Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
köszi szépen skacok
ma este hátha lesz egy x, udinében... -
Ringman
félisten
Inter Make Enquiry For Bayern Munich Star Muller
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Peterhappy #121390 üzenetére
Mennyeiben vasvillaval kergetnek el egy jo kis derby utan
-
-
villamos
őstag
-
jbalint18
tag
válasz
forceberg #121385 üzenetére
Ha el sem találta akkor is legalább egy lapot érnie kellett volna (tisztán látszik hogy jól megnézte merre mennyen az a ,, magas kéz ,,). Nem tudom hogy a szabálykönyvben ezt mivel dijjazzák ,de hagyjuk is . Az meg hogy vadásznak rá az vicc, aki le akarja szerelni az már vadászik rá ? Fabinho eléggé sokszor leszerelte a meccsen (szabályosan ) .
-
válasz
jbalint18 #121384 üzenetére
Nem látszik tisztán, hogy mennyire találta el, annyi látszik, hogy fent volt a keze.
Hokiban is láttunk már olyat, hogy valaki megunta, hogy "vadásznak" rá. Ez lehetett egyébként Mbappé esetében is.
Messi irdaltan szerencséje a hihetetlen tér- és előrelátása (is), csak ezért nem volt még lerúgva akár fél évekre... -
válasz
Peterhappy #121380 üzenetére
Nem kupameccsen baromkodott?
-
Közben Mpubi három meccset kapott, így lényegében eldöntötte az arany cipellőért folyó versenyt.
-
jbalint18
tag
Meccs közben fel sem tűnt .
-
KisTücsök
addikt
válasz
szami777 #121364 üzenetére
Én örülnék a házi döntőnek. Legalább Hazard is nagy meccsel távozhatna.
___Higany rosszabb, mint Morata volt.
Tegnap is hiába borult fel a pálya, a Frankfurtban inkább benne volt a több gól. Ha valaki nem lép valami váratlant, akkor semmi nem történik. Volt még egy Luiz kapufa. Ennyi.
Én nem vagyok annyira biztos abban a 4. helyben. A Watford is meg a Leszter is szeret pontokat elhozni a nagyoktól. Habár az Arsenal meg még a kiesőjelölt Brightonnal is játszik. Bár nem véletlenül azok.
-
válasz
simondr #121371 üzenetére
Flop.
Sarri azért nem sok innovációt hoz a meglepetésszerűen jó PL rajt óta. Pedig megkapta a lábbal is jó világ legdrágább kapusát, az olaszbrazil varázslót, a technikás horvát középpályást, majd télen higanyt is, teljesen Napoli 2.0-át akar csinálni a cselziből, ami olaszban tényleg faszán működött, de az angolok 3 hónap alatt kiismerték, és azóta szenved mint malac a jégen.
Muszáj lesz elérniük a top4-et (el is fogják) az Arsenal meg az EL-t simán behúzza
-
simondr
senior tag
válasz
szami777 #121364 üzenetére
Csak nehogy a végén Frankfurt - Arsenal döntő legyen
Hogy teljesít nálatok a Nutellás ember? Néztem pár Chelsea meccset az utóbbi 2 hónapban, de finoman szólva nem győzött meg... Olyan Morata szintet hoz stabilan, annyi különbséggel hogy a jó Alvaro legalább helyzetbe tudott kerülni, Nutellásnak ez sem nagyon megy.
-
3-1, jó lesz ez
A házidöntőre jó esély van, az 1-1 ellenére eléggé felborulhatott Frankfurtban a pálya, elég nagy Chelsea fölény lehetett.
-
-
válasz
Peterhappy #121365 üzenetére
Sosem lehet kötésben megtenni két olyat, aminek köze van egymáshoz.
Egyszerű eset:
Meg akarod tenni azt a csoportkörben, hogy a Barca megnyeri a csoportját, kötésben azzal, hogy továbbjut a csoportból. Az pl ingyen szorzó lenne, mivel ha az előbbi teljesül, akkor nyilván a másik is.Az aranylabda alakulására pedig nagy hatással van az, hogy melyik csapat nyeri a tornát.
-
-
válasz
Peterhappy #121357 üzenetére
A BL-győzelmen 19-es szorzó van, a PL-győzelmen 4,5, tehát 85500 Ft-od lenne 1000-ből. Az aranylabdát nem lehet kötésben hozzátenni ilyen eredményekhez, mert az egyik alakulása nagy hatással van a másikra is.
-
hobizoli
nagyúr
es mar 2-1
-
KisTücsök
addikt
Meccs előtt jól megszakértették a kezdőt. Nem kezd Hazard, mert a mu elleni meccsre tartalékolunk.
___1 embert kellett volna fognia 4-5 védőnek, de ahogy látom ez túl nagy falat már.
-
A Valencia gól előtt négy ágyúsnak, most az egyenlítő találat előtt három valenciainak szólt ugyanabba a páholyba a jegye. E tekintetben mindkettő kínos ezen a szinten. de tény, legalább jó szögből láthatták a gólt.
-
Azt azért megnézném, mennyit fizet egy Pudli PL - Pudli BL kombó most. Esetleg még grátiszban, kiegészülve egy VVD aranybogyóval. Szerintem egy ezresre visszakapnám egy kisebb yacht árát
Azt hiszem egyébként mindkettőre 2-3% esélye van a Medencének. És hiába a 0-3, még mindig hiszem, hogy több keresnivalójuk lehet a biszem-baszomban, mint Pep Man$zitije ellen a PL-ben. Pedig egy liverpool-i PL cím csodaszámba menne.
És 1-1
-
hobizoli
nagyúr
1-1
-
Messinek innen már szinte garantált az aranylabda, és most szerintem meg is érdemli. Az egyetlen minimális esély arra, hogy ne ő nyerje, az az, ha a 'pool valahogy behúzná mégis a BL-t és a PL-t is, mert akkor Van Dijk megérdemelné, és még akkor sem biztos, hogy nem Messi kapná.
-
hobizoli
nagyúr
Arsenal - Valencia 0-1
-
Tibiajax
nagyúr
na akkor, forza Arsenal
-
venember83
nagyúr
válasz
DeathAdder #121320 üzenetére
Mi a probléma? Eddig nem volt nyilvánvaló, hogy ki a főnök?
-
salesman
őstag
válasz
DeathAdder #121346 üzenetére
Aki bunkó módon viselkedik...
-
-
salesman
őstag
-
-
-
hhenry
őstag
Most casillas visszavonul vagy nem én örülnék ha igen az ő érdekében.Azért kérdezem mert olvastam már mindenfélét
-
Richard!
addikt
Real Madrid: megegyeztek Christian Eriksennel
Hápog, vagy nem hápog? Mondjuk az ára az vicces -
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder #121326 üzenetére
Na az gazdaságos is.
gabesz939
a Pool specialitása az extra gyors kontra
játéka széleken ami az eredményezi hogy egy nem felállt védelemmel állhatnak szemben.Így megfelel?
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kiégett a retinám.
Kicsit félek a nyári mercato-tól megmondom őszintén.
Mondjuk előre nem írok már le senkit.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
-
-
vond
MODERÁTOR
[link] Na, nemsokára reszelnek a parízernek?
-
-
Tibiajax
nagyúr
egyidőben lesz a két uefa-elődöntő?.. ezek tényleg idióták
-
sh4d0w
félisten
Úgy tűnik, Párizsban vége lesz a dalnak...
-
Cs1csó
titán
válasz
DeathAdder #121309 üzenetére
Ez a "kinyílt" a csapat az úgynevezett egyéni szocprobléma, az első 2-3 gólt nem "kinyílva" kapták.
Megjegyzem pont a Pool specialitása az extra gyors kontrajáték a széleken ami az eredményezi hogy egy nem felállt védelemmel állhatnak szemben.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #121310 üzenetére
Ez sajnos ilyen.
Múltkor néztem a Szeged kézilabdacsapatának BL meccsét. Ők az utolsó 10 percet b*szták el nagyon és ezzel majdhogynem lenullázták az egész szezonjukat (a BL-est tuti). Mindössze 10 perc rossz játékkal… -
válasz
Napfénysüti #121301 üzenetére
Hát sajna erről írtam a múltkor, itt egy rosszul sikerült meccs és máris lehet menni haza. Sok helyzetet elszartunk, GOAT meg úgy volt vele hogy akkor ebből ennyi elég is volt
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
hobizoli #121299 üzenetére
Meccs előtt volt és nem az Ajax-nak szólt, hanem az FA-nak inkább. És igaza van.
A válasz egyetlen szempontból releváns, hogy a PL pénzt ugyanaz osztogatja, mint aki eldönti, hogy akar-e kedvezni a BL csapatoknak. Itt a többi PL csapat szurkoló jobban tenné ha kiállna Poch mellett, mert ki lehet forgatni a szavait, meg lehet nevetni rajta, hogy hahaa keresi a kifogást, de ha nem teszi szóvá, soha nem fognak változtatni rajta.
-
Cs1csó
titán
válasz
Napfénysüti #121301 üzenetére
Ott a pont, a Barca is hagyott ki ajtó ablak helyzetet, de náluk végül 3 be is ment.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz
DeathAdder #121298 üzenetére
Én is hasonlóan láttam, mármint Wijnaldum szerintem abszolút nem volt gyenge. Az ő feladata Barca játékának megakadályozása volt. Ami elég jól mőködött, mert nem volt annyira domináns a Barca. Persze 90 percen keresztül egyetlen csapatot se fogsz kivenni a meccsből és lesz olyan fázis amikor nyomnak, de inkább a Liverpool akarata érvényesült.
Ami a künbséget jelentette tegnap az a helyzetek értékesítette + Messi.
Mané helyzet, Salah kapufa, Milnernek is 2 helyzete is volt ebből minimum 1 gólt kellett volna szerezni, ha szerencséd van akkor 2 bemegy. Messi pedig büntetett, kegyetlenül.FC Barcelona 3 (2.15 xG)
Liverpool FC 0 (1.58 xG) -
vond
MODERÁTOR
Jesszus, 114 hozzászólás tegnap este óta.
Csak Barsza-Pool ment, vagy volt valami más, érdemleges is? -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
DeathAdder #121295 üzenetére
Egyébként a második félidőben elég jól tolta a Pool, én izzadtam a TV előtt rendesen. Veszélyesek voltak, nyomtak. Közelebb álltak az egyenlítéshez mint hogy gólt kapjanak.
Csak aztán jött Messi és eldöntötte a meccset. Azért Salah is amit kihagyott, az ilyet kb 100-ból 95-ször berúgja gondolom.
Mondjuk a végén Dembelé is egy ugyanakkora ziccer balfaszkodott el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Gombászkönyvek egyben
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest