Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Pdf place, Flatten transparency, curve font.
Ez a szokásos, színezni tudom, de átírni nem.Corelben raktam össze egy logot, Bahnschrift Bold font-tal.
Csinálnám az arculatit, gondoltam összerakom Indiben, nem egy bonyolult alakzat, ekkor jött a b@zdmeg hogy ott nincs a fontnak bold verziója.
Kerestem megoldást a bold verzió használatára, nem találtam.
Kerestem megoldást a pdf szerkeszthetővé tételére Indiben, hasonlót mint Illuban, nem találtam.
(ahhoz nem volt kedvem hogy mentesek a logoból fekete és fehér verziót)
Aztán találtam ezt a copy>paste megoldást Illuból. Nyilván előtte görbésíteni kell a fontot.Nem értettél semmit félre, csak nem tudtad a fenti tények összességét.
Azt nem értem ugyan hogy miért nem találtad ki. Ezen még dolgozhatnál![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)