Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tobias88888 #16297 üzenetére
Inkább úgy mondom a "prezentációt". Mármint marketingcélokra, egyszerűbb játékokkal , mint pl a a Beat Saber
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tobias88888 #16294 üzenetére
Köszi , kitaláljuk, mert igazából prezentációs céllal kellene egyelőre kisebb játékokhoz.
A Mixed Reality jónak tűnt igazából, ilyen kis pár perces játékmenetekhez, viszont később akkor lehet tennék egy izmos VGA-t alá.
-
tobias88888
őstag
válasz
Graphics #16293 üzenetére
Ez játékfüggő. Az egyszerű játékokat vagy a kisfilmeket vinni fogja, de egy Skyrim-mel vagy bármi komolyabb játékkal nem fogsz eljátszani egy olyan gépen. A legalapabb spec az ez:
Processor
•Intel Core i5 (7th generation) CPU, 2 or more physical cores with Intel Hyper-Threading Technology enabled.
GPU
•Integrated Intel HD Graphics 620 or greater DX12 capable integrated GPU
•Window Display Driver Model (WDDM) 2.2 or laterDe ezzel tényleg nem fogod tudni kihasználni.
Assetto Corsa Competizioné-t (ehhez meg már az 1050 is kevés, 1060al is minimumra kellett vegyem) valaki próbálta? Nálam a 6DOF nem megy, csak a 3DOF és az is akadozik CV1-el, hiába van meg a 90 fps.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tobias88888 #16292 üzenetére
Az Asus-HP-Dell-Lenovo féle szemüvegnél még iGPU-t is elégnek láttam
-
tobias88888
őstag
válasz
Graphics #16289 üzenetére
Samsung honlapjáról (ez kb a tényleg belépő szint):
Processor
• Intel Core i5 (6th generation) CPU or 4 or more physical cores
• AMD FX-4350 4.2Ghz (desktop), 4 or more physical cores
GPU
• NVidia GTX 1050/AMD RX 460 or greater DX12 capable discrete GPU
• Window Display Driver Model (WDDM) 2.2 or later
Memory
• 8GB DDR3 or greater
• 10 GB additional free space -
kiskuplung
őstag
válasz
Raymond #16290 üzenetére
És azért azt mondjuk el, hogy abban azért egyetértünk, hogy ár/érték arányban a Rift jobb, mint a mostani WMR cuccok.
Szélesebb támogatás, kényelmesebb HMD, ezerszer jobb lencsék, és a kontrollerek 100x jobbak.
+ a legjobb VR játékok szerintem az Oculus store-ban vannak. -
-
Graphics
Jómunkásember
És az ilyen Windows Mixed Reality termékekhez milyen hardver kell?
-
Raymond
titán
A nemet Amazon-on akcios a Go, a 32GB-os csak 189EUR: [link]
-
Raymond
titán
válasz
Graphics #16284 üzenetére
Ezek a WMR cuccok mint a HP is amit probaltal (a tobbi a Lenovo Explorer, Dell Visor, Acer) 200-400EUR kozott vannak attol fugg van-e valahol akcio vagy full aron van. Ezen kivul ott az Oculus Rift amit per pillanat 399EUR, a normalis nem akcios ara pedig 449EUR. Lehet aranylag jol importalni az Amazon US-rol refurb WMR bundle-kat, de ott meg kell nezni hogy csak a HMD vagy HMD+controllerek mert kulon controllereket nehez beszerezni. Volt par hete pl. a HP 149USD, ez importalva meg mindig 200EUR alatt van.
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok, szűz vagyok atémában
Szóval ma játszottam a Beat Saber játékkal, és nagyon megtetszett.
Elvileg HP VR cucc volt, nagyon szuper volt.
Kérdés milyen ársávban lehet olyan VR cuccot beszerezni, amivel hasonló játékok játszhatóak?
PC-n , egy OMEN laptopon futott a játék.
-
Márton
nagyúr
PSVR féláron (70e), na ez már végre igazi BF.
Kár, h nincs PS4-em -
tobias88888
őstag
válasz
milszab #16280 üzenetére
"Aztán MyUs.com lett belőle,
akkor épp 399$ ingyenes szállítással USA-n belül,
MyUs, DHL szállítással, dupla csomagolás, össz: 72$
+vám, +áfa, +vámügyintézés, 164e-re jött ki 6 hónapja.
Samutól rendelve, MyUs-hoz postázva, DHL vám ügyintézéssel, cakk pakk egy hét alatt megkaptam."Kb 125 ezer Ft. Cserébe kényelmetlen, a 6Dof nem tökéletes és nincs rá semmilyen garancia. Persze a kép jobb lesz mint az Oculusé, de nem csak az számít.
-
sheep
addikt
válasz
Raymond #16278 üzenetére
Még nem tudtam kipróbálni mert csak tegnap jött meg (DHL majdnem egy hétig ült a csomagon Pesten), és kiderült hogy az alaplapi usb3 csatlakozó nem kompatibilis vele (Etron). Vennem kell egy usb kártyát, amit természetesen Fehérváron nincs készleten sehol, meg kellett rendelni, és most arra várok.
De az is lehet hogy azzal sem fog működni. -
stfx
aktív tag
Samsung Odyssey+ 299.99$ +30.31$ DHL Magyarországra, +vám+áfa
-
-Solt-
veterán
VR Cover-nél is BF van... [link]
-
stfx
aktív tag
A The Limit-et lattatok mar? Most meg fel aron beszerezheto.
Remelem egyre tobb VR film jon. -
fulton
addikt
Srácok, az Oculus Home alkalmazás nem tudja lejátszani az mkv fájlok nagy részét, és hang abszolút nincs?
Van erre valami megoldás? -
s:zozo
aktív tag
Alien: Isolation játékhoz kiadásra került Beta 0.8.0 vr mod.
Melyben a touch irányítók is működnek és kezdeti gesztusok is már használhatók.
További infót és letöltési lehetőséget a [linkre] kattintva érhettek el.
Tudom sokan féltek a játékban, de NE tegyétek hisz a virtuális valóságban nem eshet bajotok -
evitiguF
senior tag
válasz
-Solt- #16229 üzenetére
Nos, a mai nap során volt időm tesztelni, és nagyon jól működik az alaplapi usb-kel. Sem telepítés, beállítás során nem volt gond, sem utána. Volt gép újraindítás, gép leállítás, de szuperul működik. Ez mondjuk nem minősül még tartós tesztnek, az ezután jön majd.
Egy jó fél éve nem vettem elő a Riftet, viszont akkor emlékszem, hogy mindig gondom volt a szenzorok érzékelésével, szinte mindig újra kellett csinálni a beállítást, hogy működjön. Ezt persze azóta lehet, hogy szoftveresen oldották meg, vagy a firmware frissítéssel, most viszont elégedett vagyok.
Anno akkor kerestem arra is a megoldást, hogy néhány komolyabb erőforrás igényű játéknél éreztem azt, mintha nem kapnék folyamatos képet, amolyan mikrolagg szerű jelenség volt, nos, az új rendszerrel ez is eltűnt, oda már tényleg kevés volt a jó öreg 2500K.
Mostantól aktívabban figyelem a topikot, az aktualitásokat, esetleges akciókat!
-
paler
aktív tag
iRacinghez milyen VR-t ajánlatok? Csak szimre erdekkel, tehat nem kell semmi extra kiegészítő hozzá?
-
abydos
aktív tag
Oculus Go tulajt kérdezek, van a kontrollernek bármilyen vibráció funkciója? Vagyis tud rezegni?
-
Márton
nagyúr
Hogy ne mindig lövöldözős ajánlások legyenek itt
Crow: The Legend
Állítólag mintha egy Pixar movie-ban lennél, még touch is kell néha.
Ingyenes, a napokban izzítom. -
törölt tag
A válasz röviden: nem.
A max. amit ki tudsz hozni belőle az sztereo képnézegetés és néhány youtube vr video. De ezeknél is a "csőlátás" garantált.
Ha nem akarsz jobb telefonra pénzt költeni, akkor a legolcsóbb valóban minőségi vr egy Oculus Go 32gb.
amazon.de-n lehet kapni 220EUR, azaz kb. 70ezer forint.
Ez alá nem érdemes menni, mert csalódást fog okozni. Értsd: megveszed a párezer forintos cuccot, egyszer-kétszer belerakod a telefont, család, haverok, gyerekek örülnek egy kicsit, aztán örökre eltűnik a szekrény mélyén.
A Go-t ehhez képest használod is: mivel nem kell a telefonnal vergődni, csak felkapod a fejedre és már benn is vagy a VR-ben, ráadásul folyamatosan bővül a tartalomkínálat (azaz nem merül ki néhány noname fejlesztő demójában) így van is miért felvenni.
Ha pedig ráér még egy fél évet, akkor mindenképpen várd meg a questet, előre láthatóan május végétől lesz kapható és szvsz az lesz az igazi áttörés a megfizethető vr kategóriában. -
fulton
addikt
válasz
kiskuplung #16231 üzenetére
ez jo
-
jss
aktív tag
válasz
abydos #16256 üzenetére
Koszonom, ez segitett.
Viszont nem akarok kezdetnek 80 ezer Ft-ot raszanni, es nincs uj Samu telefonom.
Egy LG G3 telefonom van es ezt sajnos nem tamogatja a sem a Google Daydream sem a Gear VR.
Azt gondoltam talan vennek egy ilyet:Vajon fogok tudni ezzel jatszani es filmezni elvezheto modon?
-
abydos
aktív tag
Ha javasolhatom egy cikkemet, akkor itt átolvashatod a témát. A Santa Cruz a végén az Oculus Quest, majd valamikor frissítem a cikket.
-
kiskuplung
őstag
Szia!
Elfogadható mobilos megoldásról én nem tudok, talán a GearVR az egyetlen, ami használható. Amazonon, és többi ilyen oldalon kapható mobilos VR-keretek szerintem nagyon rosszak. Persze, ha csak szeretnéd kipróbálni, akkor vedd a legolcsóbbat
Ha kicsit jobban zsebbe nyúlnál, akkor ott az Oculus Go, vagy ha fontosnak gondolod, hogy a Rift-hez hasonló élményben legyen részed, anélkül hogy egy autó árát költenéd PC-re, akkor várd meg az Oculus Quest-et.
Az általad "csőbe nézés"-ként leírt effekt egyébként a legjobb VR headsetekben is megvan, a 110 fokos látószög miatt. Ha jó játékot játszol, kb fél percig veszed észre, utána nem fog érdekelni.
-
jss
aktív tag
Szervusztok, remelem nem gond, hogy ebbe a topicba irok. Mobil telefonnal szeretnek VR headset-et hasznalni, csak nem tudom, mit lenne erdemes venni. Nemreg kiprobaltam egyet egy uzletben, de a latoszoge nagyon keves volt, olyan volt, mintha egy csobe neztem volna. Tudnatok valamit javasolni?
-
szente
addikt
Most már csináltam 18,5-et, de még mindig nem jó. Eddig simán lefrissített kevesebbel is.
kiskuplung:
-
kiskuplung
őstag
válasz
szente #16247 üzenetére
Bocs, de nem bírom ki
[link]Kevés a helyed a C:-n
(igen, látom, hogy 13,4-et ír, és 13,4 nagyobb mint 12, de gondolom az installer szintén a C:-re akar kicsomagolni, és így már kevés. Szabadíts fel több helyet, vagy esetleg trükközhetsz a környezeti változókkal, hogy ne C:-re tegye a temporary file-okat)Más:
megjött az ingyen Fallout VR kulcs a Viveport-os előfizetésért, úgyhogy engem elvesztettek minimum év végéig, remélhetőleg
Ez a VivePort a legjobb dolog, ami VR témában történt az elmúlt pár évben, nem is értem miért nem cikkeznek róla többet. Ja, de, tudom, mert ez nem generál annyi kattintást, mint az eladásokról szóló fikázás -
sakkay
aktív tag
Lakik itt olyan akinek van vive pro-ja??
-
abydos
aktív tag
Ha van valakinek vagy Black Friday alkalmából lesz valakinek tippje, honnan lehet beszerezni legolcsóbban WMR headsetet kontrollerekkel, szóljon.
Nekem van Riftem, de játékot fejlesztünk és a programozónak szeretnék venni egy olcsó headsetet, hogy azért lássa már mit is fog csinálni
Sajnos magic coinokat küldtek eddig nekem Lenovo Explorer helyett Ebayről. 2-őt is
-
tobias88888
őstag
válasz
izomman1 #16238 üzenetére
Ez a videó volt már, semmit nem ér. Ott az Assetto Corsa utána, a játék nem igy néz ki, ennél sokkal élesebb a kép, nem tudom hogy vette fel de értelme nem sok az biztos. Elitenél meg van valami mód aminél a játék is homályosit, szóval ott az is közre játszhat. Az Odyssey+nak jelenleg kb a legjobb a képe az összes többihez képest, de majdnem kétszer olyan nehéz mint egy Oculus. A sima Odyssey-nél kényelmesebb, de nem sokkal. VR szempontjából nekem nagyon fontos hogy el tudjak benne mélyülni és ne azon keljen 10 perc után gondolkodnom hogy nyomja a fejemet
-
abydos
aktív tag
Igazából szerintem itt nem is az a cél, hogy az ő szemcsijüket vedd. Hanem az, hogy náluk vásárolj és fent legyen a Viveport a gépeden.
A legtöbb konzol hardvergyártó (Xbox, PS és valószínüleg az Oculus is) úgy adja a készüléket, hogy lényegében nincs rajta haszna, hanem a szoftverek eladásáaiból termelnek nyereséget, ezért fontos az, hogy a te boltod legyen a legszimpatikusabb és ott költekezz.
-
swado
tag
válasz
kiskuplung #16239 üzenetére
Igen, tegnap itt olvastam erről és regeltem rá free trial-al, mert a F4 nem érdekel, és a többi cím nem volt meggyőző, de hiba volt, mert így erre már befizetek.
Ez ugrott be elsőre nekem is, hogy elzárkózás helyett inkább beengedik az oculus tulajokat is, hátha később az ő szemcsijüket veszed. Nem beszélve az egyenlőre nem túl acélos szoftverkínálatról, amire szintén inkább náluk költs.
-
kiskuplung
őstag
Jaa, igen, az tényleg úgy van, hogy ha előfizetsz, akkor egyrészt havonta választhatsz 5 játékot amivel játszhatsz amíg tart az előfizu, plusz van ez, amit most megtaláltál, hogy előfizetőknek adnak spéci kedvezményeket, itt ugye 1$-ért veheted meg a felsorolt játékokat, de ezek megmaradnak előfizetés nélkül is.
Illetve tegnapig volt a Fallout akció, hogy előfizetés ellenében kaptál ingyen Fallout-ot + 10$-t jóváírtak.
szerk: Itt leírják pontosan hogy működik : [link]
-
izomman1
senior tag
válasz
tobias88888 #16235 üzenetére
OK a kényelem nem teljesen bajnok a simába se... a vizualitás érdekel engem csak.. Azt mondjátok akkor jobb a kép mint a simába? Azt értem sok helyen olvasom, hogy a sima Vive és a Rifthez képest jobb a kép és előre lépés , de valaki azt írja bika géppel ( GTX 1080 TI vel) a Vive pro és a sima Samsung jobb, mert élesebb a kép .. hiába állítod a supersampkingot akárhova az anti SDE miatt marad az elmosodott kép bár így nem látod a pixeleket.. készített videók alapján próbálom össze hasonlítani a képet és tényleg kevesebb pixel látszik egy plus -ban mint egy Vive pro -ban , de mintha a világos szövegek határai elmosódottak lennének és nem minden olvasható a Vive pro élességéhez ( Sima Samsunghoz ) képest..
[link]
Lásd Elite szöveg rész.. picit rosszabb de nem mondanám katasztrófának..Sebastian a MRTV től egészen egyszerüen el van alélva a kép minőségtől azt mondja jobb mint a PImax 5k+ é... Csak ugye a nagyobb FOV ..
Tehát a képet az Iracing emberek is jobbnak értékelték még egy Vive pro vagy egy sima Samsunghoz képest is?
-
abydos
aktív tag
Jól érted
Aki még tegnap előfizetett, az ugye kap 10$-t, kap egy Fallout 4 VR-t is és még ezeket is behúzhatja 1$-ért. Pár hete a HTC azt mondta, bele kell húzniuk a marketingbe, hogy népszerű legyen a VR. Eddig jól csinálják, erre még anélkül is előfizetnék, hogy lenne VR-om
-
swado
tag
válasz
kiskuplung #16234 üzenetére
Igen, ahol a 1 dollárért kínálgatnak 40 dolláros cuccokat. De hogy ezek subscribe alatt mennek csak, vagy ennyiért örökre hozzád csapják?
-
tobias88888
őstag
válasz
izomman1 #16232 üzenetére
Dobhatok linket, de az tudtommal zárt, előfizetés nélkül nem fogod látni:
http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3619894.pageÖsszegezve kb 10ből 1 embernek jött be az Odyssey+, a többi csalódott. Kényelmetlen nagyon és hiába jobb mondjuk a kép, annyival nem hogy ezt ellensúlyozza.
-
kiskuplung
őstag
válasz
izomman1 #16232 üzenetére
"mindenki úgy csinálja a dolgokat ahogy a legjobb"
Pontosan, vagyis 1,5-2 éve megvette az Oculust és használja kb 2021-ig.
Ha jól számolom, Te már minimum a harmadik HMD-t koptatod, és kb. fél éves termékciklusban gondolkodsz.
Egyik héten a Pimax letarolja a piacot, másik héten már képes vagy Odyssey+ venni a sima helyett, hát nem tudom, szerintem erősen kimeríted az impulzív vásárló fogalmátDe nem megbántani akarlak, mert amúgy én örülök, hogy van valaki aki ilyen lelkes, és kipróbálja az új cuccokat.
A keresett linket nem tudom most kikeresni, de emlékszem rá, hogy 6-ból 1 ember mondta azt, hogy jó, kb 2 meg azt hogy jó, de nem cserélné le a régi HMD-jét, a maradék 3 szerint meg nem jó, mert kényelmetlen és az antiSDE se akkora csoda.
swado : Honnan tudjuk, hogy mit értesz? Az egyedi URL-ed a viveport kezdőoldalára visz.
-
swado
tag
Most akkor [itt] jól értem amit értek?
-
izomman1
senior tag
válasz
kiskuplung #16231 üzenetére
Csak kapkodja az ember az akciók és a hírek között az ember a fejét... Egyik héten Samsung akció a másikon Vive új prototipus a harmadikon meg az Oculus Rift S hír... azért mindent végig venni kicsit embertelen lenne így mindenki úgy csinálja a dolgokat ahogy a legjobb.. Közben vissza jött a Pimax ára... hála ég .. majd ha megjelenik és kapható és nincs jobb a piacon.. akkor talán... de addigra lehet a Valve headset is kijön..
Iracing forumra kérlek dobjatok egy linket , hogy ott mit tapasztalnak a Samsung Odyssey Plus esetén részletesen...
KösziItt egy vélemény itt meg sztárolják a plus verziót hogy milyen jó.. a másik amit meg pár hozzászólással előbb linkeltem lehúzza , hogy vissza lépés a régihez képest...
-
izomman1
senior tag
Iracing forum bejegyzését valaki be tudná linkelni , hogy mik a tapasztalatok ott a Samsunk Odyssey Plus ról? Gondolkodom rajta így akciósan ,de egyik beszámoló felhúzza másik le … Sepastian az MRTV-n nagyon sztárolja, de nyilván ő jutalékot kap az EU-ba rendelés után és még a tesztje se jött ki.. Azt mondja jobb a képe mint a Pimax 5K+ nak de tényleg? erős a kétségem, mert nem lehet olyan éles a kép.. vélemények?
Pimax 5K + töröltettem vissza kapom a lovét… Sajnos utólag láttam, hogy a vám sincs a 700 dollárba és majd jövő nyár közepére kapnám meg? Hagyjuk már… Addigra még lehet új Valve cucc is lesz 135 ös FOV -val és jöhet az Oculus Rift S is…
Ja meg még szenzor anyám kínja hozzá fél MFt Pimaxra? inkább ne.. Amikor elő rendeltem a Pimax csodát arra gondoltam , majd a szállítás előtt pár nappal leemelik a pénzt a kártyáról. (mint az Oculus arra gondoltam ha kiszállítás előtt nem hagyok rajta lóvét úgyse teljesül.. még gondokodhatom rajta) . a fenéket fél napra már eltűnt a pénz a számlámról.. nagy nehezen most úgy néz ki vissza utalják alig akartak a többedig mail emre válaszolni.. mázlim van , hogy visszaigazolták a visszautalást.. -
-Solt-
veterán
válasz
evitiguF #16220 üzenetére
Ugyanilyen alaplapom van, de rendszeresen előjön ez a nyűg: [link]
Kihúzom majd bedugom a HMD-t és probléma megoldva a következő újraindításig... van, hogy napokig jó, van, hogy hetekig jön a figyelmeztetés a W10-től.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy hagyd el az Inateck kártyát, mert kíváncsi vagyok, hogy neked is előjön-e!
-
evitiguF
senior tag
válasz
abydos #16227 üzenetére
A kártya már megvan, eddig is használtam a régi rendszeremmel, de most ha már ennyi USB portot kínál az alaplap, ha nem kötelező, akkor nem bővíteném a rendszert egy plusz (Inateck) kártyával, plusz driverezéssel, stb...
De le fogom tesztelni, és jelentkezem, szerintem elfekvőben még van ilyen hátlapi usb panelom is valahol, előkeresem!
-
abydos
aktív tag
válasz
Én a saját tapasztalataimat írtam, mármint, nálam az se mindegy, melyik konnektorba kötöm a gépet, hogy a Rift szeresse
Sajnos szabadon kell hagynom USB-ket, hogy működjön. De legyen jó neked elöl is (igazából kényelmesebb, mert hosszabb lenne a kábel), hátha, de azért nézd ki, hol tudsz venni plusz kártyát legolcsóbban és gyorsan
Dyingsoul: Köszönöm
-
Raymond
titán
válasz
Ha mar megvan a kartya akkor tartsd meg szerintem. Nalam egy Z170 mATX lapon minden (HMD + 3 szenzor) az alaplapra van kotve az Intel es az Asmedia kozott felosztva es mukodik. De masnal meg problemas volt, ugyhogy ha tudod hogy a kartya mukodik es nem kell a PCIe slot masra akkor maradjon.
-
evitiguF
senior tag
-
abydos
aktív tag
válasz
Nagyon meglepődnék, ha jól járnál vele
A Rift kegyetlen háklis az USB-re, kompromisszumok nélkül hajlandó csak működni. Az is lehet, hogy a Riften kívül mást nem is köthetsz USB-re ASRock-kal
(mondjuk nekem nincs jó tapasztalatom a márkával, több is elromlott nálam, és sosem voltam elégedett az USB kezelésével, bár igaz, régen volt ilyenem).
Szóval nem spórolnám le azt az Inatecket én.
-
fulton
addikt
Módosítanék azon kijelentésemen ami a Zero Calibert illeti. Tetszik
nagyon jó az irányítás sztem, vannak apró bugok, de nincs nálam pl rosszul lét sem. Élvezetes. Kicsit több pálya bele, és a multi részét kéne átdolgozni /az nagyon bugosnak tűnik/. Oda lennék ilyen Battlefield-es ütközetekért. Pl 16-16 fős.
Van benne olyan pálya ami nagyon adja a filinget,. Szóval Plecsnis . -
evitiguF
senior tag
Sziasztok!
gépet újítottam, és most, hogy a gép összeszerelésénél vagyok, gondolkodóba estem.
Méghozzá azon gondolkodtam el, hogy az Inateck kártyát elhagyom, és csak az alaplap USB lehetőségeit használom. Na most itt jön a csavar. Az alaplap egy AsRock Z370 Taichi, és ezen alapból 5 USB van a hátoldali panelon, abból viszont 2-t elvisz az egér+billentyűzet páros. Az alaplapon vannak persze kivezetések, és itt jön a kérdés, hogy ha egy ilyen USB 3.0 és egy ilyen USB 2.0 hátlapi panelt szerelek a gépembe, és erre kötöm a Rift érzékelőit, illetve a HMD-t, akkor azzal jól járok-e, vagy hagyjam meg inkább az Inateck plusz kártyát?
-
abydos
aktív tag
válasz
kiskuplung #16218 üzenetére
Én a Island 359-et próbáltam ki, amivel nagyon szemeztem anno, hogy meg kéne venni. Igazából örülök, hogy nem vettem meg
Legközelebb a Witching Towert próbálom ki, az a bejelentésekor jónak tűnt. -
kiskuplung
őstag
válasz
abydos #16217 üzenetére
Ez mondjuk jó ötlet (szerintem), mert most nézem, hogy a Viveport-os akcióról már írtál is ott....
Amúgy ez a Viveport eddig nagyon bejön! Ez az 5 játék/hónapos előfizetéses modell teljesen illik a rövidebb VR -os anyagokhoz. Vagy amire amúgy sajnálnám a teljes árat, és úgyis csak egyszer vinném végig. Én el is kezdtem a Torn-t és eddig nagyon tetszik
-
abydos
aktív tag
Ha valamelyik adminnak lenne kedve felvenni a vrhír.hu oldalamat a kiemelt hozzászólásba, azt nem bánnám. Mármint több, mint fél éve tolom az egészet egyedül és szerintem, mint egyetlen aktív PC-s VR híroldal eléggé beleférne. De ti tudjátok.
-
kiskuplung
őstag
Ha valaki előfizet most (november 14-ig) a VivePortra. akkor kap egy ingyen Fallout VR-t.
Igazából 3 hónapos a legkisebb előfizetés, ha így nézzük, akkor 20$-ért adják a Fallout-ot, csak nem a Steam-en veszi meg az ember, hanem itt.
Ezen felül 10$-t jóváírnak, illetve az ingyenes játékok örökre hozzáférhetők maradnak.
Szerintem jó ajánlat, én befizetek.
Ja igen, Oculus Rift-eseknek is működik : HTC Opens Its Viveport VR App Store to Oculus Rift Users
-
Enton
addikt
Most kell erre is lecsapni:
-
kiskuplung
őstag
Van egy új demo az Oculus store-on, szerintem érdemes megpróbálni mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest