Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
Én pont azt szeretem benne hogy nehezebb lenyomni a görgőjét. Így amikor a görgőt pörgetem(pölö oldalak görgetésénél) biztosan nem nyomódik le véletlenül.
A kábelről majd idővel kiderül mennyire lesz strapabíró. Ez egy brutto 5ezres egér, egy évet húzzon ki, nem várom el hogy az örökkévalóságig bírja mint egy tizennyolcezres egértől.
Nekem a hüvelykujjam 2/3-ad részben a gombok alatt, 1/3-ad részben az oldalgombokon helyezkedik el, így nem kell az ujjamat felemelni és arrébbtolni hogy a gombokat lenyomhassam.
. -
A kábel klassz vékony, remélem emiatt nem fog megtörni.
Nem fog megtörni???? Gondolkodjál már légyszives. Minél vékonyabb annál nehezebben törik. pl. Hajszálat el tudod törni? Igen nehezen. Egy kisseb átmérőjű vascsövet el tudsz törni? Egy kicsit könnyeben.
Monitrok. TFT-ből van már 3ms -es is. És a mai technológia szerint a TFT csak 75Hz -et bír. És igaz, hogy az ''ms'' a pixel fehérből->fehérbe való változás idejét mutatja. Ami, hogy szebbnek látszodjon (azaz kevesebb ms) néha csak szürkéből->szürkébe értéket mutatja. A Hz meg azt mutatja, hogy hány képváltás történik másodpercenként. Így pár előző hozzászólással helyeselni, párral meg elentmondani szeretnék.[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Garry84: Sumák aprós?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple watch 8 45mm white aluminium
- Ps dualsense edge controller
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest