Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
simondr
senior tag
Zsozéapu -> Roma?
Hol van BenHans?
-
L_YKing
addikt
válasz
Napfénysüti #121598 üzenetére
Ezt már csak elrontani lehet.
A döntőben meg 100%-ot nyújtva meg lehet csinálni.Godin - - > Inter
-
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder #121593 üzenetére
Egyértelmű: megérdemlik a bajnoki címet
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
DeathAdder #121593 üzenetére
Csak 4 hónap.
De akkor is durva.
-
-
hhenry
őstag
válasz
ZavaBalazs #121585 üzenetére
Azta k*rva
-
Tibiajax
nagyúr
istenem, a leszter-helyzet.. hát bzmeg, ajtó-ablak volt
áh, tuti le van fizetve -
-
omfgk
veterán
válasz
ZavaBalazs #121585 üzenetére
Ndidi vagy ki a fene (25-össel), miért nem lépett ki rá? Hagyták lőni...
-
ZavaBalazs
őstag
-
omfgk
veterán
Nem bírták ki.
-
BenHans
addikt
Kompany megunta a tilitolit...
-
szami777
addikt
Gyerünk Leicester
Birjatok ki. -
törölt tag
Mi mentett a kicsi Schmeichel.
lol
Nagyon erik a City gol.
-
válasz
DeathAdder #121553 üzenetére
Látom, bevásároltál 5W40 olajból
-
KisTücsök
addikt
válasz
ZavaBalazs #121577 üzenetére
Majd kap másikat.
-
KisTücsök
addikt
válasz
ZavaBalazs #121575 üzenetére
Vagy kap egy szerződéshosszabbítást.
-
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder #121549 üzenetére
Minden edzőnek jár legalább 1 teljes szezon, hogy véleményt lehessen mondani a teljesítményéről.
-
KisTücsök
addikt
Kepa védése tegnapról. Szezon egyik legjobbja, ha nem a legjobbja volt. Ha ezt tartani tudja, nagyon jó vétel volt.
Odoit meg RLC-t semmi pénzért nem szabad elengedi a nyáron.
-
hhenry
őstag
válasz
ZavaBalazs #121565 üzenetére
Igazad van én is fentartásokkal kezeltem csak tegnap bemondták a Spíleren is
-
hhenry
őstag
válasz
ZavaBalazs #121563 üzenetére
Ebben igazad van igazából mindegy mert jönni fog
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
hhenry #121557 üzenetére
tegyük fel, hogy tényleg az övé. szerinted ha az idei év egyik breakthrough tehetsége a saját oldalán szombaton bejelenti*, hogy a világ egyik legnagyobb klubjába igazol, akkor azt hétfőig egyetlen komolyabb hírportál se hozná le breaking newsként?
*szerintem igazából idáig elég is olvasni, el bírod képzelni, hogy a real engedi neki, hogy ő maga jelentse be, és nem ők?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
omfgk #121556 üzenetére
Nem gondolom, hogy maradna a Chelsea-ben. Ennél sokkal jobb forrás nem kell.
-
hhenry
őstag
válasz
ZavaBalazs #121555 üzenetére
De mégis csak 42 ezer likeoló én eltudom képzelni,hogy esetleg ez az oldala
-
válasz
NyxNyxNyx #121552 üzenetére
Nem néz ki jól
nem sokat láttam ezekből, de a sziti és pool ellen is bőven megvolt az esély legalább az X-re.
Nem lefutott az, nektek legalább van esélyetek, és elég lehet egy egygólos győzelem is.Nálunk nem lesz Keita, Salah és Firmino sem, talán többet érne feltolni a B csapatot hogy legalább az utolsó fordulóra rá lehessen pihenni.
Ha meg valami csoda folytán ma nem nyerne a sziti (nyilván fog), akkor csakis a C csapatot akarom látni kedden
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #121549 üzenetére
-
KisTücsök
addikt
válasz
Viszlát #121542 üzenetére
Korrekt.
Igazából már a kinevezése is megkérdőjelezhető volt, mármint a portugálnak. Én azért reménykedtem benne, hátha összekaparja magát és visszaviszi a MU-t oda ahová való. Mou-nál viszont nincs középút. Vagy nagyon sikeres, de akkor tényleg az, vagy nagyot bukik. Ezzel persze nem mondtam semmi újat.
-
válasz
Citroware #121546 üzenetére
Há nemtom, szerintem nagyon nagy lufi Gúnár.
Amikor nagyon jöttek neki az eredmények, akkor is az látszott hogy agyonverik az xg-t, ahogy szezon elején az Arsenal is. Az ilyet meg képtelenség konzisztensen fenntartani. Tehát hacsak nem valami futballcsoda edző Ole, akkor ez nagyon is benne volt. Főleg hogy a 3 hónapos ideiglenes kinevezése alatt csapágyasra hajtotta a keretet is, félig sérült játékosokat cserélt be, a mai laptopos, teljesítményelemző rendszeres világban..
Ha meg a Watford behúzná az FA kupát, akkor már júli végétől mehetnek EL selejtezni Gúnárék. Na meg az még azért lenne jó, mert akkor nekünk másodikként nem kellene bohóckodni auguszusban egy sziti elleni Comminity Shieldben.
(#121512) NyxNyxNyx - Azt mondtam volna?
na fasza
Nem rémlik, de lehet te jobban emlékszelOlyan boldom volt hogy aki botlik az aranyért való küzdelemben az lecsúszik a harmadik helyig (és a Tottenham előzi), de nem gondoltam volna hogy ezek ketten kb végignyerik az egész tavaszt
-
Csak szólok, hogy rossz forma ide vagy oda, Solskjaer kinevezése óta azért még mindig egész jó a mérleg, csak túl nagy hátrányból indult a csapat, amit még Mourinho szedett össze.
R Team P W D L GF GA GD Pts
1 Liverpool 20 15 4 1 50 15 +35 49
2 Manchester City 19 16 0 3 42 12 +30 48
3 Manchester United 20 12 4 4 36 23 +13 40
4 Chelsea 20 10 4 6 28 25 +3 34
5 Arsenal 20 10 3 7 33 27 +6 33
6 Wolverhampton Wanderers 20 9 5 6 28 25 +3 32
7 Tottenham 20 10 1 9 34 21 +13 31 -
Tibiajax
nagyúr
néhány érdekesség, csak...hogy azért másokat is említsük meg, a szegény szerencsétlen United mellett..
Getafe bl-főtáblás!
nagy respect
Fulham-től és csodás stadionjától búcsúznunk kell, sajnálom a halpiacosokat, sajnos nagyon gyengék voltak, nem elég a besztlíghez ennyi..
viszont jövő évadra érkeznek igazi nagy klasszikusok: Norwich City éljenSheffield United éljen
és, ha ügyesen playoffolnak, Leeds United is Vidukával és Alan Smith-szel
, éljen
olaszban pedig érkezhet jövő évadra a Palermo újra, szurkolunk a rózsaszíneknek és a Brescia is, hátha Robbie Baggióval
-
Ringman
félisten
válasz
NyxNyxNyx #121543 üzenetére
serie a-ban 2004-05-ös idényig ez a rendszer döntött a kiesésről, bajnoki címről, európai kupaindulásról.
Until 2004–05 season, a playoff would be used to determine the champions, European spots or relegation, if the two teams were tied on points. Any play-off was held after the end of regular season. The last championship playoff occurred in the 1963–64 season when Bologna and Inter both finished on 54 points. Bologna won the play-off 2–0.
azt passzolom, hogy semleges pályán volt-e a meccs.
-
Viszlát
addikt
válasz
KisTücsök #121516 üzenetére
Szerintem túl sokat senki sem várt egy új edzőtől, én legalábbis biztos, rövid távon meg végképp nem. Aztán jött Ole, és hónapokig csak pislogtam, nem csak azért mert sorra nyertük a meccseket, hanem mert nyomokban a régi United szellemet lehetet felfedezni a csapatban. Vertük az Arsenalt, a Chelseat, a Tottenhamet is, x a Cityvel és a Liverpoollal, szerintem nincs élő ember aki ne kezdett volna bizakodni, miközben a legfőbb gondok azért nem tűntek el, a középpálya és a védelem silánysága például. Ez tetőzött a PSG elleni bravúrral, győztes mentalitás, sosem adjuk fel, ésatöbbi.
És akkor totális összezuhanás, mintha időutaztunk volna vissza decemberbe, abszolút érthetetlen. Oké, hogy Pogba megint bedurcizott, de ezzel nekem az a gondom, hogy ha ekkora hatással van mindenkire az ő játéka, az nagyon nagy baj. Mármint önmagában a tény, hogy egy Pogba lenne a csapat gerince? Nyilván a sérüléshullám is közrejátszott, de megzuhanni mentálisan - főleg az utóbbi évek egyik legnagyobb bravúrja után - nagyon gáz.
Érdekes lenne belátni a színfalak mögé. Annyiból szerencsés vagyok, hogy nem szállt el velem a ló és a sikerek ellenére sem változott ama véleményem, hogy a csapat nagy részére sosem adnék United mezt. Most már csak abban lehet bízni, hogy Solksjaer kap elég időt és türelmet no meg lovettát, hogy megszabaduljunk a sallangtól...
-
Tibiajax
nagyúr
jaj istenem arsenal....
-
Ringman
félisten
válasz
NyxNyxNyx #121537 üzenetére
ha 38 forduló után 2 csapatnak azonos pontszáma van, akkor miért az számítana, hogy ki rúgott több gólt a Huddersfield Townnak, vagy a Fulhamnek vagy valamelyik random angol mikiegércsapatnak, miért nem az, hogy ki verte el a másikat - tényleg a 2 csapat oda-vissza meccse döntsön?
a legjobb persze a playoff lenne.
-
Ringman
félisten
pl-ben még az az ökörség van érvényben, hogy nem az egymás elleni eredmény dönt pontegyenlőség esetén, hanem kinek jobb a gólaránya?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ZavaBalazs #121533 üzenetére
Jaja ez sajnos nem csúszkál. Viszont ha az 5. és 6. helyezett egyike megnyeri a BL-t másik az EL-t, akkor a 4. nem indul a BL-ben. Sajnos ez már nem fordulhat elő, de poén lett volna visszaadni a Chelsea-nek.
Ez az Arsenal kicsit tökösebbnek tűnik, mint a United. Izzadós lesz a vége.
-
LyonnaisFan1
őstag
A Frankfurt nagy pofonba keszul beleszaladni
Mar 6:1 a Kusen javara. Es meg csak felido. -
NyxNyxNyx
addikt
Na gyerünk Brighton.
-
Redneck
nagyúr
-
KisTücsök
addikt
válasz
Citroware #121521 üzenetére
Nah ja de pont ez az, h ez a hirtelen fellángolás azért elég gyakori ilyen helyzetekben.
Én csak azt mondtam, h eddig SAF óta Mou érte el a legtöbbet ezzel a csapattal, egyértelműen megbuktatták, meg hát Mou az Mou, nyilván "tett is érte"... De egy EL helyet azért talán még ő is elért volna, ha ér egyáltalán az valamit.
___Durva, h ez a rossz Chelsea 3. helyen tud állni. Végén még besurrannak egy dobogós helyre...
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
venember83 #121527 üzenetére
Kösz, erre rá nem jöttem volna soha.
-
venember83
nagyúr
válasz
Napfénysüti #121526 üzenetére
Greatest Of All Time - minden idők legjobbja.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #121501 üzenetére
Már akartam kérdezni, ez a GOAT minek a rövidítése?
-
válasz
ZavaBalazs #121523 üzenetére
Nincs lecsorgás, akkor eddig szinte minden évben lett volna.
Csak ha az a csapat, aki nyeri a trófeát, nem szerzett BL helyet a saját bajnokságában, csak akkor kapja meg ezt a kiváltságot.
-
Cs1csó
titán
válasz
ZavaBalazs #121523 üzenetére
Ha lejjebb csorognak a helyek akkor a 6-ikon is be tud jutni az EL-be, nem?
-
ZavaBalazs
őstag
ha neadj' a chelsea nyeri az EL-t, és top4 lesz, akkor a BL indulás lecsorog az ötödik helyre? mert akkor még becsusszanhat a MU.
bár ahogy nézem jelenleg tárgytalan, az arsenal vezet a saját meccsén, és így az 5. hely is kvázi behozhatatlan a unitednak (8-as gólkülönbséget kéne ledolgozni az utolsó fordulóban) -
Cs1csó
titán
Erre a MU-ra nem nagy igényt látok a nemzetközi porondon.
Ha a 6 helyen futnak be van esélyük valamilyen formában legalább az Eurépa liga selejtezőre?
-
válasz
KisTücsök #121516 üzenetére
Egy ideig nagyon jónak tűnt a dolog. Amikor Mourinho elment, több mint 10 pontra volt a csapat a BL helytől de még az ötödik helytől is, olyan durván jól szerepeltek hogy ekkora hátrányt két-három hónap alatt ledolgoztak, sőt, átvették a BL helyet. Akkor gondoltam erre, hogy mekkora poén lenne, hogy megcsinálták a feladat nagy részét, utolérték az utolérhetetlen csapatokat, és meg is előzték, aztán meg elveszítik.
És megtörtént.
Ráadásul mindezt úgy, hogy a negyedik hely környékén a többi is nagyon pancserkodik mostanság, és ezt sem tudták kihasználni.
-
simondr
senior tag
-
omfgk
veterán
válasz
DeathAdder #121511 üzenetére
Nincs itt edzőbuktatás, ezek ennyit tudnak.
Volt egy fellángolás Solskjaer-al, aztán megint jött a mélyrepülés. Most már sikerült DDG-t is lerántani a többieknek.
Ferguson távozása óta egy centit nem jutottak előre. El lett költve irdatlan mennyiségű pénz, de nincs semmi eredménye.Ez a Sanchez dolog meg számomra érthetetlen. Nem is tudom mikor láthattunk utoljára ilyen meredek visszaesést, komolyabb sérülés nélkül. Egy zsák szotyit nem ér a chilei jelenleg.
A fizetése miatt nem fogják tudni eladni. Gyakorlatilag mondhatjuk ,hogy az értéke jelenleg negatívba hajlik. -
KisTücsök
addikt
Én kérdezgettem itt a MU-sokat, h mégis miért várnak akkora megváltást egy új edzőtől, de nem nagyon érkezett rá válasz. Bár én sem tudom mit várnék egy új edzőtől a kékek padján. Hm, azt mondjuk minimum, h a megfelelő poszton játszassa a játékosait. Többiben meg csak reménykednék, h esetleg jobb lesz.
Most akkor egy x az Arsenal meccsen minimum, és megvagyok nyugodva.
-
,,Sima harmadik hely, de akár még a második is meglehet" - mondták a MU drukkerek tavasz elején
(ezt a kommentet napra pontosan azon a napon írtam, amikor megfordult a MU formája
)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #121500 üzenetére
hát, ezt kimondva-kimondatlanul tudtuk eddig is (sőt, a vezetőség részéről talán konkrétan kimondva is)
ideje volt, de nagyon fura lesz nélkülük. remélem a lipcse ellen biztos lesz a bajnoki cím, hogy az utolsó meccsen otthon lehessen rendesen búcsúztatni ezt a párost (plusz mellékesen Rafinhát is, meg Boatengnek is lefőtt a kávé, csak amíg nincs új csapat, addig nála nem lesz búcsúztatás). -
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #121511 üzenetére
Annó még azt mondtad, hogy második lesz a Tottenham
Kicsit túlbecsülöd őket.
Szerintem kiütik az Ajaxot és nem nyernek az Everton ellen, aztán kikapnak a döntőben.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
DeathAdder #121509 üzenetére
Nem tudom be merjem-e kapcsolni.
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Nézi valaki a MU meccset? Benne van a Huddersfieldben a gól?
-
Tibiajax
nagyúr
ez már az új meze a chelsea-nek?
-
-
chungee
addikt
Napot!
Tudtok live stream gyűjtő oldalt
Manchester United rajongó vagyok, OGS visszatérésével szeretném követni a csapatot. Köszönöm
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest