Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBMC
addikt
az istyletol az iment valaszoltak, de nem emailben, hanem visszahivast kaptam a csatolt emailemhez.
elsokent kozolte velem a szervizes hogy 7500ft a szereles stbstb es megtudjak oldani de atkapcsolnak az ertekesitesre fusion drive es ssd arak miatt..
ahol azt az infot kaptam, hogy nem fog tudni nekem arakat mondani, hisz egy gep amit hdd vel rendeltem ok nem tudnak bele kulon fusion drivet vagy ssdt rendelni. mondtam, hogy oke akkor viszek en, megtudom oldani. De az esetben sem cserelik ki mivel garancia vesztessel jar.
Illetve mondtak meg olyat is (ez nem tudom mennyire bullshit vagy sem), hogy a fusion driveval szerelt uj imaceknel csak csak a pci-en csatlakoztatott ssd a plusz hanem egyeb kiegeszitok is kellenek hozza, szint ugy ssdvel is. ezert nem vallaljak a cserebereket, tehat hdd-t csak hddre, ssdt csak ssdre s igy tovabb..
mondtam nekik, hogy mocskos lassu a jelenlegi hdd, nevettek egyet hat igen, ilyen ctot kellett volna valasztani, hisz a hdd mozgo alkatreszekkel van tele (tenyleg? nem mondod...)
hat csesszemeg tenyleg nem tudom mi tevo legyek. fo a fejem mint az allat

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

TigerCat