Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Sziasztok!
Keresnék leginkább VoIP-ra (Skype, ilyesmi) valami fület körülölelő fejhallgatót, normális (!) mikrofonnal, hangzással, mérsékelt áron (igazából minél költséghatékonyabban).
Xonar DG mellé.
-
Mardel
őstag
válasz
Evil111 #11296 üzenetére
Ezek inkább zenére vannak, de érdemesebb egyet általános használatra venni ami jó mindenre nem csak játékra.
Én pl 2008-ban vettem a Sennheiser HD555-ömet (akkor még 18 000 Ft körül volt) amit azóta is használok mindenre, más kérdés hogy ennek semmi mélye sincsen és foobarban zenéhez kénytelen vagyok convolution reverbet és bass kiemelést használni hogy tere és basszusa legyen a zenének. Mondjuk ehhez asio kimenet (Creative xfi xtrememusic kártyámban alapból van) is kell hogy így szebben szóljon. De ez nekem bevált.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Evil111 #11296 üzenetére
Zenére szerintem jobb a stereo, nekem CM Storm Sirus van de hiába a brutál basszus a gyorsabb tempójú zenék "szétesnek". 15k körül Creative Tactic3D Sigma-t ha találnál akkor ki ne hagyd (én még anno ennyiért vettem, nem értem miért drágább most) jó a basszusa és kiváló a mikrofonja is.
-
Evil111
csendes tag
Sziasztok, nos hát énis fülest keresek mint mindenki, miis lenne a jó választás, olvasgattam sokat, de azért csak megkérdezem hátha valami felett átsiklottam volna..
Eddig egy 5.1 es Point of view volt.. amihez igen csak hozzászoktam.. De hát behalt az egyik oldala..
Ami úgymond kellene
mikrofon rajta
nagyon jó mély hangzás, főként a zenéhez, alap 10 ezres sennheiser, nálam megse közelítette az 5.1 est, talán a mély miatt, nemvolt karaktere a zenének..
valamennyire szellősebb kivitel, hogy ha beszélek, azért valamennyit haljak a saját hangomból is.. bár az előző is kb totál zárt volt, de mégis lehetett benne hallani..
Viszonylag tiszta magas hangok, pl játék közbe is halljam a ts-t stb.. Szóval a mély ne nyomja el..
Ár olyan 10-15 körül..Kérdés az lenne hogy érdemes a zene miatt sima sztereó? Mennyit számít hogy esetleg 40 v 50mm es hangszórók vannak benne? Egyenlőre szemezek egy CREATIVE Tactic3D Alpha-val is a jó vélemények miatt.. de esetleg több lehetőséget is elfogadnék.. Előre is köszönöm
-
Mardel
őstag
Ha nem valik be akkor van egy elado Icemat Siberiam (fekete). [link]
Kb 1-2 evet volt hasznalva.
Az egyik fulparnajanal elengedett a ragasztas a kabelhosszabbiton levo poti meg bekoszolodott, mert recseg a hang ha tekerem.
A hozza adott csiptetheto mikrofon mar nincs meg.Hangzasa meg mindig kivalo.
U.I.: A steelseries kb ugyanez, mivel a 2 ceg egyesult.
-
Bulitt
addikt
válasz
GERIlla83 #11279 üzenetére
Sonuz-al rendelkezem. Maga a fejhallgató nagyon jó. Kényelmes, erő is van a hangzásba. Játékok alatt remekül szerepel (én is BF-el játszok). Minden másnál kevés a közép tartomány. Mikrofonja viszont elég tompa, az erős zajszűrés miatt, így mikrofon erősítés mindenképpen kell. Bár én Live stream miatt lecseréltem a mikrofonját
-
GERIlla83
tag
Üdv!
Ebből a listából szeretnék választani fülest egy Xonar DG hangkártyához. Csak Battlefield játékokhoz kell. Előre is köszönöm a segítséget.
-
dyrus
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy fejhallgatót, amit legfőképp játékra használnék. Nem muszáj mikrofonosnak és USB-s csatlakozásúnak lennie.
Hangkártyám: Asus Xonar DGX 5.1
A max. összeg, amit szánnék rá 18.000 Ft.Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel: dyrus
-
szab.tam
nagyúr
-
oliba
őstag
Megrendeltem ezt a kamu Steelseries cuccot. Remélem, hogy nem bóvli, hanem mondjuk megborult egy hajó kínába és azért szórják ezeket ki ilyen olcsón. Majd jelentkezem, hogy végül milyen is jött, vagy ha nem jön meg
-
oliba
őstag
válasz
d1abLo #11264 üzenetére
Ajj...ettől féltem, hogy kamunak írjátok. Amúgy a kihallatszás nem nagyon izgat. Nagyon hobbi játékosok lennénk és kb kéthavonta járnánk össze egyszer, amúgy pedig heti 1x ha tolnánk multiba egymás ellen. Még gondolkozok az ajánlatodon, de lehet megrendelem a kókány megoldást és talán kiderül, hogy nem is az
Amúgy igen...minden második képen ki van takarva a logo felül és oldalt is
Köszöntem a segítséget
-
d1abLo
senior tag
Van a siberiának ilyen szinezése, de szerintem ez utánzat. Az egyik képen a fejpánton rajta van a felirat a másikon nincs. Alternatívának ajánlom még a 7h-t is, mert lanozni jobb, mert sokkal zártabb és jobban szigetel.
Mindkettő nagyon jó volt cod-ban, ennyit tudok még mondani róluk. 7h előnye még a könnyen cserélhető fülpárna, illetve annak kicsit modernebb a tervezése. Ez alatt a csatolható kábelt értem (ha hátradőlsz vagy van valami, akkor ugye nem kiszakad a fülesből, hanem csak széthúzódik a csatlakozó), illetve maga a kábelezés is fejlettebb (anyag)
Mindkettő megéri, a döntés a tiéd. -
oliba
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy fejhallgatót és tanácsot kérnék. Láttam az ajánlási listát és, hogy beszélgettetek itt a Steelseries Siberia V2-ről. Az lenne a kérdésem, hogy vajon, amit ebay-en lehet kapni Ł25-ért free postával az vajon eredeti, vagy sem? Erre gondoltam. Csak, mert a gyári oldalon nem találtam black/gold színt + ki is van satírozva a Steelseries név felül.
Amúgy egy Creative Sound Blaster Z hangkarim van és a fülest COD party miatt venném és akkor már filmnézés és egyéb játékok miatt is. Zenét egyáltalán nem fogok rajta hallgatni.
Ha van egyéb alternatíva szívesen fogadom. Úgy 75 Font lenne a max, ameddig elmennék, mert nem vagyok egy hardcore réteg. Igazából ez a 25 fontos cucc nagyon megtetszett, csak nem tudom, hogy bóvli-e, vagy eredeti?
-
d1abLo
senior tag
válasz
ricshard444 #11259 üzenetére
ez is bizonyítja állításom. Feleslegesen kérsz tanácsot, mert a saját fejed után mész.
-
ricshard444
veterán
válasz
d1abLo #11258 üzenetére
Nekem 1-2 ember kéne, akinél járt mindkettő, de mivel ilyen emberrel nem találkoztam, így nem tudom felmérni a terepet, én meg nem fogok olyanra pénzt kiadni, amiben nem vagyok biztos, mert például Józsi megvette a 10k-s fülese után a Tiamat-t és szuper, de Pista meg egy 22k-s füles után váltott rá, teljesen más lesz a felállás.
Ezért kellene egymáshoz mérni őket tapasztalatból...Nem mondtam, hogy Tiamat-t veszem, barátomnak veszem, aztán úgyis itt lesz pár napig, csak így várnom kell még pár hetet.
Nem szoktam mellesleg háborogni, max leírom a véleményem és eladom a cuccot, nem kéne a jövőbe látnod úgy, hogy nem is ismersz -
d1abLo
senior tag
válasz
ricshard444 #11255 üzenetére
nem megmondtam.... kézzel lábbal küzdök hogy a sibériát vedd, erre teszel egy ilyen kijelentést.
Ezt mondtam.. minek kérsz akkor tanácsot ha úgyis a fejed után mész? Kipróbálod 5 perc alatt, felteszem jobb mint az előző fejesed, aztán meg 2 hét múlva meg panaszkodsz hogy milyen szar (volt már rá példa pont a tiamatnál.) -
sultansmith
senior tag
Sikeresen elhagytam a g930-am usb stickjét....
Tudom, hogy kb. lehetetlen, de nincs valaki, akinek meg a fülese halt meg, és a stickre már nincs szüksége? Megvenném tőle!
-
Bulitt
addikt
válasz
ricshard444 #11255 üzenetére
A legjobb lehetőség
-
xkoti
senior tag
Üdvözletem mesterek !
Egy érdekes problémám lenne szerintem neki is látok a kérdezésnek .
Nos akkor nem régiben kb olyan 2 hete vettem egy Genius 500v fejhallgatót ami szép és jó nagyon jól kiadja a mélyt mindent . DE mostanában olyat csinál amikor bekapcsolom a rezgést akkor zúgó hangot hallok igazából szó szerint olyan hangot hallok mint amikor az ember füle zúg
(Nem nem az én fülem zúg teszteltem)
És itt jön a kérdés akinek ilyen fülese volt annak is előfordult-e már illetve vissza vigyem-e ahol vettem ?
(erősen gondolkodok vissza vitettem mert lehet gyári hibás ) . -
Bulitt
addikt
válasz
ricshard444 #11252 üzenetére
De mind a két esetben született már vélemény a fejhallgatóról. Mindegyik esetben egyéni. Tehát ha most leírják megint (ami ugye szintén egyéni vélemény), ugyan ott vagy hogy neked kell választani
-
Bulitt
addikt
válasz
ricshard444 #11250 üzenetére
A kereső egyébként a legjobb magyarázó, mert ha rá keresel a siberia V2-re elég sok dolgot és tapasztalatot ki ad itt a topikban
-
d1abLo
senior tag
válasz
ricshard444 #11248 üzenetére
minden szempontból. De te döntesz
-
d1abLo
senior tag
válasz
ricshard444 #11246 üzenetére
akkor marad a siberia, az én szemszögemből.
-
d1abLo
senior tag
válasz
ricshard444 #11242 üzenetére
innen csak a tiamatot, a steelseriest, tudnád a hangkarival értelmesen használni.
Nekem a sibéria 5. éve üzemel, és baromi sokat használtam ( napi átlag ~5-8 órát). Egyszer kellet kitisztítani a pokmétert de am. semmi baja, bőr kezdi kicsit megadni magát de hát 5 év után várható volt.
ha írsz egy keretet tudok még opciókat adni. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Nekroseth #11241 üzenetére
ez a hagkártyás topic, ide másold be a problémád itteni szövegét.
(az hozzáteszem, hogy elég kotyvaszos a leírás. számodra biztos világos, mert személyesen tapasztaltad a dolgokat, de ha valaki csak ezzel a szöveggel találkozik, nehéz kihámozni, mi is a gond. próbáld úgy elolvasni, hogy a pusztán a szövegből kéne megértened...A gép és az 5.1 között
csak a csíkok mennek, hogy volna amúgymielőtt oda beteszed a kérdéseidet, kicsit szerkeszt és gondold át.
mert egy szakértő sem biztos, hogy kihámozza a dolgot... -
ricshard444
veterán
No, a kiszemeltek, egy rövid, laikus, ránézéses véleménnyel:
Meghajtás: Xonar DX
Tiamat 2.2
Járt már itt sok Razer termék, de összességében mindig azt tudtam róla elmondani, hogy túlárazott és sokszor minimum kérdéses minőségű anyagot használnak, nem is értem hogyan tudnak minőséginek a köztudadban maradni, a szinte prémium árazáson felül...
Jelen esetben viszont ez is annyiba fájna, mint a többi, így már csak a tartóssága és a kényelme kérdése, meg persze a hangzása az alább láthatókhoz képest.Logitech G430
Bevallom én elfogult vagyok kicsit a Logitech márka irányába, mert megelégedéssel használom minden Logitech cuccom (kormány, egér, hangfal, billentyű, mindegyikből több generációnyi és kategóriájú) - off: bár a 2010-13 közötti cuccaikon, nagyon látszik a spórolás-
Ez a G430 szimplán tetszik, egyszerű és letisztult, kérdés, hogy felveszi e a versenyt a Tiamattal?Steelseries Siberia V2
Nem tűnik túl minőséginek és strapabírónak, a hangzásáról elismerően nyilatkoztatok az esetek többségében, de nálam egyelőre az utolsó helyen van, nem szimpatikus annyira, pöppet túlhypeoltnak tűnik, aztán lehet tévedek.
Logitech G35
Volt itt már G35, már írtam és még mindig tartom, hogy ez a beépített hangkártyás hangzás, ami felkeveri a hangokat, nem igazán nyújtott 35k-t megérő örömöket, a párna anyaga sem volt a legjobb érzés és nem is jack csatis, szóval szerintem ez kilőve, de azért kommentáljátok, ha szeretnétek és szerintetek játszhat ebben a ligában.
Vegyétek úgy, hogy 1 áron venném őket, nincs difi a jelen esetben.
Amit nem írtam, az okkal történt, ezek állnak CSAK a rendelkezésemre.A legfontosabb, hogy kényelmes legyen 3-4 órás viselés után is, szóval ne a fülemre üljön rá, hanem a fülemet vegye körül teljes mértékben úgy, hogy ne is érjen hozzá, csak köré feküdjön.
Nincs is annál rosszabb, ha egy füles szétnyomja a fület teljesen...És van egy kakukktojás, kicsivel drágábban, ez már nagyon a határon mozog:
TRITTON 720 (7.1)
Nekem úgy jön át a képen, hogy egy minőségi cucc, de eredetileg konzolhoz van, ha jól láttam.
Igazából ennyit tudok róla,+ hogy páran írták, hogy jó, így a látszólagos "jóságával" még beszorítottam a listába.Szintén nagyon fontos a hangzás:
A mély legyen szép és kellő mennyiségű, ahogy a tisztaság is legyen a toppon, nem szeretem a tompa, doboz hangzást.
A térhangzás legyen reális élmény amennyire csak lehet az árhoz mérten.Nem olyan cső vagy alagút hatású, mint jónéhány "virtuális 5.1, 7.1" csodánál, nem tudom erre mi a bevett kifejezés, én doboz hangzásnak hívom.Ne essen szét/törjön el 2-3 éven belül, a mostani 3 évet bírt, míg a héten már a mikrofon vége is letört.
Nem dobálom és taposok rajta, csak felveszem és szépen leteszem az asztalra használat után, évente 1x megeshet, hogy leesik 1 méter magasról, azért az bírja ki, ha úgy adódik.Elsősorban esti kikapcsolódós játékra és multiplayer partikra lenne.
Az kicsit sem hátrány ha a zenét értékelhető minőségben adja át.
Élményt szeretnék vásárolni, nem szimplán kiegészítőt, ami csak úgy szól és csak kényszerből veszem fel, mert nincs másik fülesem.Melyiket ajánlanátok és miért?
Úgy gondolom, hogy a Tiamat 2.2 lehet a befutó, de a G430 sem marad el annyival a számomra /talán megint a Logitech-s oldal beszél belőlem/, szóval a ti véleményetek mindenképp eldönti majd azt a bizonyos mérleget.
Ez a választék, ebből tudok csak válogatni, ahogy már írtam.A legjobb nyilván egy jó kis Stereo füles lenne, de amire azt mondom úgy költenék is, az már nem az én tárcámhoz van szabva.
Ha már ennyit írtam, ajándékozzatok meg tapasztalt, reális és nem elfogult válaszokkal, köszi
-
Nekroseth
újonc
Háy!
Elég új vagyok még az oldalon és meg kell hagyni elég fura, nem tudtam új témát létrehozni külön ezzel a kérdéssel, úgyhogy ne haragudjatok, de ide tenném fel :
Nemrég vettem egy új alaplapot (kényszerből) egy Asrock 990fx extreme3 at. Ugyanis az előző egy rakás...azelőtti meg kiégett.
A problémálya, hogy a szervízből hazahozva windows 8.1 volt rajta és nem volt hang. Nagy nehezen megcsináltam, de az továbbra is csak 2.1 volt.
A legújabb alaplapi driver, videó driver, realtek driver sem segített.
A gép és az 5.1 között csak az optikai kimenet van bedugva. (ez adja a 2.1et)A windows 2 opciót ad nekem a "lejátszási" eszközöknék (+egy be nem dugott hdmi kimenetet-ami nem is lenne opció mert nincs az 5.1en csak kimenete)
Egy Speakers opció, ami látszatra látja az 5.1 ez és engedné is beállítani azt, de ha tesztelem nincs hang (csak a csíkok mennek, hogy volna amúgy) Ebből arra gondoltam, hogy ez a másik kimenete a hangnak (ami nincs bedugva)
A másik a Realtek digital output. Ami adja am ostani 2.1 es hangzást és müködik rendesen, de csak 2.1 ugye. Gondolom ez lenne az optikai kimenet? Azóta újratelepítettem a gépet és windows7 et raktam fel. Frissítettem összes update el driver el, de semmi. Detó ugyanaz.2 napja böngészek, de semmi megoldás...már azt sem tudom hova forduljak. A kedves szervízem egy retardált szar sajnos...értelmes dolgokat nem tud mondani, már 100 szor megbántam hogy egyáltalán bevittem nekik.
Légyszi HELP!
-
ricshard444
veterán
Holnap jövök egy kissebb listával, prioritási pontokkal megspékelve, hogy melyik fejhallgatót rendeljem.
Tiamat 2.2 is rajta lesz, de nem meglincselni
-
+Techno+
tag
Köszönöm a választ de ennyiért már találtam sokkal jobbat.
-
eami
veterán
válasz
+Techno+ #11235 üzenetére
Sound Blaster Tactic3D Omega Wireless Ł180 ~ 67k HUF
-
+Techno+
tag
Sziasztok!
Valaki ismer olyan gamer headsetet, "fejhallgatók" ami vezeték nélküli és kompatibilis pc-vel és Playstation 4-el és TV-vel is egyaránt?
-
szab.tam
nagyúr
tudomásom szerint egyedül a mm-okban van kipróbálási lehetőség, integrált fejtetű, gomba és fülzsír cserével, de csak ha éppen működik a kapcsolótábla, és csak fejhallgatókra.
ha gémer és térhangzású headset-ekre is lenne ilyen lehetőség a kiskerekben, kb. a haramadát adnák el.
(mivel élből kiderülne sokról, hogy fos.)***
ahol esély van, (inkább volt), rá:
kisebb konzol boltok.
értelem szerűen a konzol kompatibilis füleseket lehetett ezekben kipróbálni.
csak ők meg q*-ra megunták azt a magyar szokást, hogy ott kipróbálta a gyökér, majd elment a szomszédba megvenni, mert ott 200 ft-tal olcsóbb volt.***
úgyhogy ez pont olyan, mint a pocket pussy.
utáanolvasol felhasználói véleményeknek.
megveszed.
aztán vagy élvezni fogod, vagy nem.
különbség annyi, hogy ha nem tetszik, akkor ezt el lehet adni.
mert hát intim cuccokból a second hand eléggé necces... -
-KP-
addikt
van jelenleg olyan bolt magyarországon ahol ki lehetne próbálni headseteket? szeretnék kipóráblni pár gamer headsetet de kipóbálás nélkül nem szívesen adnék ki 20-30 ezret...
-
ImI87
őstag
Hello!
Szeretnék egy mikrofonos fejhallgatót, csapatjátékhoz, ahol fontos a jó kommunikáció. Olyan 10K körül szánnék rá, nincsenek extra elvárásaim. Elég a stereo is, nem kell térhangzás. Legyen rajta normális mikrofon, és nekem szimpatikusabb az usb csati.
Ilyesmi feltételekkel mit tudnátok ajánlani ? (lehet 2-3 alternatíva) -
CsonkaImo
addikt
válasz
szab.tam #11228 üzenetére
G35-öt próbáltam, munkatársamnak régóta megvan. Az övét használtam még bf3 megjelenése körül, akkor nagyon tetszett. 430-at csak media markt-ban tapogattam meg, nem keltett minőség érzetet. Persze ettől még lehet jó, meg mindenkinek más az ízlése. Szóval nem mérvadó az én véleményem.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
CsonkaImo #11223 üzenetére
totál igazad van.
ezen a videón 5:00 után jól látszik.
nem hülyeség.
habár nekem a 35-ön a fülesen lévő dedikált + gombok hasznosabbak.
pl. nyelvtanulásnál a pause aranyat ér. -
szab.tam
nagyúr
válasz
CsonkaImo #11221 üzenetére
mi az, hogy a csomag tartalmában van "usb adapter"?
mit alakít át mire?
(mert hogy ennek szerintem semmi köze a hangkártya kérdéshez.)***
(#11220) exxtremplaye
430-am nincs.
de ez a 35 utódja.
így gondolom, ugyanaz a móka.
bedugom az usb-t a pc-be, telepítem a drivert, és használom.
tehát nem kell hozzá a pc-ben sem integrált, sem dedikált hangkártya.
nem is tudná őket használni.
magábana fülesben van saját. -
CsonkaImo
addikt
válasz
exxtremplaye #11220 üzenetére
Hivatalos weboldalon minden infot megtalálsz. USB-s adapter van hozzá, de te is erre gondolsz.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
exxtremplaye #11218 üzenetére
Kiszállítás ingyenes, csak a webshop által kiírt összeget kell fizetni.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
exxtremplaye #11216 üzenetére
Én egyenesen a Logitechtől vettem.
-
pils00
tag
válasz
exxtremplaye #11214 üzenetére
Aprón van egy garis 17ért.
-
exxtremplaye
csendes tag
Logitech g430-at hol ajánljátok megvenni? Mert nem nagyon találom.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
minek?:S #11210 üzenetére
Listába rendezed pcx-en, akkor tudsz válogatni. Ebben a kategóriában igazából mindegy melyiket veszed, hangzásban egyik se a legjobb. Creative HS-450 (nem egy kényelmes darab de viszonylag jó a hangzása, van basszus) vagy Genius HS-G550-et választanám.
-
minek?:S
őstag
Üdv. Szeretnék fejhallgatót vásárolni az alábbiak alapján:
(1) Zenehallgatás, filmezés, játék
(2) 5, max 6000 Ft, pcx-ről venném.
(3) Nem szükséges a vezeték nélküli.
(4) Fül körül támassza. És ha lehet, legyen a fej résznél is kipárnázva.
(5) Mikrofonos, olyan, amit ha nem kell, fel lehet hajtani.
(6) Nem tudom ennyiért mit lehet elvárni, basszus nem hátrány ha van, ha lehet, akkor 5.1
(7) 3,5-es Jack.
(8) ALC1150(Integrált)
(9) Fekete mindenféleképpen legyen benne, mellette piros vagy kék, de ha csak fehér vagy csak fekete, akkor is tökéletes, úgy is a fejemen lesz, csak villogás ne, illetve, ha lehet, akkor nagyon kívül ne nagyon lehessen hallani, ha a fejemen van. -
CsonkaImo
addikt
válasz
Maxell014 #11206 üzenetére
Kicsit drágábban: Creative Tactic3D Alpha
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Öcsémnek kellene egy mikrofonos fejhallgató játékra és skype-ra. Az ára ha lehet ne haladja meg a 8 ezret, de ha mondjuk éppen több akkor nem baj csak ne sokkal. Internet-ről lesz rendelve és ezért kérnék hozzá egy boltot is, hogy honnan érdemes.Előre is köszönöm !
-
CsonkaImo
addikt
válasz
exxtremplaye #11202 üzenetére
Összes magyar webshop-nál így van, jogod van hozzá (ez törvény). Annyi a hátrány, hogy 30 munkanapon belül kell visszautalniuk,, és ki is várják legtöbb esetben.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
exxtremplaye #11199 üzenetére
Én meg a Siberia v2-re szavazok, hogy könnyebb legyen a dolgod.
Egyikkel sem jársz rosszul, ha nem tetszik valamelyik, 8 napon belül elállhatsz a vásárlástól ha webshop-ból rendeled, és utánvéttel fizetsz. Addig meg le lehet tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Silverstone st1200-pts tépegység
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával