Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zacci

senior tag

válasz vadkörte #44092 üzenetére

"Tuti nem move. Ha nem teszteltem volna, nem írom le."
    Én meg nem írtam volna, ha nem tesztelem. De közben rájöttem mi a gond. Be van állítva (os ficsör), hogy a gigásnál nagyobb programokat automatikusan a külső SSD-re tegye. Na onnan nem működik a parancsikonos dolog, mert simán kimozgatja a programot az asztalra. Lehetséges, hogy én rontok el valamit, de sajna így működik. Az eredeti application könyvtárból viszont rendben kirakja a parancsikont húzásra.

"Fotók app-ot próbáltad?"

próbáltam, de nem találtam benne kijelölést, kivágást és vagy másolást, beillesztést.
    Olyan programot keresek, ami tudja azt az néhány alap dolgot, amit az irfanview. Természetesen nem 28 billentyűkombinációval, hanem kb. 3 gomb után már mentésre kell kerüljön a kivágott kép. Számomra ez A hatékony.
    A mindennapi home office munkámat szeretném kiváltani mac-el és ahhoz elengedhetelten, hogy minimum annyira hatékonyan lehessen benne dolgozni, mint win alatt. A gép ereje megvan hozzá, mert piszok gyors. Már csak az OS-t kellene rávenni valahogy a hatékony munkavégzésre :)

A Command+Shift+4 viszont lehet jó lesz nekem. Nem tudtam h egyáltalán van ilyen lehetőség az OS-ben :C És működik RDP-n keresztül is, ami alap igény számomra.

"Nem jobb, de olcsóbb. Esetleg ASUS ProArt sorozat? Van belőle 5K is és némileg olcsóbb mint az Apple Studio Display"

Őőőőő izé, nem szeretném leterhelni a gpu-t ekkora felbontással. Alapvetően egy LG 27GR95 oled-re gondoltam, aminek 2k-s a felbontása. Vagy egy 42C4 az viszont rohadt nagy és kb. 80centiről bámulnám. C4-et már próbáltam mert az van és piszok jó a képe.
    A 27GR95-öt a napokban szándékozom kipróbálni, aztán döntök valahogy. A lényeg, hogy oled legyen.

"Hétszentség, hogy nem. Kipróbáltam többször is, több app-al. Gyárival is és telepítettel is."

dobj egy külső ssd-t a gépre és kapcsold be az appstore-ban, hogy az 1GB-nál nagyobb programok telepítése máshova kerüljön. Telepíts fel valami nagyobb progit, majd húzd ki az asztalra. Majd csinálok róla egy rövid videót.

Új hozzászólás Aktív témák