- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3,6 GHz fölé kúszott a Galax GeForce RTX 5090D GPU órajele
- HP EliteBook / ZBook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
hali
azt elülső ventit mivel lehet szabályozni? (AE II)
a speedfan 4.37-es nem csinál semmitilletve az elejét hogyan lehet leszedni cakk pakk,hogy megpucoljam?
-
Möhe
addikt
Jönnek az albérlők a házba!
Szombaton lesznek képek
-
Möhe
addikt
Sima Ae II. 3T-nek nemláttam értelmét mert 7e többért +1 venti és poti nekem sok. Ezen is ugyanaz a levegő járna keresztül.Hameg nemlehet külön progival vezérelni a ventiket az sem baj,majd kitalálok valamit erre. Jah és porszűrővel próbálkozott már valaki házilag az első venti elé,mögé?
-
Möhe
addikt
Beléptem a klubba.
Az ajtók szerintem műanyagok, és benne van a hátsó venti is. Képen egészen más mint élőben, mikor kivettem a dobozból jobban tetszett mint eddig. De amíg elvittem a kezemben 4 sarkkal odébb addig elzsibbadt a kezem többször kellett megállni pihennem.Fül persze nemvolt rajta de a boltos csávó az vágott a tetejébe 1 kis lukat amiben megkapaszkodtam,és persze nagyjából a cél előtt teljesen le is szakadt pár lépéssel. A ventiket milyen progival tudom szabályozni (fordulat) poti hiányában?
-
Möhe
addikt
Hali.
Költözés előt állok és érdekelne pár dolog.
Kinéztem magamnak Ae II-t, a honlapon hátsó ventit is irnak de a webshopban csak az elsőt említik , akkor most hogy is van ez?
Illetve olvastam 1-2 hsz.-t ahol irják hogy műanyag ajtós vagy az újabb kiadádú fémajtós van az illetőnek, ez valóban gyártási ujítás vagy elírta a kolléga?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- OLED TV topic
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Nintendo Switch
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest