- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Canon EOS DSLR topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zalaymate
senior tag
Ez azért van, mert ha a case tápra dugod, onnan nem jön elég áram és így lassabban pörög a venti és kevés a légáram, hogy megforgassa az előtte lévő turbinát!
Nyugodtan kötheted úgy, hogy az első 4-el csatlakozójára rádugod a hátsót és aztán valamelyik oldalára meg rádugsz még egy tápkábelt!
Az első befele szívja a levegőt, a hátsó meg kifele fújja!
(Amúgy szeinrtem így vannak beszerelve, szóval ezt csak úgy változtathatnád, ha szétszednéd az egész házat, hogy megfordítsd az első ventit.)
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #1163 üzenetére
Oksi! Dobjuk fel. Elvileg szerdán befejezem a vizsgaidőszakomat és akkor nekilátok a moddingnak rendesen!
Addig is, akinek AeroEngine II -es fekete háza van és legalább 2 5.25"-os helyet használ belőle, azoktól érdeklődnék, hogy az 5.25"-os helynek a fekete takarólapját ami olyan lyukacsos, azt nem akarja e valaki eladni nekem, mert kéne egy olyan! Nekem nincs meg az egyik, mert valahol LAN partyn elhagytam.
És kéne, hogy csináljak rá 3 lyukat, mert oda kerülne 3 kapcsoló. (Neon, első venti, meg 2 alső)
Szóval valaki eladná nekem az egyik feket 5.25"-os helynek a takarólemezét???
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Na nekem olyan kérdésem lenne, hogy valaki tud e nekem olyan helyet mondani, ahol tudnék venni egy AeroEngine II -es fekete ház oldallapot (azt amelyit plexis) ?????
Szeretném kivágni a ventihelyeket, de fosok, hogy nem lesz esztétikus és erre nagyon allergiás vagyok, szóval inkább vágnék szét egy pót oldallapot!
Valakinek valami ötlete? Illetve hogy hogyan lehetne szépen kivágni?
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #1072 üzenetére
Nekem mindig be van kapcsolva! Még ha filmet nézek akkor is! Mert nem zavaró és ha nem oldalról nézem akkor nem is látszik!
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #1069 üzenetére
Nem, csak öcsémnek is van, de ő nem használja és az kék!
+ Kitaláltam egy jó pókhálós designe-t!
Már készük! (üvegfesték)
Remélem jó lesz!
Majd küldök arról is képet!
-
Zalaymate
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #1067 üzenetére
Van egy kék lávalámpám is!
Lehet, hogy kipróbálom azzal is!
THX!
-
Zalaymate
senior tag
Na hi-hi!
Végre csináltam pár képet a gépemről, meg amúgy a configról!
Hát így nézne ki:
[Az összhatás!]
[Ilyen nappal!]
[Maga a ház!]
[Az oldala!]
[A monitor + bill sötétben!]
[Ezt kell nézzem nap mint nap!]
[És végül a gép oldala!]Szóval ez lenne az én második szerelmem!
Hamarosan kerül még bele 2 12cm-es kék ledes venti + előre egy szintén kék led-es ventiszabályzó! illetve UV-reagens spirálok a kábelekre és a sata kábelek is cserélve lesznek reagensekre!
+ Majd január/február -ban egy Asus Silent Knight a procira és egy HR-03GT a 8800GT kártyámra mert annak borzalmasan visít a gyári hűtője Crysis alatt!
Még teszek fel képet a spirálokkal, meg majd a hűtőkről is mindennképp!
-
Zalaymate
senior tag
Na most jön két okos kérés, de ne nvessetek ki! Még amatőr vagyok!
A processzor hűtőventillátora az milyen irányba fúj? A processzor felé (befelé) vagy onnan elszív (kifelé) . A hűtő egy Zalman 7500 CU lenne [Ez lenne az!]
Illetve a másik, hogy a videokártya hűtőlye melyik irányba mozgatja a levegőt? ( Az meg mondjuk egy HR-03!
Előre is köszi, csak ezt nem tudom és próbálom megtervezni a legjobb léáramlatot a házba!
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Szerintetek az AeroCool AeroEngine II-es házamban hogyan lenne a legjobb a hőmérséklet?
Pontosabban az oldalán a felső nyíláson be vagy ki fújassam a levegőt?
Valamit elszúrtam. Szóval itt a jó kép: [hűtés tervezet]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest