Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
-
Unbaised-Ben
senior tag
szeretnélem megkérdezni mert ugyanabban a pácban vok....
az én karim is elég melegedős fajta és hogy a ventit hogy állítottad be?
ráfújja vagy kifujja a levegőt?
Mert ha kifujja akkor is áramlik valamennyi.....
bár ez venti függő is....
én egy ilyen ventit néztem ki magamnak, nagyon cool lehet...
[link] -
whitezo88
nagyúr
én nem vágom igazán.. én beraktam a lapot, a 6 lyukra a papír alátátet, és sima csavarral ráraktam
5 db réz kézzel csavarható csavart adtak, most ha azal csavarom be ugyanúgy érintkezik a házzal a lap
mod: B+most néztem meg és látom hogy abba még lehet csavart rakni... kurvajó, szerelhetem szét majd az egészet
[Szerkesztve] -
-
Eagle16
addikt
A Zalman 12-eset én is a lenti helyre fogom tenni, mert szegény videókari eléggé melegedős fajta, hátra azért nem teszek, mert a táp alján van egy 12cm-es légkavaró, az simán kiviszi a meleg levegőt a házból.Meg most rendeltem a venti mellé egy Thermaltake ventiszabályzót, [link]és így hűvös és halk is lesz a ház.
-
Eagle16
addikt
Meghalt! :D
Pestről hozattam a házat, összeraktam a gépet, bekapcsolom, 1 perc múlva venti OFF.
Fene tudja, pont kifogtam a hibásat, szétszedni a gépet aztán Pestre felvinni meg valahogy nem volt kedvem(szolnoki vagyok), de már rendeltem egy 12cm-es Zalmant 1500 pénzért.
(Kb. a vonatjegy ára Pestig :D) -
Hasek
Közösségépítő
Nah megcsináltam photoshoppal, hogy a színek az elképzeléseim szerint, hogyan festenének a házon. Ezt a kép csak ilyen vázlat szerűen kell felfogni, mert nem tökéletes, illetve a színezés nincs profin megcsinálva, illetve nincs is a gépház végéig befejezve. A színek a kész művön végig lesznek, és a másik oldalra ugyan ezekkel a színekkel(fekete, fehér, piros) egy nonfiguratív rajz lesz. Meg persze nagyjából azok amiket eddig is megbeszéltünk.
Jah igen... a kép: [link]
Hoppá ezta HSZ-t elrontottam....bocsi!
[Szerkesztve] -
Tomi 16
őstag
persze.
Vagyis moder vagyok pár házat már csináltam magamnak,nem sokat.
De a mostani gépem az nem modingos az alap minden semmi fénycső semmi Uv neon semmi Wrap meg harisnya meg nincsen ház festés benne meg Gravírozás meg molex csatik módosítása sincsen benne.
Volt nekem anno olyan gépem amin alúl világítós talpak voltak meg Wrap meg neonok voltak benne szóval jól nézet ki. -
Tomi 16
őstag
Nincs mit....
Majd ha már kész lesz a ház vagy folyamatban vagy készítéssel akkor nyugodtan linkelj be majd képeket a ház készítéséről.
Ja és olvastam a Logout blog cikedet nagyon bejön főleg ez az összehasonlításos dolog Engine II VS Extreme Engine 3T.
írtam is be a topikodba.
Szóval gratula hozzá. -
Tomi 16
őstag
Szerintem jó főleg az a 3-om szín amit mondasz.
Azzokat így egymás után ráfestenéd az elég brutális lenne egy nem szokványos házad lenne.
Meg még én a tetelyét kivágnám Flexel és felűlre raknék egy 12cm es ventit hogy még brutálisabb legyen a gépház meg rárakni olyan védőrácsot ami mondjuk pl: a kedvenc játékod.
Mostanság már lehet ilyen védőrácsokat kapni.
Vagy még én azt is elképzelném hogy vm ilyen szőrbe belevonnám a házat.
De ez hülyeség.
Ja meg visszatérve a plexibe ahogy belegravíroztatnál pl macskafejet amit te is írtál azt még én UV reagáns folyadékkal lekenném és raknék bele Uv-neont na akkor nagyon jó nézne már ki.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motoros topic
- Autós topik
- Opel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Dark Souls sorozat