Hirdetés
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
moleculez
üzenetére
Most összedugtam a töltőkábellel és minden működik szépen lehet gépelni . Most is azzal írok. De akkor mi a f... van egy napot se bír az aksija vagy mi a fasz én meg lekapcsolgatok itt mindent már kínomban meg hülyének nézem magamat. Pedig a zöld led jelző világít bekapcsoláskor szóval ez ugye nem írja ki a százalékot sajnos pedig gondolom nem nagy ügy lehetne ha egy Fake Airpods is tudja . Na akkor most mi lehet ? Szar benne az aksi vagy mi? Most reggelig töltőn hagyom aztán kiderül mi van . Mert este nem használtam szóval csak simán be volt kapcsolva de mivel 30 percig ha nincsen használva akkor lekapcsol azt írja a papírja ergo nem szívhatta le semmi se mikor a kollegának itt a csoportba január óta meg van és azóta nem töltött egyszer sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Nyitlocker
- További aktív témák...
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
TigerCat