- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevanaar
csendes tag
Hi! Most vettem egy ilyen jószágot, megosztanám én is a véleményem. Mx 500-hoz tudom hasonlítani, ami jó volt míg tökre nem ment:/. Az kicsit nagyobb mint ez, nekem fogásra kényelmesebb volt. Értelemszerűen a 2 oldalsó gomb is fentebb volt rajta egy kicsit, így alaphelyzetben a nagyujjamat nem zavarták, ennél viszont beleérnek ami kicsit zavaró. Még egy negatívum első körben, hogy szerintem a görgőt elég nehéz lenyomni (pedig nem vagyok kifejezetten gyenge), főleg játék közben lehet zavaró ha valami gyorsan kellene. A kábel klassz vékony, remélem emiatt nem fog megtörni. A pozícionálással nem volt még probléma, megy asztalon is ahol mx 500 nem ment. Ha hibamentesen fog működni, és meg tudom szokni, akkor ennyi pénzért a fentiekkel komprumisszumot kötök és azt mondom ennyi pénzt talán megért, legalábbis logitech-hez viszonyítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest