- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- HP notebook topic
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
pcmatyi #1478 üzenetére
hát én ehhez nem is szólok inkább semmit, ******* ******* ******** ******** ****** ****** *********** ***** ********* ****
******** **** ************* ******* **************** ********* ********** ***** **************** *********** *********
*** *************** ******** ****************** ****** ******** ** *** ******* ******** ****** ******** *********** *****
ha valami problémád van, akkor azt priviben írd meg, ne offoljuk szét a topicot!
jah, és még valami:
Ennyi!----
A hozzászólás személyeskedés miatt moderálva, és mivel semmi másról nem szólt az egész, a felhasználó kirakva pár órára.[ Módosította: 7 ]
-
Kasza08
őstag
válasz
pcmatyi #1475 üzenetére
Ha annyira törékeny lenne az a vezeték, akkor ráírnák, hogy ne próbáld eltüntetni, mert meg fog törni! nincs rajta...
nem értem, miért érdemes úgy hagyni.elrendezni érdemes, mert jobb lesz a légáramlat, ki akarsz szedni valamit nem kell átverekedni egy kábeldzsungelen.
Nem érted? ****** *** Ha jól megnézed a képeket, akkor - ezt is keresni kell, mert a kolléga eldugta - látszik, hogy ott van egy vízhűtés. a vízhűtés tartozéka a pumpa. a pumpának hely kell. így a kolléga kiszedte a hdd keretet, és berakta az odd keretbe a vinyót. nem értem mit problámázol ezen. szerintem teljesen logikus.
ez az "ennyi" meg ***** idegesítő, jobb lenne ha leszoknál róla. olyan, mintha te mindig azt hinnéd, hogy most te voltál okosabb, és neked van igazad. de majd egyszer, ha eléred a 14 éves kort rájössz, hogy nincs így.****** *********** ************** ************
----
A hozzászólás személyeskedés miatt moderálva.[ Módosította: 7 ]
-
Kasza08
őstag
válasz
pcmatyi #1471 üzenetére
én nem tudom feltűnt-e neked, hogy ez egy fórum. ha többen állítják valamiről, hogy jó/szép, akkor valószínűleg nekik van igazuk.
simán ellehet rejteni, akkor is ha enermax, akkor is ha nem moduláris. a képeidet megnéztem, és azt a következtetést vontam le, hogy neked azért látszik ilyen sok minden, mert hülyén rendezet el a dolgaidat...
nekem semmi közöm hozzá, ha neked ez tetszik válljék egészségedre, de ezért ne másokat állítsd be hülyének. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
pcmatyi #1445 üzenetére
A legfelső neve, S/PDIF. Leírás a linknél
A másik kettő ugyan az, amit előbb kérdeztél(FireWire), csak a középső 6 tűs, az alsó pedig 4 tűs. Példa.
A további kérdéseket, ha azok nem a házzal, hanem a csatolókkal kapcsolatosak, akkor szerintem inkább itt tedd fel. Egyrészt akkor a topic nem megy el más irányba, mint amiről szólnia kellene, másrészt ott olyan emberek is fognak válaszolni, akik nálam sokkal okosabbak, és talán pontosabban, illetve bővebben tudják azt megtenni.
szerk:Az én kérdésemre meg >>UP<<. Nem azért mert türelmetlen vagyok, hanem csak hogy majd szembetűnjön annak, aki esetleg tudna segíteni, s erre jár.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
pcmatyi #1443 üzenetére
A neve IEEE 1394(FireWire). Hasonló az USB-hez, s vannak olyan eszközök, amelyekhez USB helyett ez szükségeltetik az adatátvitelhez, de nem a legelterjedtebb csatlakozó
-
Kasza08
őstag
válasz
pcmatyi #1402 üzenetére
haverom 14-ért vette 3év garival iPonnál
nem akarom reklámozni magam, de ennyi pénzért jobb házikót kaptál volna.
-
Eagle16
addikt
válasz
pcmatyi #1384 üzenetére
Aha. Így néz ki, 300-400Ft körül van az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest