- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Eagle16 #1591 üzenetére
Jó, a szélességgel nincs is baj, csak a hosszúsággal. 440 mm az rohadt rövid, már elnézést. Egyszerűen nem bírom elképzelni, hogy olyan rövid lenne, még a képen se látszik annyinak. A mostani nagyon régi házam, ami semmi extra, az 490 mm hosszú és ennél még van jóval hosszabb is. Egyébként az Aerocool oldalán minden háznak ugyanakkora méret van megadvan....
Az AC freezer gondoltam, hogy befér, sőt, de nekem egy 17 CM-es hűtő kellene, hogy beférjen, konkrétan egy Mugen 2.
-
person
senior tag
-
Klemens
őstag
-
-
ádika86
aktív tag
válasz
Eagle16 #1194 üzenetére
nem ér sajnos. már megnéztem ki is szedtem. kicsit be is olajoztam hátha.. de ugyanugy csinálja. mintha a venti széle hozzáérne néha az oldalához olyan hangja van
amúgy ha nem figyel rá oda az ember észre sem veszi. de pl ha este bekapcsolva hagyom a gépet akkor viszont lehet hallani szépen
-
Gausz
aktív tag
Igen néztem, itt tényleg volt hátul, de a ''A turbina hátulról.'' képnél meg elöl nem láttam
Azt hittem, hogy csak 1et adnak, azt meg oda teszed, ahova akarod
Még annyit, hogy a ventiknél van porszűrő?
Kösz az infót, akkor holnap már ilyen lesz, és várja az új belevalót.
Tenksz -
Dj Neo
tag
Végülis ehhez konfighoz gondoltam, mert tényleg jól néz ki, és a hűtést is fontosnak tartom...
- Tápegység: Chieftec 500W ATX /Aktív PFC, 12cm hűtőventillátor/
- Alaplap: Asus P5B Deluxe (S775-iP965-Dual DDR2 800-PCI Express-8 SATA II)
- Proci: Intel Core 2 Duo E6600 2.4 GHz 4MB cache (S775) FSB 1066MHz BOX Dual-Core
- Hűtő: ZALMAN CNPS9500 LED (Socket 478/775/754/939/AM2, 9cm-es, 1350-2600 rpm, 18-28 dBA, Heat Pipe)
- Memóriák: DDR2 2048MB 800MHz GEIL Ultra Dual Channel Kit /2x1024MB, CL 4-4-4-12/
- Videókártya: Gainward GeForce 8800 GTS 320MB GDDR3 (320bit) TV-Out + Dual DVI PCI-Express
- Merevlemez: Seagate Barracuda 7200.10 320GB 7200rpm 16MB Cache (ATA-100)
+ 1-2 dvd író, meg pár pci-os dolog(hangkártya, digitalizáló kártya, hadonlók...)
Ehhez is elég nagy lenne szted?
Köszi a válaszodat!
-
Hasek
Közösségépítő
-
Hasek
Közösségépítő
értem... Akkor szerencsés voltál vele...azt hittem átraktad mint én...
Nekem a chipset ventivel volt egyből gondom, mikor megvettema deszkát, mert kicsit hozzáért a saját bordájához, és néha rájött a kerreghetnék...de akkor csak szét kellett kapni, kicsit megmozgatni, összerakni, és azóta megsem nyikkank.
Az én 12-esem meg most a plexin alul helyezkedik el, csakhogy fújja alevegőt a Videokarimra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest