyiken nincs semmilyen felirat.
Ja, és köszi Tomi 16 a gyors választ.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
popfej
csendes tag
válasz
whitezo88 #430 üzenetére
Nah, megvettem a vasat. (3T) Svarc színű
Megtéptem a csavarokat, a ház felveszi a hdd-k rezgését, de csak akkor érzem, ha ráteszem a kezemet. Már nem zizeg az egész ház. (szemben a codegennel)
A ventik királyak, minden legalább 10 fokkal hűvösebb. (hdd, gpu, cpu...)
A szabályzással kapcsolatban meg annyi, hogy a beépített nem szabályoz túl sokat feszültségben, viszon arra épp elég, h lejebb vegyük kicsit a turbinát. nekem most legalacsonyabban nagyon ''cool'' a ház
Ha feltekerem maxra, akkor semmivel se hangosabb a venti, csak az általa keltett szélzaj az ami megnövekszik.
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
válasz
whitezo88 #374 üzenetére
én 9-el fogtam fel az alapalpot.
ezt nemtudom elmagyarázni hogy milyen alátét csak gumi és műanyag keveréke és több színben is kapható de ált szoktak adni ZALMAN hűtőkhöz is
De ez alap.
milyen házad van mert legalább is az Extreme Engine 3T-ben ami nekem van ott több fogató is van.
Pontos db-számot nemtudok mondani.
[Szerkesztve] -
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #363 üzenetére
A távtartó az a kézzel becsavarozható réz csavar... ha az hiányzok, akkor az alaplap konkrétan érintkezik a házzal, és így a deszka a kuka tartalmává válhat. A lényeg hogy biztos, hogy úgy kell ahogy mondtam, mert hát nekem is úgy van már féléve... Elég érdekes gépem van ha mégsem kell, és még frankón működik
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #355 üzenetére
Jajj emlékszem! mikor fél éve szereltem össze a gépet én is alig tudtam kivenni..ott szenvedtem kézzel, és egyszercsak kijött...mondom ok...raknám be a DVDírót, és nézem..tiszta vér a meghajtó..mondom mi van? nézem a gépház elejét...tiszta vér...mondom úr isten...ránéztem a hüvelykújjamra...abból ömlött a vér. Mikor kiugrott végre valahára az előlap szétcseszte az újjam. Mondom f*sza... én a véremet adtam, hogy kitudjam venni
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #350 üzenetére
Gondolom az úgynevezett hátlapra gondolsz... hát azt én elsőnek raktam bele, nem tudom pontosan hogy a végén is bemegy-e a helyére, de szerintem az elején beteszed, és nincs vele gond..
Jah és rendesen le kell csavarozni az alapot, és biztosan nem kezd el rezegni...akkor ott valami gond van ha rezeg...
[Szerkesztve] -
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
whitezo88 #256 üzenetére
Hát lényegében szerintem ugyan olyan mint a Engine II, csak van egy 25cm-es venti az oldalána plexi helyett, és tudtommal ennek már fémből vannak az ajtajai(ebben nem vagyok biztos). Szerelhetőségileg a ház átlagos. Szellőzése nagyon jó, bár nem a legcsendesebb házak egyikke, de szerintem a dizájn mindenért pótol...
Még valami! Szerintem a topic címet át lehetne nevezni Aerocool AeroEngine II és ExtremeEngine 3T... És akkor a 3T-nek is lesz topicja...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged