Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia3650365
aktív tag
-
nokia3650365
aktív tag
Ahogy néztem a neten 1x 12cm-est vagy 2x 8cm-est is bele lehet rakni
Megválaszoltam magamnak -
nokia3650365
aktív tag
Nekem mivel csak egy dvd-rw-m van a gépben ezért azt legalulra raktam és a tetejére vettem egy alu 12cm-es kék led-es ventit amit bekötöttem a 3-as fan-ba az aljára raktam szivacsot és a saját súlyával van felrakva a dvd-re,és így fennt is világít a ház eleje +onnan is viszi be levegőt a házba.Nekem nem hangosak a ventik,viszont minden le van tekerve alapra.Ha feltekerem akkor van szélzaj nálam is, viszont hőmérséklet különbség nagyon nem változik,valószínűleg alapon járatva is jól szellőzik a ház.A jobb oldali ajtó nagyon könnyen nyílik,próbáltam az alsó csavart meghúzni ,de nem amiatt van,ahogy néztem a műanyag van ''kikopva?''
a csavar körül és emiatt nem feszül rá, és könnyen jár.Előtte Aeroengine Jr-om volt,gyakorlatilag árához képest szerintem nem rossz vétel az Aerocool ExtremeEngine 3T főképp,hogyha a ford. szabályzót nézzük,hogy az is belekerülne 3-4e ft-ba.A Hátuljára csak 2db 8cm-est lehet felrakni,mert az engine-en 12cm-es volt fennt.Jobban örülnék egy csendes 12cm-esnek hátra mint 2db 8-asnak...
[Szerkesztve] -
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok!
Én is vettem egy 3T házat tegnap,sajna élvezni még nem tudom,mert vagy alaplap vagy processzor sajnos gyári hibás(hétfőn csere).
A Gephazcomputer-ben vettem.Múanyag ajtóval szerelt.Kérdeztem,hogy miért műanyag,és miért nem alu,erre azt mondták,hogy a gyártását azoknak leállították,mert túl nehéz volt és egy idő után letört az ajtaja.Amúgy az egyik oldali ajtó nagyon könnyen jár ahogy elengedi a mágnest kicsapódik a másik oldali jó,de ezért gondolom nem érdemes visszavinni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest