- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
#1552: Nekem is pont ilyenem van elvileg, azon van kapcsoló. Nem tudom mi történt a tieddel. : / Ugye megbízható helyről vetted?
#1553: Zoomoláskor hogyan akarsz többet lőni? Alapból is csak 1x enged, aztán zoom le, tölt, zoom vissza, nem? Vagy ki akarod játszani a korlátokat?
#1554: A hozzá járó szoftvert kell telepíteni (Oscar Editor), és abban találod meg a legtöbb beállítást. Egyébként több DPI fokozatot nem tehetsz bele, viszont a mostaniakat szerkesztheted, vagy akár kevesebb lehetőséget is választhatsz (én is így tettem, nem szeretem, ha villog).
#1555: Mindegyik.
Egyéntől függ, árban nem állnak messze, nyilván a lézeresek a jobbak.
-
-
Nekem egy x-710 lett kinézva 5100FT-ért. Érdeklődöm, hogy jó ár ez-e és, hogy mennyire jó?
Jah és, hogy szintén Omron gombok vannak benne, meg hogy a preciziós csúszkák is megvannak-e. Gondolom igen, de azért megkérdem
[Szerkesztve] -
-
A kábel klassz vékony, remélem emiatt nem fog megtörni.
Nem fog megtörni???? Gondolkodjál már légyszives. Minél vékonyabb annál nehezebben törik. pl. Hajszálat el tudod törni? Igen nehezen. Egy kisseb átmérőjű vascsövet el tudsz törni? Egy kicsit könnyeben.
Monitrok. TFT-ből van már 3ms -es is. És a mai technológia szerint a TFT csak 75Hz -et bír. És igaz, hogy az ''ms'' a pixel fehérből->fehérbe való változás idejét mutatja. Ami, hogy szebbnek látszodjon (azaz kevesebb ms) néha csak szürkéből->szürkébe értéket mutatja. A Hz meg azt mutatja, hogy hány képváltás történik másodpercenként. Így pár előző hozzászólással helyeselni, párral meg elentmondani szeretnék.[Szerkesztve]
-
ya és melyik a jobb ez(ek) vagy a Trust GM-4200 ???
-
-
válasz
Locomotive #18 üzenetére
nekem is ki kell pótolni
-
kaptam egy MEDIAMAR*T utalványt és így muszály ott megvennem, ahol 7,5e FT :'(
-
és mikor lesz meg?
mert a héten belül én már megvenném az egyiket -
a másik meg az, hogy a két nagy testvérhez mennyiért lehet hozzájutni?
-
engem is érdekelne egy ilyen
csak van egy másik is
melyik a jobb ez vagy a Trust gm-4200[link]?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5, AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest