Új hozzászólás Aktív témák
-
Locomotive
csendes tag
Hi. Srácok.... ez valami állat. Isteni ez az egér, valami oltári egy jószág. Hogy teljesebb legyen a kép, nekem egy maXXpad-om van, amin eszméletlenül jól csúszik. Ha estleg egy kis tapadást is szeretnétek biztosítani magatoknak a játék közben vagy csak egyálatlán, akkor ajánlom a QcK steel textil egérpadot (az előbbi 3000 Ft.-ért megvásárolható a Mistral Kft. üzleteiben, az utóbbi pedig bárhol máshol). Szal ezek a párosítások nagyon passzolnak, hihetetlen flash. Kár, hogy csak ez az internetes online bolt árulja őket
. VEGYÉTEK VEGYÉTEK... nagyon megéri. Teflon lapocskák, 800 dpi, ami bőven jó már, kényelmes, fasza anyag, multifunkcionális, és mondom, nagyon klasszul csúszik.
-
Locomotive
csendes tag
válasz
lionhearted #17 üzenetére
Ha utalvány, akkor nincs gond
. Nekem zsebpénzből kell.
-
Locomotive
csendes tag
válasz
lionhearted #15 üzenetére
Holnap megyek érte. 5 pénz, ideig-óráig csak jó lesz
. Aztán majd úgyis veszek egy jobbat, ha esetleg nagyon muszály..
-
Locomotive
csendes tag
Üdv. Hehe, én is - többek közt - egy ilyesmi egeret szeretnék. A korábban felszólalókhoz csatlakozom, tudniillik igen szimpatikus kis jószág.. olcsó és és hát multifunkcionális, talán ez utóbbi nem a hátrányára. Én hamarosan megrendelem { http://www.edigital.hu }, és bekommentelek nektek. Remélem nem csalódom, de ha igen, azt is elmondom majd
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Projektor topic
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest