- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
pityeszka
üzenetére
Neeeeeeeeeeeeeee
Talán nem ez az a rész amikor elmondják, hogy az gáz, hogyha simás lefújod mert kopik, a csavarlukak elb.szódnak.
Mindjárt belinkelem azt is
Szal abban a részben a csávó elmondta, miért is nem jó sima boltban kapható festékkel dolgozni.
Viszont: [link]
[Szerkesztve] -
Eagle16
addikt
válasz
pityeszka
üzenetére
Hát nemtudom, nekem is van 2db 12cm-es venti az oldallapon, de nekem nem búgnak.Levannak lassítva 7 voltra, meg van a plexi és a venti között gumialátét.Így nekem nem zúg, teljesen halk, és még levegőt is visz be.Azért ad ki búgó hangot, mert az előtte lévő bevágásokon nagyon gyorsan megy be a levegő.Ha kicsit bátrabb vagy akkor könnyű megoldani a problémát, ki kell vágni a rácsozott részt, és teszel elé valami olyan cuucot ami sokkal ritkább anyagból van, és így nemlesz hangja.(pl. ritkás ventirácsot)
A kevésbé durva megoldás az az, hogy veszel ilyen Revoltec molex átalakítót, olyat ami a 12V-ot átalakítja 7 Voltra, és máris nemlesz olyan idegesítő hangja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Elektromos autók - motorok
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Gombászkönyvek egyben
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. De 14cm helyett rakhatsz be 12cm-eset is, én is azzal használom most a házat.

sehr schön