Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bagyulajuve #123483 üzenetére
Nabazzeg, hihetetlen, be kell tiltani
Néhány éve az is felmerült, hogy a Tom és Jerry több részében szereplő fekete házvezetőnőt kiretusálják fehérre
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #123497 üzenetére
Fake, tuti ilyenben főzik.
Esetleg ebben. Ezért hunyorog így Nedved.
Na jó... de valami turpisság csak van benne, Agnelli ábrázata mindig mókás.Már rég szeretnék egy Rómásat, de sehol sem találok, ahol Magyarországra is szállítanak.
Ha valaki tud, ne tartsa magában! Köszi!
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #123497 üzenetére
Tweek kávé?
-
Ringman
félisten
-
BenHans
addikt
-
Ringman
félisten
beindult a pletykagyár
valamelyik újságíró minőségi cuccot fogyaszthatott.
Barcelona are preparing a €112m swoop for Inter breakout striker Lautaro Martinez, claim reports in Argentina, after his Copa America exploits.
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #123489 üzenetére
nem voltak meghatározók, de a csapatukban jók voltak:
klose, mario gomez (amíg meg nem sérült), illetve ciro immobile, ha azt nézzük, hogy technikailag a németektől jött visszaén is meglepődtem lazaron, de nem ismerem a német bajnokságot.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #123485 üzenetére
Nem Eriksen posztjára jönne.
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #123487 üzenetére
Erősítés Németországból? Utolsó jelentős németországi erősítésként Vidal ugrik be, amúgy nemigen jellemző, legalábbis az emlékeimben turkálva nem ugranak be igazán nagy nevek, akik Németországból érkeztek volna Olaszországba, aztán a Serie A meghatározó játékosaivá lettek volna.
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #123486 üzenetére
Írtam múltkor, hogy talán nem véletlen.
A szurkolók kétszer is betalálták, a fizetéses saga és a lazio elleni vereség utáni nevetgélés Leivával is kiverte a biztosítékot. Utóbbit Totti is említette, sőt amikor a Totti - De Rossi örökségről kérdezték Florenzit és Lorenzo Pellegrinit említve, ő csak utóbbiról volt hajlandó beszélni.
Elküldeni nem kéne, nagyon sajnálnám, egyelőre ott tartunk, hogy kapott egy árcédulát. Ebben én igazából nevelő szándékot érzek, meg akarják mutatni, hogy nem érinthetetlen, becsülje meg magát.
Mondjuk nem tudom hol van az apja, aki azt mondta, hogy az egész család generációk óta romanista és ha Florenzi elszáll ő maga fogja visszarángatni a földre. Amúgy nem tűnik úgy, hogy gond lenne vele ezért is furcsa a dolog. Talán 28 évesen már szeretne tényleg ő lenni a capitano.
---- ----
Itt egy kis elemzés a Luca Pelle - Spinazzola cseréről. -
Ringman
félisten
válasz
venember83 #123486 üzenetére
florenzit már az interrel is szóbahozták, de szerintem hozzánk nem jön, mivel úgy néz ki leigazoljuk a herthás lazarot, ugyanarra a posztra.
-
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #123468 üzenetére
A csapatkapitányától is szabadulna a Roma a megfelelő ár esetén? Érdekes "koncepció".
-
LyonnaisFan1
őstag
Erikssen Real Madrid
Ha igen, akkor Ndombele biztos, hogy a spursé lesz. Bár az is napok kérdése, hogy hivatalosan is bejelentésre kerüljön. -
LyonnaisFan1
őstag
Danilovic szemelyeben vegre kapust igazolt a dvtk
Veeeeeeegree. -
bagyulajuve
addikt
válasz
DeathAdder #123479 üzenetére
igen, pont az Ace Ventura ellen van valami kampány, hogy súlyosan transzfób
mondjuk én világklasszis futballistának identifikálom magam, ezért követelem, hogy az Inter igazoljon le és adjon évi 5 millió eurós fizetés (nettó)
-
drachoHUN
senior tag
válasz
venember83 #123477 üzenetére
Nagyon remélem, hogy sikerül megszabadulni tőle. Rühellem amióta nálunk van (nem, nem csak a Milanba távozása és visszatérése óta). Szóval én ingyen is adnám.
Na jó, nem. Csináljunk belőle egy valag pénzt.
-
válasz
#16514048 #123464 üzenetére
Sok változott azóta hogy 50 év sem telt hogy egy svájcban még csak nem is szavazhattak, és a négereknek külön mosdója volt.
Sajnálatos hogy útépítéshez, kőműves, bányászáshoz..nem kell nekik a kvóta.El sem tudom képzelni mi lesz még 50 év múlva, manapság már egy (amerikai) filmet sem lehet megnézni anélkül hogy genderrel, vagy pc-vel ne lenne átitatva (kedvencem amikor a régebbi korokba csempészik be pl. a 16. századi királyi udvarba), és a dolog jó úton halad hogy a jövő értelmiségei ne gondoljanak semmit ezekről a dolgokról. (bár remélem hinni, hogy ez csak egy összeollózott nagyon vékony réteg a műsor kedvéért)
Múltkor ment a TV-ben az Ace Ventura, és elgondolkodtam, hogy vajon hogy nézne ez ki, ha napjainkban forgatnák? A főhős vajon a tus alá állna, budiba hányna, rohanna fogat mosni, wc pumpázná az arcát, és felgyújtaná a ruháit az igazság tudatában hogy egy csávót smárolt le?
Valahogy úgy képzelem, hogy Ventura egy imádnivaló homoszexuális fekete csávó lenne, női rögbi csapat lett volna és nem az derült volna ki hogy Einhorn az Finkle, hanem hogy Finkle az Einhorn. Az meg ugye alap hogy Finkle és Einhor egy büdös suttyú fehér lenne (amúgy szerintem ezt a kétnemű dolgot sem mernék meghúzni).(#123453) omfgk - Cseppet sem bánnám, ha igazad lenne
Nem tudom a Wolvest mennyire fogja kinyírni az EL (szerintem nagyon), de nem kizárt hogy belepiszkálhatnak a 6. helybe, esetleg még az Everton, vagy a Leicester, mert ebben a mu-ban a racionalitás legapróbb szikrája sem látszik, kb. mintha valaki megvenne egy gégenpresszinges csapatba egy Icardit
-
Ringman
félisten
lautaro átmenthetné a copa americás formáját a bajnokságba
-
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
#16514048 #123469 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy úgy nem lett tele a Groupama, hogy 700 forintért (!) is voltak jegyek. Képzelje ezt el mindenki a férfi BL döntővel, ahol 3000 euróért sem lehetett a feketepiacon jegyhez jutni.
A női foci nagyjából a férfi U15-U16 szintjén van, a női topjátékosok közül SENKI nem férne be még a magyar férfi bajnokságba se.
Legdurvább helyzet egyébként a női teniszben van, ott a nők kiharcolták, hogy kevesebb munkáért, kisebb nézettségért, rövidebb meccsekért ugyanannyi pénzt kapnak egy GS-en, mint a férfiak. Serena Williams 1 évvel a problémás szülése után 15 kiló súlyfelesleggel újra világelső bírt lenni, ez mindent elmond a mezőnyről. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
forceberg #123471 üzenetére
bár nem foci, de elég szemléletes: [link] (a wiki link utáni rész már nem kell)
extra adalék, azt hiszem úgy játszottak, hogy a csajok a párosnál használt nagyobb pályát célozhatták, a faszi csak a sima pályát, illetve neki csak egy szervája volt, nem kettő, mint alapból a teniszben, bár ezek már lehet, hogy urban legendek. -
BenHans
addikt
válasz
venember83 #123462 üzenetére
és drachoHUN:
Nos, elsőre azon gondolkodtam megint van valami turpisság és természetesen mi leszünk a balf@szok és a Juve csak jól járhat, aztán sajnáltam, aztán most úgy vagyok vele hogy nem tudom hova tenni, mert Spinazzola sem rossz, ráadásul pont ugyanolyan sokat volt sérült mint a kis Pelle.
Miért nem tartottuk meg Luca Pllegrinit? Ugyanaz a poszt, fiatalabb, és római születés és nevelés.
Azt írjátok sajnáljátok Spinazzolát, ő is saját nevelés, tehetséges stb.
Miért nem maradt mindenki a helyén? Miért jobb nekünk most Spinazzola? Max annyi, hogy talán ő már "kész van" mint játékos és karakter, és a fizikális dolgokon felül mentálisan is erősebb lehet.
De akkor a Juventusnak ez miért jó? Ti mindig jól jártok, jól kell járnotok. Ilyen potenciált láttok Pellegriniben a jövőre nézve? De Ligt hogy jön ide, hogy Raiola olyan feltételt szabjon hogy igazolják le Luca Pellegrinit csak mert ő az ügynöke?szerk. Most olvasom Luca Pelle 22M€-ért megy Spinazzola 29-ért jön, de a fennmaradó 7 milliót a következő 3 évben kell kifizetnünk. Kicsit olyan kreatív könyvelés szaga van, nem? Hogy legyen jó a mérleg...
-
NyxNyxNyx
addikt
-
törölt tag
Próbálom nézni a női vb-t, de mindig elveszik tőle a kedvem azzal, hogy felhozzák a játékosok fizetéseit. "Milyen igazságtalan, hogy ugyanolyan szinten ennyivel kevesebbet keresnek a férfiakhoz képest".
Vajon figyelembe veszik azt is, hogy mennyien követik a női vs férfi meccseket? Hogy mennyi pénzt generálnak ezek a játékosok?
Meg mi az hogy ugyanolyan szinten? Miért jó azt hazudni, hogy ez a francia és usa csapat ugyanolyan színvonalon játszik, mint a top férfi válogatottak?Elhiszem, hogy ők is nagyon keményen dolgoznak. Ahogy a kevésbé népszerű sportot űzők, vagy akár a gyári munkások is. Ezek esetében valamiért mégis mindenki számára rendben van, hogy gazdasági okokból kevesebbet keresnek.
Az azonos sportot űzést nem lehet párhuzamba állítani az azonos munkahelyen, egyazon pozícióban történő munkavégzéssel.Bocsánat az "incel kirohanásért", de engem kimondhatatlanul aggaszt ez az egyre népszerűbb, hazugságokra épülő világnézet.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
venember83 #123462 üzenetére
Lehet belemagyarázás, de egyetlen érvet látok ezen csere mögött: Raiola szerintem a De Ligt ügylet feltételként szabta meg Pellegrini leigazolását.
Persze ha nem jön a holland, akkor gyorsan meg is cáfolják ezt.
Spinazzoláért nagyon nagy kár. Remek spíler és olasz. Elherdáljuk őt is. :/ -
BenHans
addikt
válasz
NyxNyxNyx #123441 üzenetére
Hmm...
Pont tegnap olvastam, hogy a Spursnél Ndombele alternatívája volt Diawara, aki 99% hogy a Rómába jön az új edző, Fonseca kérésére.
Elvileg, ha a Lyonnal nem sikerült volna a Spurs szempontjából is reális keretek közt megegyezni, akkor jött volna képbe, mivel jóval olcsóbb és ez nagyobb mozgásteret engedett volna a további igazolásoknál.
Ezek szerint tényleg lehet a srácban valami, azt mondják fáradhatatlan örökmozgó, olyan Kanté típus. -
bagyulajuve
addikt
az elég komoly
jó kis MRSA talán? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
bagyulajuve #123458 üzenetére
Valami szuperbaktérium került a vizes rendszerbe.
Ismerősöm aki ott dolgozik mehet most valami orvosi vizsgálatra emiatt. -
bagyulajuve
addikt
vidi kap új stadiont és nem biztonságos?
- nem lehet lezuhanyozni, jön fel a szarlé? vagy mit jelent az, hogy az öltözőblokkok nem használhatóak rendeltetésszerűen .... nem vállalhatunk sem a lebonyolítást veszélyeztető, sem egészségügyi kockázatot
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Peterhappy #123456 üzenetére
-
-
Ringman
félisten
válasz
venember83 #123454 üzenetére
merem remélni hogy nem hozzánk jön
-
venember83
nagyúr
De Rossi állítólag marad a Serie A-ban. Na, erre kíváncsi leszek.
-
omfgk
veterán
válasz
DeathAdder #123452 üzenetére
Szóval faszán vágta a fát a Palace-ban, de egy Unitedben azért picit mást kell játszania jobbhátvédként az embernek..
Miért kéne mást játszania?
Elviszik Lukaku-t, esetleg még Pogbát is.Herrera lelép. Young viszont marad. Sanchez is.
Maximum nagy fizetésekkel tudnak új játékosokat odacsábítani.
Szerintem a United és a Crystal palace is a top 10-ért fog küzdeni.
Esetleg ha De Gea megint jó lesz akkor talán megküzdhetnek az Arsenal-al az 5. helyért.Nem lesz itt a United részéről semmiféle látványos támadófoci.
-
Wan-Bissakáról néhány gondolat:
A csávó védekezésben elit:
Most clearances (129), Most tackles won (129), Highest tackle success rate (94%), Most take-ons completed (90), Most interceptions (84)..
..ami rohadt jó és egy CP-ben elegendő, de az előre játéka teljes mértékben értelmezhetetlen. Whoscored szerint is kurva szarul passzol, se jó first touch, se pontos beadás, se kulcspassz, és ezek tetejében rengeteg eladott labdája van, ami a CP-ben nem akkora tényező, de a múlt heti U21 EB-n is nagyon látszott. (+1 buta öngól)
Szóval faszán vágta a fát a Palace-ban, de egy Unitedben azért picit mást kell játszania jobbhátvédként az embernek..
Tehát feltevődik a kérdés milyen játékra lehet számítani attól a csapattól, aki 50+ milliót ad egy olyan jobbhátvédért, akinek a védekezés az abszolút erőssége, miközben az edző elvileg agyig feltolt szelsőhátvédekben gondolkodik?
De a legjobb hogy ezzel Dalotnak daloltak, aki ötvenszer ígéretesebb játékos, és Bissaka miatt sutba fogják dobni.
Dalot egész korosztálya egyik legkeresettebb játékosa volt amikor megvették, és 18 évesen bedobtak egy förmedvény csapatba, és mivel nem tűnt ki azonnal (amúgy sokszor de, nagyon is kitűnt), ki is selejtezik rögtön, és a nyakára hoznak egy ilyen drága Bissakát.De azt hiszem ez mindennél többet elárul:
Egy összjátékban hasznavehetetlen szélsőhátvéd szerintem nem való egy mai topcsapat (?) kezdőjébe, őt meg nagyon úgyfest oda vették, szóval valószínű hogy Woody továbbra is instaletöltések meg facebook lájkok alapján túrkál a piacon.
-
válasz
NyxNyxNyx #123447 üzenetére
Jó, de 10-ből 9 hungarokatalán messit is szapulja a lehető legvulgárisabb módon, ha véletlenül nem nyernek.
cies-es lista túl sok olyan dologgal számol, amit nem lehet számszerűsíteni
Ez így igaz, ezért nem reális az sem
de legalább megpróbálják, míg a TM értékelési rendszere gyakorlatilag egy nagy közvélemény kutatás, amolyan népszerűségi verseny, és kizárólag a pillanatnyi eredményt veszi figyelembe: ha épp megnyerted a BL-t akkor kurva értékes lesz kb mindenki, ha nem, akkor rögtön középszer. Ez az értékelési rendszer azért közelebb van a mulatságoshoz, mint értelmeshez.
De mindegy is, túl van tárgyalva
Lukaku valóban téboly (bár szerintem alul van értékelve, a mu-ban még mbappé is szar lenne), kdb már 28, sérülékeny, valahol ezt el tudom fogadni. (ez neymarnál is nagyon látszik)
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
bagyulajuve #123448 üzenetére
Jó a Tottenhamnek is. :D
Csak lenne már hivatalos..
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #123405 üzenetére
A kiugró érték nem Mbappé, hanem De Bruyne 68 millióért, meg Lukaku 125-ért. Úgy, hogy amúgy Neymart is 125-re saccolják
Transfermarkt néha kicsit lassú (lásd Bale; mondjuk te pont arra panaszkodsz Varane esetével, hogy túl gyors), de a játékos valódi értékéről pontosabb képet ad szvsz. A cies-es lista túl sok olyan dologgal számol, amit nem lehet számszerűsíteni, vagy csak simán már nem az értékhez kapcsolódik, hanem az árhoz (De ebben is bukik a story, lásd Neymar).
Tartom, hogy Varane ára jogosan esett. Ha jövőre megnyerik a BL-t, akkor sem fog már túl sokat emelkedni az ára, max 80-ra. De idén sok embert hallottam panaszkodni rá, hogy nem hozta a szintet. Márpedig ha nem hozza egy játékos a szintet, akkor 12.5%-os árcsökkenés teljesen jogos főleg ha az egyik legdrágább védőről beszélünk.
omfgk:
Én 50 és 55 millió fontot olvastam Wan-Bissakára. Kovacic meg egyre több forrás szerint szinte biztosan megy a Chelsea-be véglegesen. -
omfgk
veterán
Wan-Bissaka 50 millió euró körül mehet a MU-ba.
Kovacic sorsa is a levegőben van. Szintén 50 millió körül maradhatna a Chelsea-nél. Mivel ő a 18/19-es szezonban regisztrálva volt, így a transferban rá nem vonatkozna.
Vagyis pontosabban maga a transferban az nem a transfert tiltja, hanem a játékos nevezését az adott csapatnál.
City kapcsán ugye Rodri elvileg július első napjaiban lesz véglegesítve ha minden igaz. Ja és Maguire is érdekli őket.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #123443 üzenetére
Hát távolról sötétben én sem, de amúgy a bőrszínükön kívül nem hasonlítanak túlságosan
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Úgy látszik a Tottenham megállapodott a Lyon-nal Ndombele kapcsán. 62millió euró + 13 millió feltételekhez kötött bónusz. Korrekt mindkét félnek.
-
venember83
nagyúr
-
vond
MODERÁTOR
Rooney egy jó 60-65-ről.
Ahogy nézem, pont a gólvonalon pattant le. -
BenHans
addikt
válasz
Ringman #123422 üzenetére
Na, ápdét van...
Szóval, a Dzeko üzlet nincs nyélbe ütve,egyesek szerint azért, mert a srác több lehetőséget lát magának a Fiornál, mások szerint azért, mert a Roma nem tart igényt a srácra Espositót pedig nem adja az Inter, így jött képbe most D'Ambrosio, akit még anno a nálunk frissen kinevezett DS, Petrachi vitt Torinóba. Tárgyalnak tovább, mivel az Internek és a Rómának is kedvezően hatna a könyvelésére a transzfer és június 30-ig kellene megejteni.
Azt mondják Radja már kölcsönben is távozhat az Intertől, hmm..Eközben Manolas a Napoliban 36M€ ebből 2 a játékosé, Diawara a Rómában (Fonseca kérésére, de szerintem is nagy fogás lehet), 18M€ + 2 bónusz. Mancini pótolhatja a védőt. Illetve két védő érkezhet, mert Marcano aktiválja a retúrjegyét Portóba. NZonzi úton Lyonba, már az orvoslátogatási kötelezettségének sem tett eleget amiért bírságra számíthat, vagy inkább hagyjuk csak menjen és szabaduljunk a csapaton belüli 3. legjobb fizujától a semmire (mint Dzekonál aki legjobban fizetettként volt nulla idén).
Manolas + Ponce + kapus Romagnoli eladásával már 36 millió bevételnél járunk, még elmegy 20M€ körül NZonzi, 10 felett Dzeko, 10 felett Olsen és bőven meg is vagyunk, arról nem beszélve hogy Gerson és Defrel is megy, de őket játékosba akarják bevonni.El Sha esetében nincs konkrétum, sem hivatalos megkeresés, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Ha tényleg megkapja az emlegetett tizenx millát, az azt jelentené, hogy 5x jobban keresne mint nálunk az új szerződésével. A pénz nagy úr, de el kell gondolkodnia, mert így akkor nem lesz válogatott behívó. A Roma nem akarja eladni, már csak azért sem mert a kínaiak a pletyka szerint a fizetésen keresztül akarják megszerezni és a Rómának legfeljebb 20-25 millót adnának ami lófütty. A legutolsó hírek szerint El Sha jelezte, hogy hosszabbítana és közel duplája lesz a fizuja mint eddig, amit meg is érdemel a szezonja után, amikor a nagy döglődésben is hátára vette a támadásokat.
venember83: Higuaínnak jobban örülnék mint egy Lukakunak pl.
Nem lenne rossz ha engedne a fizujából és jönne, csak ne kelljen cserébe odaadni senkit. Legjobban Belottinak örülnék.
Egy félelmem van vele kapcsolatban, és az a mentalitása, mert olyan idei Dzekós hozzáállás köszi nem kell.
Lukaku, khm, a hód nem okos de nagyon erős... Ezt sosem felejtem el.
Aztán lehet gyors, de kb csak úgy mint a tehervonat, az irányváltása is olyan mint a kötöttpályásnak. -
Ringman
félisten
válasz
DeathAdder #123435 üzenetére
vsz lukaku-lautaro martinez duó lesz elöl (a lukaku+dzeko elég furcsán nézne ki
)
ha mást nem igazolunk csak őket, akkor lukaku/dzeko + lautaro/politano négyes fog csatárt játszani (politano azt hiszem a sassuoloban is second strikert játszott. -
válasz
Ringman #123432 üzenetére
Jóhogy jó
Lukaku a termete ellenére darabsnak tűnik, mégis kurvagyors, de a dígóligában kiteljesedhet egy kompetens edző irányítása alatt. Szélről amúgy kimondottan jó, de keveset játszott ott.
MU-t meg külön meg lehet szívatni, hogy kölcsönbe menjen csak először és ők fizessék a fizuja egy részét
Jól állnak a dolgok ott is, hosszabbítottak Mataval, Herrera lelépett, Pogba le akar, Daniel James után meg most a fenszi Wan Bissaka van már nagyon közel
annyira megboldoltam a szezon közepén, hogy a mu fogja vinni, senki más nincs annyira hülye
-
bagyulajuve
addikt
válasz
venember83 #123431 üzenetére
Csak van rá pénz, már azt olvasom sok esetben, akár a Juventus-nál is, hogy 10-15 milliós fizetésekről van szó lassan, ha igazolni akarnak a topcsapatok valaki "komolyabbat".
amúgy csak halkan megjegyzem, hogy számomra már egy 2 millió eurós fizetés is olyan elképzelhetetlenül sok, mint a 10 millió, nem érzem a különbséget egyszerűen (matematikailag igen, nyilván, de ezek teljesen irreális pénzek az életemben)
-
Ringman
félisten
legújabb pletykák alapján lukakuért 70M-et ajánlott az inter, kölcsön+feltételektől függő kötelező vásárlás konstrukcióban, a 70-et 3 év alatt fizetve:
According to the report, Inter will loan the former Everton striker on a two year deal which will cost them €10 million, with a forced option to buy inserted in the deal set at €60 million, which will be paid over three years, bringing the total value of the transfer up to €70 million.
Di Marzio reports further, that Manchester United have indicated that they are willing to accept a deal that follows this formula and therefore the parties will soon meet, with Inter looking to close the deal as soon as possible, maybe even as early as next week.
jó ez az internek? majd kiderül. -
venember83
nagyúr
válasz
bagyulajuve #123429 üzenetére
Hogy a fenébe tudtak egyáltalán annak az embernek akkora fizetést adni? Érthetetlen volt anno, mert azért elég hátul áll az AtMa a bevételek tekintetében az európai top klubok között, ehhez képest Griezmann fizetése aránytalanul magas volt. Most meg egy az egyben elköltik az érte kapott pénzt egy portugál "suhancra".
-
omfgk
veterán
válasz
bagyulajuve #123429 üzenetére
Van ott pénz bőven.
Eladták Lucas-t 80 milláért.
Rodri hasonló összeg lesz szintén.
Na meg persze Griezmann.Várható még igazolás az Atletico-tól.
-
bagyulajuve
addikt
válasz
DeathAdder #123428 üzenetére
Griezmann pénzt el is költötték
-
Felix -> AtMa, €126m
-
omfgk
veterán
válasz
KisTücsök #123426 üzenetére
Attól függ melyik ligát figyeled.
Egyelőre a PL-ben minimális a mozgás.
A La Liga viszont minden létező rekordot meg fog dönteni a nyáron.
Egyre nagyobb az esély arra ,hogy a Barca behúzza Neymar-t és Griezmann-t is.
Csak arra leszek kíváncsi ,hogy mennyit tudnak majd eladásokból kompenzálni, ha ez a giga üzlet összejönne...
Coutinho és Dembele is viszlát ebben az esetben. -
KisTücsök
addikt
Fuh baszki. Nekem most még ez az átigazolási szezon is dögunalom.
-
válasz
mephi666 #123406 üzenetére
Behúzták a netet?
Hónapok óta ezt a Pepet pletykálják a liverpoollal, franciáknál egyre erősebbek a hírek.
A klubhoz közeli sajtó természetesen egyöntetűen mindent tagad, ahogy tagadta vvd-t, és alissont is. Szóval nem tartom kizártnak, mégis valahol meglepne ha egy ~80 millás játékos érkezne a padra. -
venember83
nagyúr
válasz
BenHans #123421 üzenetére
"Roma, given their situation between the sticks, are one of the teams interested in the Italian's services (Mattia Perin). In addition to the goalkeeper, they are also interested in Spinazzola and Higuain.
As for Juventus, they are interested in Pellegrini and Zaniolo: two young midfielders for the future. However, the Bianconeri will have to figure out the situation of Higuain before moving any further. As reported by La Stampa, his salary of €7.5m is way too high for Roma."
De szép lenne, ha valaki megszabadítaná az Öreg Hölgyet Pipitától. Nagyon rosszul jött ki a lépés a Juventusnál számára CR érkezésével, többet és jobbat érdemel. Igaz, ehhez az is kell, hogy visszavegyen a fizetési igényekből. Sokat. De akkor szerintem olcsón elvihető.
-
-
Ringman
félisten
válasz
BenHans #123421 üzenetére
lesz buyback?
a bosnyák remélem tényleg a padra jön, bár akkor a végén tényleg lukaku lesz a kezdő, mellette nem tartom elképzelhetetlennek, hogy lautaro lesz kezdő.
még barella mellett florenzit vagy a herthás lazarót írják, de utóbbiról nem tudok semmit.
---
el shaarawy tényleg elmegy kínába? -
BenHans
addikt
válasz
Ringman #123414 üzenetére
10M€ + Edoardo Vergani = Dzeko
Olyat is olvastam, hogy a srác 10M€ értékben lesz könyvelve.
Kreatív...
Amúgy jót nevetek a facebookos Interes és Rómás oldalakat olvasgatva.
Mindenki sír, hogy minek Dzeko, Conte is csak leépít és a kedvenceit vinné és nem lesz itt semmi komoly. A romanisták is így vannak ezzel, miközben irigykednek az Inter igazolásaira. -
dudu5130
őstag
válasz
venember83 #123417 üzenetére
A polgármester régebben kijelentette, hogy ha új magán stadiont akarnak a klubok akkor az lesz a céljuk, hogy megszerezze a város.
-
venember83
nagyúr
válasz
Ringman #123414 üzenetére
Szépen kellene venni egy másik területet Milánóban, és ott építeni stadiont. A városvezetés meg próbálja meg hasznosítani a San Sirót... Persze tudom, hogy ez nem lehetséges, mert más területen nem adnának építkezési engedélyt stadionra, de rohadt szánalmas, ahogy egyes bürokraták ilyen-olyan okokra hivatkozva alapvetően gátolják a klubok fejlődését/törekvéseit.
Vajon milyen szurkoló ez a Giuseppe Sala?
-
akaido
addikt
A női foci Vb-n most már nem a mezcserét várom
, hanem azt az eddig látott őszinte, kemény de mégis sportszerű, fetrengés és színészkedés mentes meccseket. A japánokat nagyon sajnáltam, de nem tudták a helyzeteiket értékesíteni, így a hollandoknak kedvezett a szerencse, pláne az új 11-es szabállyal.
-
RoyBatty
aktív tag
Igen, ez egy működő módszer, ha nem fizeted ki a jegyeket a megadott határidőig, akkor elvész az igénylésed minden további következmény nélkül. Ráadásul ha kifizeted, akkor utána is van lehetőséged eladni/elcserélni a jegyeket az UEFA hivatalos platformján vagy "feketén".
-
S.J.
tag
sziasztok!
szeretnék igényelni jegyeket a 2020-as eb -re, egyik puskás stadionban lévő meccsre, esetleg többre is.
az a kérdésem, attól aki jegyigénylésben jártas (én még sosem voltam eb-n, vb-n):
- ha 4-en szeretnénk menni, és mind a 4-en rendelünk 4-4-4-4 jegyet (1 db meccsre 4-et), és ha pl. az 2 igénylés sikeres sorsolás útján, akkor összeset kötelező kifizetnem, vagy elég az egyiket, a másik meg "elvész", 2 pedig kiesik, mert ki sem sorsolták.
Így lehet növelni négyszeresére az esélyét arra hogy jegyekhez jussunk.
Nekem úgy jön le a szabályzatból, hogy ez egy teljesen járható út.
köszönöm előre is az észrevételeket
-
BenHans
addikt
válasz
venember83 #123400 üzenetére
Ne viccelj, a Juventus teljesen tiszta, az Exor is, a bíráskodás is, minden is.
Már a feltételezés is sértő.
Über alles!
Tényleg nem értem, meg sem említettem a Juventust. Tény, hogy óriási előnyük, hogy korábban kezdték el a dolgot.
Azt nem értem még, hogy miért kell módszeresenkib*sznikhm megnehezíteni a dolgát egy csapatnak amelyik fejlődni akar és ezzel fejlődne az egész régió minden szempontból. Mindegy, lépegettünk előre eddig is, de a legkomolyabb lépcsőfok is meglesz még ha csúszik is.#123404: Biztos jót nevettek az ajánlaton ha ilyen gyorsan el is utasították. Price tag: 70M€
Szépen lovagolnak a kattintásvadász firkászok a kialakult helyzeten. Hihetetlen mennyi hülyeséget hordanak össze amúgy, konkrétan már mindenki távozott és ifistákból plusz egyes olasz csapatok számkivetettjeiből fog összeállni Fonseca csapata.
Hallottad, hogy De Rossi a lazióban folytatja? -
Ringman
félisten
érdekes színt sikerült választani az inter-idegenbeli mezhez: [link]
-
mephi666
nagyúr
...a szívbajt hozzák rám az ilyen címekkel... már azt hittem, hogy a vén favágóról van szó
-
válasz
NyxNyxNyx #123386 üzenetére
Ki a kiugró érték? Vajon Mbappé leigazolható lenne bárkinek is 250 millió alatt, vagy egy alig 20 éves angol PL proven TAA a futball jelenlegi legnagyobb hiányposztján 130-ért?
Nyilván van ott is mibe belekötni, ezt egy percig sem vitattam
De pl. Varane-nak szerinted nem jogosan esett lejjebb az ára?
Nem. És ha jövőre duplázik a csapata akkor megint az egekbe szökik az ára egy évvel idősebben és egy évvel kevesebb szerződéssel, vagy hogy van ez? Egy mértékadónak nevezett forrás egy klub pillanatnyi formája alapján értékel játékosokat, kortól, szerződéstől, nemzetiségtől függetlenül?
Az átigazolási összegekkel is teljesen tévúton vannak, nem hogy beárazzanak játékosokat.bocs h 2 nap után válaszolok, nemigen volt időm követni a topikot a napokban
-
MdewC
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Tomato firmware
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!