Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
Annyira tipikus.
Iszonyat mákkal döntőbe kerül a T'ham, és jön egy katasztrófa meccs a részükről.
Bár igaz, a mostani BL szezonban mintha el lettünk volna kényeztetve..
-
hobizoli
nagyúr
ha a tavaji dontoben is ilyen nyomingeren jatszott volna a Pool, 5-0 lett volna a felidoben mar a RM-nak
-
mephi666
nagyúr
YNWA
Ui: nem egy milan elleni donto volt, de jobbak voltunk es megvan
-
L_YKing
addikt
Hát ez kurvaszar meccs volt.
-
LyonnaisFan1
őstag
A spurstol egy bajor csoda kene
-
mephi666
nagyúr
Yeeeeeehaaaaaawwww
Innentől nem szabad eladni
Origi -
LyonnaisFan1
őstag
Na Prodigy eldontotte minden bizonnyal
-
hobizoli
nagyúr
baze...
-
LyonnaisFan1
őstag
A pool nehany sargat meguszott mar.
Skomina nem igazan rantja elo -
törölt tag
válasz
DeathAdder #122788 üzenetére
Igaz ebben a stadionban fura is nem ezt latni. Remelem kikap a Pool. Komolyan ennyire pitianer csapat hogy egy kamu tizire ra kell ulni? De tenyleg.
-
sh4d0w
félisten
válasz
DeathAdder #122788 üzenetére
Vagy éppen valamilyen ramosos-mészárlós. Az olvtárs véleményétõl meg megyek hányni.
-
LyonnaisFan1
őstag
A spori ma nagyon benezi ezeket a kezezeseket. Son melkhasarol pattant le a labda,befujta kifele a szabadot
-
-
sh4d0w
félisten
Remélem, nem egyenlít a Spurs, ezt a fost nem akarom még 30 percig nézni.
-
LyonnaisFan1
őstag
Millner kishijan eldonti
-
sh4d0w
félisten
Verthongen elég tisztátalanul játszik...
-
LyonnaisFan1
őstag
Ebbol a mezonybol legjobb jatekost nehez lesz valasztani, ha igy folytatjak
-
itouchfan
senior tag
Dele Ali nem tudom milyen játékos amúgy, de hogy ma egy jó megmozdulása se volt még, az 100%... továbbra is b@zdelőre-fussutána játék van, de kár érte. Pedig meg lehetett volna koronázni ezt a BL szezont.
-
törölt tag
Bekerulnek a dontobe minden vagyuk hogy nyerjenek basszameg kezdjenek mar el jatszani... esku botrany. Dramai a Madrid mennyivel felettuk allt az elmult evekben. Lassan kikapcsolom a tokombe az egeszet. Ez nekem eddig ilyen pitaner kisstilu foci...
-
Bibby
addikt
válasz
DeathAdder #122769 üzenetére
Szerintem a tizi a probléma. Ne mondom hogy anélkül 3-3 lenne már, de tuti nem ez a semmi.
-
mephi666
nagyúr
válasz
DeathAdder #122777 üzenetére
Hát a barca ellen más ment, de itt lehet ez is elég... mindrgy, csak legyen meg: utána senki nem nézi a meccs képét, csak az eredményt
-
Nehéz eldönteni, hogy jogos volt-e a büntető. Ha nem fújták volna be, akkor arról lett volna felháborodás, hogy be kellett volna fújni. Ami miatt én talán nem adnám meg, az az, hogy hiába nyújtotta ki a kezét Sissoko, először nem oda pattant, tehát akkor is eltalálta volna őt a labda, blokkolta volna a beadást, ha leszorítva lett volna a keze. Amit viszont befolyásolhatott a nem természetes kéztartás, az az, hogy a testéről milyen irányban pattan tovább a labda. Nehéz döntés... meg is lehetett adni, de el is lehetett volna tekinteni tőle.
-
paatrick
őstag
Az este eddigi legérdekesebb része:
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
DeathAdder #122774 üzenetére
Egyetertek. Mondjuk olyan sok hazidonto nem is igazan volt a bl torteneteben.
-
mephi666
nagyúr
hát nem tudom, de én szívgyógyszernek beveszek még egy vodkát a sör mellé
...robertson és alexander arnold szépeket sütöttek rá... de hátha villan még a mané-firmino-salah trió a 2. félidőben... remélem bejön ronaldo 3-1es tippje és akkor senki nem panaszkodhat a színvonal miatt
-
válasz
LyonnaisFan1 #122772 üzenetére
Az volt az egyetlen jó házidöntő amit láttam, evör
Am tuti feljavulnak, Poch jól szokott meccselni a második félidőben
btw, a spurs valami 170 percet volt előnybe összesen ebben a BL sorozatban úgyhogy semmi meglepetés egyelőre
-
Redneck
nagyúr
Sissoko jól játszik, amúgy nagyjából mindenki súlytalan. Szon akar még, de értelmesen nem tud dönteni.
Ajax-Liverpool döntőnek szurkoltam, de nem jött össze, ez van. A Liverpool Barcelona elleni fordítása, és az egyéb csapatok fordításai, kárpótolnak idén. Több szar BL döntőt lattam eddig mint jót, pedig a 90-es évek óta nézem.
-
LyonnaisFan1
őstag
Huu de borzalmas meccs.
Ezert sem szerencses, hogy azonos orszagbol van a ket egyuttes. Ugy ismerik egymast, mint a tenyeruket.
De remehetoleg egy jobb masodik jatekreszt lathatunk.
13ban a bvb es az fcb vegul egy izgalmas nemet hazimeccset tudott csinalni. Osszesen 17 kaput talalt kiserlettel. -
venember83
nagyúr
Nehéz úgy gólt lőni, ha Alissonnak egész meccsen labdába sem kell érnie. Szegény Spurs nagyon alárendelt, Kane és Eriksen sehol nincs.
Komoly meccs, tökéletesen hozza a PL hangulatát. Csak hárman horkolnak mellettem.
-
-
hobizoli
nagyúr
na remelem nem nyeri a LiVARpool a meccset majd a vegen "ezzel" a tizivel... eleg kotla ez a meccs egy BL dontonek
-
itouchfan
senior tag
Ilyen rossz focit egy BL-döntőben...
Egy Ajax-Barcelona mennyivel szebb lett volna...
-
sh4d0w
félisten
Elég tré meccs eddig...
-
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder #122748 üzenetére
Nem volt SE a test mellé leszorítva és nem volt a kéz mozgása természetes sem, megadható, mondhatnám jogszerű de nem biztos, hogy igazságos.
-
bobalazs
nagyúr
Lool
-
LyonnaisFan1
őstag
Akcioban egy Pussy Riot aktivista
-
Egon
nagyúr
Ez nem volt tizenegyes. Eddig abszolút semlegesként néztem, de ezek után egyértelműen a Tottenham-nek drukkolok...
A mellkasáról pattant a kezére, és az a szabályok szerint nem kezezés. Ami miatt kicsit véleményes, hogy a labda felé mozgott a keze. Mondjuk leszokhatnának a védők a hasonló hadonászásról... -
Redneck
nagyúr
válasz
LyonnaisFan1 #122754 üzenetére
Szerintem is, ezt kár volt befújni.
LyonnaisFan1:
Így van. Videózni kellett volna. -
adise
őstag
Ezekszerint iden a liverpoolnak kell nyerni az uefa szerint
-
LyonnaisFan1
őstag
Ez meresz volt a szloven sipmestertol. Ebbol more baj lesz
-
kacsyx
aktív tag
Nincs a Real, de valakinek el kell csalni a kupát.
-
omfgk
veterán
Hát, ez a kezezés...
Kicsit most szar érzés így nézni tovább.
-
sh4d0w
félisten
Elég véleményes...
-
Ringman
félisten
hát ilyet láttam már elengedni
-
hobizoli
nagyúr
VAR itt nincs most meg?
-
hát ezért tizit adni....
-
Szégyen, ha megint egy kétes xar dönt...
-
szami777
addikt
Fszm ebbe a kezezesbe....
-
sh4d0w
félisten
Hajrá Pool!
-
LyonnaisFan1
őstag
Remelem mindannyian idoben es epp borrel ernek oda.
Ezert rossz ha repulovel akarsz menni, amikor igazan menned kene nem tudsz.
-
BenHans
addikt
Lehet igaza lesz Pallottának, hogy jobb tisztán játszani, mint kiköltekezni habókra. Ha csak pénzbünti jár másodfokon és csak be kell adni egy fellebbezést az első ítélet ellen, akkor viszont tényleg le kell szarni az FFP-t.
-
Richard!
addikt
válasz
DeathAdder #122733 üzenetére
-
LyonnaisFan1
őstag
Reyes
-
mephi666
nagyúr
sok még az idő 21:00-ig, kezdek rágyorsítani
4 vodka, 3 sör.. mostantól laza sörözés... ha behúzzuk, holnap kezdhetek gondolkodni, mikor varrassam magamra
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #122733 üzenetére
Most olvastam.
R. I. P. -
-
Ringman
félisten
-
-
Richard!
addikt
válasz
KisTücsök #122727 üzenetére
Sőt, akkor már ez meg sem kottyanhat
: FTC: -1.32 milliárd
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #122725 üzenetére
Majd kifizetjük.
Ezt is.
-
2Rule egy laza 130 millió ft-os veszteség produkált elsőre 👍 [link]
-
BenHans
addikt
válasz
Ringman #122720 üzenetére
Nekünk aztán nem hiányzik egy Dalbert, az Inter akarja elvileg bevonni.
De akkor már inkább Joao, keretmélyítés céljából jó lesz a padra, ha azért csapnak még mellé kb 10 milliót.Most olvasom, hogy 30-at kérünk a lusta darabos köpködőért, aki tényleg nagyon jó volt és lehetne is még, ha nem csak várná mindig a sült galambot, és ne lenne a délszláv mentalitása, csak a sör és valami gyorsétel hiányzott a kezéből amikor fent sétált a pályán. Az utóbbi időben minden és mindenki hibás volt ha nem kapta a labdát, és akkor is ha megkapta de lepattant róla méterekre vagy kilőtte a stadionból, csak mutogatott hőbörgött köpött fejet csóvált változó sorrendben.
A nagy mea culpa után itt az ideje, hogy aszerint cselekedjen a vezetőség amit most talán belátott végre az elnök. Meg kell tisztítani a csapatot, úgy, hogy alapból is volt hiányposzt. Nehéz dolog ez, ahogy a jelenlegi keret minőségi többségének a megtartása is, de nincs más lehetőség. Kis Kluivert is magára talált a végére, de számítani lehetett volna arra, hogy kell egy év mire összeszoknak és nem egyből rájuk alapozni... Szerencsére egész használható nevek merülnek fel a kapusposzttól a Dzeko helyettesig.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #122722 üzenetére
(az elhízott) lukaku, dzeko, marad perisic (és vsz candreva is), sok lesz ez így nekem egy hétre.
pont hogy most lesz pénz nem csak teszkógazdaságos dzekókat venni (remélhetőleg padra)
-
BenHans
addikt
válasz
Ringman #122718 üzenetére
Érdekes...
A Roma közeli források, azt írják Joao Mario vagy Dalbert lehet az akit bevonnak az üzletbe, mivel az Inter nem akar (gondolom FFP miatt) pénzben 20M€ felett kiadni a bosnyákért.Amúgy annyi szemétséget és hülyeséget firkálnak mostanában a Roma problémáit meglovagolva kattintásra vadászva, hogy már csak nevetek. Ez már lassan gyíkemberi magasság vagy mélység nem is tudom...
Pallotta most kiadott egy kis irományt, elismeri a felelősségét, sok dologban igaza is van amúgy...
-
Ringman
félisten
válasz
BenHans #122692 üzenetére
Report Claims Dzeko Agrees To 3 Year Deal Worth €4.5 Annually With Inter
ha valaki képes három éves szerződést aláírni egy 33 éves játékossal, ott nagyon nagy baj van.
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #122706 üzenetére
Egy klub legendánál még érhető, de zsiru azért... szóval jah.
___máyköl: Kicsi ez a klub jelenleg egy Griezmann szintű játékoshoz. Top csapatból már jó ideje csak mellékszereplőket tudunk igazolni amúgy is.
-
-
Ringman
félisten
Contét hivatalosan is bejelentette az inter.
-
BenHans
addikt
válasz
NyxNyxNyx #122712 üzenetére
Igen, mivel bevallottan romanista.
Nagy forma amúgy.vighpeter: Sajnos BL döntő nézésben már nem tudok segíteni, aki hét elején próbálta az sem tudott asztalt foglalni és már kb minden jó helyen kell.
Jégkert pl jó hely.
Stifler és Champs is tele van, de azért próbálkozni ér.
Kisebb de TV-vel felszerelt kocsmák vannak a körutakon, a keleti és nyugati pályaudvarok környékén is, ha kicsit előbb beértek érdemes kis sétát áldozni, én két haverral pár éve így tértem be Classicót nézni, mondom sétáljunk aztán a 3. vagy 4. hely a Keleti felé pont jó lett. Kicsi volt de nem volt drága és volt 3 hely a bárpultnál. -
-
NyxNyxNyx
addikt
-
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder #122693 üzenetére
Pontosan, a Fenomeno, az IGAZI Ronaldo!
-
Richard!
addikt
A mesterkilences: [link]
-
Ringman
félisten
Inter and Manchester United striker Romelu Lukaku have a draft agreement over personal terms but a deal still needs to be found between the clubs according to a report from FCInterNews.it.
The Belgian is incoming Inter boss Antonio Conte’s number one transfer target and it is understood that he has provisionally agreed to a five year deal with an annual €7.5 million salary. -
Cartevo
őstag
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
DeathAdder #122699 üzenetére
Meccs után am azt mondta, h az ágyúsok iránti tisztelete miatt nem ünnepelt annyira.
___Ringman: A Chelseanek van a világon az egyik legjobb utánpótlása. Minden évben 30-40 játékos megy kölcsönbe német 1.-2., angol 1.-2., holland, etc ligákba. Ideje lenne használni őket.
Egyébként azért nem szó szerint értettem, h a felének mennie kéne. Azt sem tartanám elképzelhetetlennek, hogy pl a kutyaütő Willian most elkezdene focizni így, h Hazard nem lesz.
A belga nélkül azért most egy új korszak kezdődik. Ha a csapat elkezd csapatként funkcionálni, nem aggódom. Igazolások meg Hazard nélkül is illene BL helyért harcolni. Van annyira jó ez a keret. Persze egy olyan edző is kellene, aki használni tudja.
-
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #122702 üzenetére
lehet hogy perisic is marad, 3-5-2-ben szélen?
(bár én eladnám őt és icardit is)
candreva úgyis maradni fog
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest