Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcmatyi
tag
válasz
Kasza08 #1477 üzenetére
Vezetéket eldugni csak az dugja el, aki szét is akarja szedni a házat, hogy ismét hozzáférjen!
Vezetéket meg arra kell vezetni, amerre hagya magát, és csak ismételni tudom, (mert nehezen értik meg itt egyesek) nem ajánlatos ide-oda dugni!
Ennyi
Ha meg idegesítek itt bárkit is, ne járjon ide!!!
Nem értem mi az isten problémátok van ebből???
Nem magam találom ezeket ki!!
Én is szoktam olvasni, sajnálom ha amit én szakirodalomból vett dolgokat, lehülyézitek!
Eldugjátok a vezetéket? Tegyétek, úgy b*szátok el a gépet, ahogy akarjátok!
Az értetlenségével meg mindenki saját magát minősíti!
....de hát ugye puding próbája az evés!
Majd rájösztök!
Kasza08 neked meg csak annyit, ha majd te is annyi idős leszel mint én (33éves) akkor majd rájösz: ne beszélj hülyeséget, és ne mondj másokról olyat, ami nem igaz!
Ennyi -
pcmatyi
tag
válasz
Kasza08 #1472 üzenetére
Erre meg nekem az a véleményem, hogy ha azt akarják, hogy megtörjön a vezeték, ő bajuk, de aztán ne pislogjanak ha elromlik a gép!
A hülye elrendezéshez meg annyit, hogy a legtöbb kábelt, főleg ha szerelt és moduláris, érdemes magától úgy hagyni ahogy van, nem nyúlni hozzá! Ez így néz ki, én nem fogok rajta változtatni!
Csak azt nem értem, minek vinyót, DVDíró helyére berakni??
Ez olyan, mint ha a kocsim nem a garázsban lenne, hanem a nappaliban!
Ennyi -
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Kasza08 #1288 üzenetére
Ok, szal a vent mindenképp jó irányba fú emrt csak 1féle képp tom felrakni.
A 14es nem megy fel hátúlra?!akkor mit csináljak vele?
annak semmi értelme hogy hátra rakjak piros ventit mert úgy se látoma falat meg tök mind1 hogy milyen színnel világítja. elől meg még mindíg kék a szín és nem akarok szivárványos házat
csak 1 szín, de azt nagyon!!!
.
A házban nincs még üres ventihely ahova be lehetne passzolni pl. azt a 14est? -
Blood Mage
senior tag
válasz
Kasza08 #1285 üzenetére
hátúlra? nagyszerű! akkor nem kell hátra is +venti. na már csak 1 dolog van amit nem értek. hogy honan tom hogy a házba befujja a levegőt vagy kifujja. mert pl. ha az első ventit hátrarakom az nekem kicsit furának tűnik mert az első beszívja a levegőt és nem kifújja pl. hátúl. vagy csak szimplán annyi az egész hogy megfordítom aventit és akkor a másik irányba fúj?
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Kasza08 #1283 üzenetére
igen? és a gyárit csak kiveszem, kidobom és az újat meg berakom? de nem lesz túl kicsi a 12cm-is a 14helyére? aztán nem passzol bele (mert kissebb) és kidobtam egy rakat pénzt
És azt tényleg 100%ra tod mondani hogy a revoltech csövek azok nagyon erős fényűek? mert pirosba tényleg csak az ér valamit -
-
Blood Mage
senior tag
válasz
Kasza08 #1244 üzenetére
88GT lesz több mint valószínű.
~10k?? 15 az AE II, T3 meg vagy 22 (max)igen inkább AE II, mert abba legalább tok neont rakni. a T3 nagy zárt dobozába hiába raknám úgy sem látnék semmit beőle
eddi hűtőjétűől is már a szédülés fog el ha scak rápillantokremélem a TX nem ilyen Batár Nagy Bumszi!!!
(már bocs
) nyilván nem olyan nagy de nekem mint amatőrnek eléggé rémisztő látvény
amúgy hang terén milyen az a hűtő? 8ígérem többet nem szidom a "drágaságod"
Kék lesz úgy tűnik... a piros valahogy semmihez nem passzolna, pedig nagyon teccett volna.
Ha meg már a neonoknál tartunk akkor milyet nézzek? Dupla fénycső vagy ne dupla, 10cm, 30cm 15cm? 30cm eggyeltalán elfér? és 10cm eggyeltalán ér valamit?? mert eléggé picike -
Hasek
Közösségépítő
válasz
Kasza08 #1208 üzenetére
Csak hát passzív hűtést szeretne...
SwissSwatch: Még egy voks a Ninja Mini-re. Bár ezt neked kell eldöntened.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Látom nemolvastad el végig rendesen, ott semmi köze nincs az aerocoolnak,
a zalman F3nál lenne drágább...kőkemény 200Ft-tal
És a feketét úgy gondoltam hogy hátra rakom, a gyárit meg az aerocoolt meg oldalra, de ez majd a jövő zenéje..............
És ha nemlenne elég jó a gyári és az aerocool akkor a fekete ventit ledeztetem vagy ilyesmi, majd kiderül -
Hoffer
őstag
Hali!
Nem tom miért mondjátok hogy sok! Apumnak ma mondtam, rögtön tudott is egy helyet mert szokott ott szintereztetni és mondta hogy valami 500 ft\négyzetméteres áron csinálják! Szal ennyiért nem sok sztem!De hétfőre tom pontosan megmondani mert én akkor el is viszem!
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest