- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locomotive
csendes tag
Hi. Srácok.... ez valami állat. Isteni ez az egér, valami oltári egy jószág. Hogy teljesebb legyen a kép, nekem egy maXXpad-om van, amin eszméletlenül jól csúszik. Ha estleg egy kis tapadást is szeretnétek biztosítani magatoknak a játék közben vagy csak egyálatlán, akkor ajánlom a QcK steel textil egérpadot (az előbbi 3000 Ft.-ért megvásárolható a Mistral Kft. üzleteiben, az utóbbi pedig bárhol máshol). Szal ezek a párosítások nagyon passzolnak, hihetetlen flash. Kár, hogy csak ez az internetes online bolt árulja őket
. VEGYÉTEK VEGYÉTEK... nagyon megéri. Teflon lapocskák, 800 dpi, ami bőven jó már, kényelmes, fasza anyag, multifunkcionális, és mondom, nagyon klasszul csúszik. -
Locomotive
csendes tag
válasz
lionhearted
üzenetére
Ha utalvány, akkor nincs gond
. Nekem zsebpénzből kell. 
-
Locomotive
csendes tag
válasz
lionhearted
üzenetére
Holnap megyek érte. 5 pénz, ideig-óráig csak jó lesz
. Aztán majd úgyis veszek egy jobbat, ha esetleg nagyon muszály.. -
Locomotive
csendes tag
Üdv. Hehe, én is - többek közt - egy ilyesmi egeret szeretnék. A korábban felszólalókhoz csatlakozom, tudniillik igen szimpatikus kis jószág.. olcsó és és hát multifunkcionális, talán ez utóbbi nem a hátrányára. Én hamarosan megrendelem { http://www.edigital.hu }, és bekommentelek nektek. Remélem nem csalódom, de ha igen, azt is elmondom majd
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. VEGYÉTEK VEGYÉTEK... nagyon megéri. Teflon lapocskák, 800 dpi, ami bőven jó már, kényelmes, fasza anyag, multifunkcionális, és mondom, nagyon klasszul csúszik.
. Nekem zsebpénzből kell. 
. Aztán majd úgyis veszek egy jobbat, ha esetleg nagyon muszály..