Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haypro
senior tag
válasz
Gzula[HUN] #10094 üzenetére
A Geniust vesd el gyorsan. Az Alpha sokkal jobb nála. Én Geniust vettem és megbántam.
-
d1abLo
senior tag
válasz
Gzula[HUN] #10097 üzenetére
hangra nem tudom milyen lehet, viszont nagyon strapabíró.
-
Gzula[HUN]
addikt
Egy Genius HS-G700V vs. Creative Alpha (esetleg Sigma) összehasonlítás engem is érdekelne.
-
Kommy
veterán
A következőket néztem ki magamnak:
Thermaltake SHO001EC TT eSports Fekete SHOCK ONE fejhallgató 19,6k (usb)
Creative Tactic360 Sigma headset 16.2k (xbox 360,usb?, de jack-esen biztos megy)
Genius HS-G700V headset 13.3k (usb)
Arctic p531 15.5 (usb, valós 5.1)A kérdésem az lenne hogy ezek közül a fejhallgatók közül melyiket ajánlanátok és melyiket nem, és ha lehet egy kérés, hogy miért nem.
Ami nekem lényeg lenne, hogy legyen usb-s (mivel csak alaplapi hangkártáym van), legyen rajta mikrofon, és az ár legyen 20k alatt. Ami még fontos lehet, hogy a PCX-től szeretném megrendelni így csak az ott levők közül tudok válogatni.
Még valami jó lenne ha lenne hangerő szabályozás a kábelén, de gondolom ez mindegyik usb-sen van.
Legfőképpen játékra és filmnézésre kellene. -
Kommy
veterán
Sziasztok
a Creative Tactic360 Sigma és a Creative Tactic3D Sigma között mi a különbség?Ha jól sejtem akkor maga a két fejhallgató azonos, csak a Tactic3D-hez jár még egy USB-S hangkártya?
-
Bixer
csendes tag
Sziasztok!
A minap vettem egy Creative Tactic 3D Alphát, és meg kell hogy mondjam kurva jó a hangzása.
A baj azonban az hogy csak a saját menüjében a teszt zenét hallom vele, a youtubeot nem, a mikrofont hiába dugom be nem jó, nem hallok semmit csak zúgást.
Szerintetek eredeti, vagyis biztos hogy eredeti csak eznem THX studiós hanem valami SBX?
Előre is köszi. -
scream
veterán
válasz
d1abLo #10081 üzenetére
Nem studio felhasználásra kell, nyilván. Csak azt szeretném, hogy a másik fél tisztán és érthetően és megfelelő hangerővel halljon.
Idáig volt egy AKG GHS1-em, ami minőségileg ugyan jó volt, de nagyon halk volt és nem lehetett vele mit kezdeni, főleg, hogy fix volt a mikrofon helye. Volt még jó rég Sennheiser PC 131 vagy 151 talán, az nem volt rossz, csak kényelmetlen volt, mert a fülkagylóra ül, nem köré.
-
ricshard444
veterán
-
d1abLo
senior tag
válasz
scream #10080 üzenetére
Fogalmazzunk úgy hogy kb 35-40e forintig, ha semmilyen egyéb takarító eszközt nem használsz, akkor a mikrofon csak arra való hogy tudjál infózni nem pedig a minőségi chat az elsődleges szempont. Viszont van neked egy xonarod, ami azért szépen tisztítja a mikrofont. Ha ennyi pénzért jó minőséget akarsz akkor nézz egy külön talpas mikrofont 7e körül már biztos van, a maradékból meg egy sharkoon rush, de mivel nem írtad hogy nagyon kellene a füles minősége, vehetsz agyit is.
-
d1abLo
senior tag
válasz
scream #10078 üzenetére
Az ilyen fülesek nem a mikrofonjukról híresek.
Talán a TT shock elején beszél és elég jó. + a hangkártya segít rajta -
scream
veterán
Sziasztok!
Keresnék ~10e Ft-os kategóriában kényelmes (fület körülölelő) és jó mikrofonnal ellátott jack dugós (van egy Asus DG-m) fejhallgatót leginkább Skype-ra és egyéb más ilyen VOIP-os alkalmazásokhoz lenne használva.
Lehetőleg ne villogjon és normális,igényes megjelenése legyen.
-
Bacusuz
őstag
válasz
Tsebacsi #10076 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyi zajt képes kizárni.
Az echelonommal nem hangosan hallgatva pl a tv és a család szinte megszűnik.vasárnap narancshéjjal dobáltak hogy végre figyeljek oda,mert már többször szóltak.más frekvenciák mint pl a hütő halk motorja viszont néha behallatszik,természetesen csak akkor mikor épp a fejesben nem jön annyi hang.
Egyébbként az élvezhető fejhallgato használathoz zaj nélküli környezet az ideális. -
d1abLo
senior tag
válasz
vaakuum #10072 üzenetére
attól még hogy zárt nem úgy kell tekinteni hogy egy ipari fülvédő.
ha azt akarsz akkor ajánlom ezt + agybedugós füles -
Hokunda
senior tag
Üdv
(1) Játék (2) 5-6 ezer ft (3) vezetékes (4) circumaural (5) mikrofonos (6) stereo (7) integrált (8) lehetőleg fekete, egyszínű, semmi csicsa
Játékra is csak a gyorsabb információcsere miatt, valamint ennyire alacsony árnál is lehetőleg minél strapabíróbb anyag.
Eddig egy Genius HS-04SU volt, hangzásra elment a mikrofonja viszonyt könnyen megadta magát. Ennél azért jobb kéne!
-
vaakuum
addikt
Tactic Alpha tulaj vagyok lassan fél éve. Csak én érzékelem úgy, hogy bár zártnak van hirdetve a füles, mégis minden belehallatszik?
A kedvencem a mosógép, ami simán elnyomja a ts-en egyébként sem tisztán hallható emberek beszédét...a fürdőszobából, nyitott ajtók mellett, persze.
Jó, tudom, a mosógépet is meg kell nézetni, de a gyerekek is belehallatszódnak, ha a közelemben beszélgetnek, vagy filmet néznek. -
Manson^
tag
válasz
d1abLo #10064 üzenetére
Az AKG már kicsit drága, ha úgy nézem, hogy még hangkártya is kell mellé, a Tiamatról, ha jól emlékszem pont Te beszéltél le anno
A PC360-tól kicsit ódzkodom, nem szimpatikus a nyitott kialakítás. A Steelseries meg... Hát biztos jók, de ennyi pénzért, már inkább valami kimondottan fülesmárkát vennék.
Én magam most a PC350+Xonar DX kombóra gondolok. Egyrészt már rákészültem a komolyabb hangkártyára, másrészt talán dukál is egy ilyen füles mellé, egy kicsit komolyabb meghajtó, mint a DG. De persze ez csak találgatás, nem volt tapasztalatom egyikkel sem. Valakinek van idevágó véleménye? Megéri az ártöbbletet a DX? Persze a kérdést felteszem az idevágó topicban is, csak hátha.Bacusuz: köszönöm szépen, én is sajnálom nagyon, már rákészültem lelkiekben
-
Bacusuz
őstag
válasz
Manson^ #10059 üzenetére
Hát nagyon sajnálom hogy nem nekem volt igazam...
-
d1abLo
senior tag
válasz
Manson^ #10063 üzenetére
AKG K701 (k702) + hangkártya + mikrofon
sennheiser hd 598 + hangkártya + mikrofon
sennheiser pc360 + hangkártya
Razer Tiamat 7.1 + hangkártya (nem xonar dg vagy dgx)
Steelseries 9h
Steelseries Siberia elite(az árakat a magyar xense csomaghoz néztem KB, ha jól emlékszem 65e volt az.)
-
Dalzarus
tag
Nah egy kis helyzetjelentés. Kipróbáltam az Asus Oriont. Nem vagyok elhasalva tőle. Kifejezetten halknak tartom. Bár ezt részben betudom annak, hogy nagyon hozzá voltam szokva az agybadugós füleshez. Meg hát hangzásvilágban sem nyújt semmi kimagasló extrát. Az audio boost az alaplapomon és a cinema sound blaster sokat segít a dolgon, de nem érzem úgy, hogy megért 20k-t. Szerintem egy 10-15k-s is pont így produkálna. De ezt csak laikusként mondom, lehet hogy egy külön hangkártyával fényévekkel jobb lenne, mint egy 10k-s. A Mikrofon pont tökéletes játék közbeni ts-hez, skypehoz vagy ventrihez. De egy lan partyra már nem ajánlanám, mert elég gyenge a mikrofon zajszűrője.
Összességében jó is, szép is, de szerintem 20k-ért túl van árazva. -
Manson^
tag
Sziasztok!
Még decemberben megrendeltem hardverkerből a Xonar Xense pakkot, akkor szóltak, hogy ez január 2-3. hetéig is elhúzódhat. Azóta felhívtak, hogy jelenleg a német beszállító sem tud adni és meglehetősen kétséges, hogy lesz-e még egyáltalán valaha is. Mivel sehol máshol sem kapni szinte, én arra következtetek, hogy ezt a terméket már nem gyártják. Egyelőre még él a foglalásom, de azt hiszem lassan ideje tovább nézelődnöm.
Gondolom ezek után marad a DGX+valami egyéb. Tudtok ajánlani árban/minőségben hasonlót? -
sting2
addikt
Van különbség hangban a 2011 és 2013-as Astro A 40 között, azon kívül, hogy az elsőnél a Mixamp zsinór nélküli?
-
sting2
addikt
válasz
aProPeti87 #10053 üzenetére
Igen, köszönöm.
-
sting2
addikt
Van egy oldal ahol táblázatba van foglalva az összes Gamer füles, pontozva, rangsorolva van szinte minden paraméter alapján.
Tudja valaki az elérhetőségét?
-
MRProff17
csendes tag
-
lazlo16
aktív tag
Valakinek van véleménye ?
Cooler Master Storm Sirus 5.1 vagy egy Tritton pro+ ?
árba kb ugyan az
-
evilskati
aktív tag
Köszönöm Bulitt és Tsebacsi! Tetszetős a Creative, szerintem az lesz a kiválasztott
-
evilskati
aktív tag
Sziasztok, főleg játékra szeretnék egy fejhallgatót venni 10.000Ft alatt, tudnátok ebben segíteni?
-vezetékes bőven megfelel
-ha esetleg van olyan, ami nem felül öleli körbe az ember fejét, hanem hátulról, az előny, de nem muszáj
-nem feltétel, hogy mikrofonos legyen
-10 000Ft alatt gondolom csak Stereoban gondolkodhatok
-Megfelel a Jack is.
-Alaplapi integrált hangkártya
-kinézet teljesen mindegyEddig ilyenem volt, elég kényelmetlen darab, ráadásul a párnák elkezdtek szétmálni, és az egész arcom fekete tőle
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Pingvin1985
tag
Szia!
Bazi sok mélyre nincs szükségem, csak annyira amennyi a játékokban kell. 1-2 filmet biztos megnéznék vele, de azért gondolom arra is megfelel az 5hv2. Plusz a strapabírás sem elhanyagolható.
Látom ajánljátok itt a fórumon még a Plantronics Gamecom 780-at és Thermaltake Shock One-t.
A Gamecom 780 tetszik is, bár a kábele nem erősített és csak 2 m hosszú, ami éppen elég nálam a gép előtt. Van itt róla a fórumon néhány pozitív vélemény. -
Tengri
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Tudnátok ajánlani főleg játékhoz, egy kis filmezéshez és zenehallgatáshoz jó fejhallgatót?
megéri megvenni a
Creative HS-800 Fatal1ty Gaming Headset-et?
[link]
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!
Árban max 10-15k-ban gondolkodom. -
Lokids
addikt
Visszajött az alpha-m a creative-től. 1 hét alatt kicserélték.
Érdekel valakit újonnan bontatlanul?
-
zsolthudak92
csendes tag
Hali!
Nekem TV-hez kellene 5.1 fejhallgató ha van ilyen
Ha tudnátok segíteni írnék egy köszönöm szépenemet.
Milyen módon lehet azt csatlakoztatni TV-hez? -
Lmh
őstag
Szerintetek egy kb 4 hónapos, tehát még bőven garis Creative Tactic3D Sigmát mennyiért tudnék elpasszolni?
Sajnos nekem nem jött be. Idegesít a hangra feléledő, halk mikrofon, nem jön be a hangzás sem, akárhogy állítgatom, fülem is beleizzad...
Kavét ne bántsátok, nekem bejött, bár kétségtelenül nyomja a fejbúbot sajnos :S -
goldnarmz
aktív tag
válasz
goldnarmz #9317 üzenetére
Kis negatívum a Creative Recon 3D Omega headsetről:
- gombok a fejhallgatón egyszerűen szétb@$€&}k az idegeimet. Sokszor 3. nyomásra sem képes ki/be kapcsolni
- latency marha zavaró tud lenni. De érdekes, hogy csak időnként jelentkezik. Forrástól függetlenül.
- a hozzá adott szoftver egy nagy kalap parasztvakításÖsszességében tetszik a szerkezet, de azért nem 100%-os.
(#10030) Lmh:
Akkor tényleg jó a cucc, végülis csak a fejed fájdul meg tőle... -
d1abLo
senior tag
válasz
lazlo16 #10022 üzenetére
ennyi pénzért nem nagyon van real. Kicsit feljebb van a CM sirus.
De ha van egy xonarod (dg vagy dgx), akkor bármelyik jóféle fejes jó neked.
Tiamat 2.2
Siberia v2
Creative aurvana live +mikrofonKave egy FOS, mint ahogy már előttem írták.
Ha meg lebeszélhetetlenül a Logitech kell akkor azt szerintem be tudom neked szerezni olcsóbban ha BP-n vagy. (de lehet hogy több minden is van a sufniban :)
-
goldnarmz
aktív tag
-
lazlo16
aktív tag
Megegyszer : 20-30k kozott ,5.1 vagy 7.1 leheroleg valós . xonar hangkarzyahoz . Multi es film alá . 7.1 lehet virtuális is .
ki mit milyen sorrendbwn
Roccat kave velemeny ?
G430 velemeny ? Illetve az ajanlottrol esetleg pro kontra -
ThodEE
őstag
Sziasztok!
(1)
Csak játék
(2)
18-20k
(3)
vezetékes
(4)
circumaural
(5)
Nincs rá szükségem de ha van rajta akkor van
(6)
real 5.1, virtual 7.1, real 7.1.[Amelyik belefér az árba]
(7)/(8)
Igazából jobb lenne az USBs mert integrált hangkarim van csak
(9)
nincs elvárásomKöszönöm szépen
-
d1abLo
senior tag
válasz
d1abLo #10016 üzenetére
a kariról nem tudok írni mert nem ilyet használok, ebben a többiek véleményére adok. (helyhiány)
4 év után a pokméter szarakodni kezdett. Gyorsan kellet másik, és nem akartam ugyanazt venni, így került hozzám a 7h fnatic. (közben megcsináltam faterral a siberiát is, szóval most kettő van)Nagyon kényelmes füles, könnyű stb. Hangok nagyon jók, ha van mivel kihozni természetesen. (ezt a xonar meg fogja tenni). Játékra is tökéletes volt, trappokat mindent lehetett hallani könnyedén, bár! a 7h még jobb, viszont ez a zárt kialakítása miatt nem adja vissza a mélyet annyira.
És mivel elég sokat utazgatok haza, így nekem biztonságosabb hogy szét lehet szedni a 7h-t.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
lazlo16 #10014 üzenetére
http://rendszerigeny.hu/gamecom-780-a-csendes-gyilkos/2013/02/28/
De 1 hónappal ez előtt még mindenki a CV 1500v2-ért volt oda mindenki és vissza, a maradék meg a Creativ Rage-ért.
Nekem a 35ezres keret az lesz, hogy ha letelik a január és jön a fizu, akkor vsz. egy Sharkoon Gsone-t veszek + hangkártyát, a többin meg sört. Ha meg nem az, akkor egy CM Sonuz.
-
Bacusuz
őstag
válasz
d1abLo #10012 üzenetére
szerintetek egy ESI Prodigy X-FI NRG karihoz tudnám használni a Razer Sorround programot?
mert ezzel a karival lenne teljes az összkép nálam. -
lazlo16
aktív tag
válasz
d1abLo #10010 üzenetére
Az új razerre megéri várni ?
Lesz olyan jó mint a tiamat ?
mert a felsoroltak közül a tiamat tetszik a legjobban eddig
De pl (abból is jó lenne a 7.1) Azzal kapcsolatban van véleményed ?
pl a razer sourrand progival mennyire szép a 7.1 ? illetve fps-jatékhoz mennyire jó ? Ill filmhez ?
Az új meg ez lenne ? razer-adaro-stereos
-
lazlo16
aktív tag
válasz
d1abLo #10007 üzenetére
A kave-el mi a baj ?
"Creative aurvana live + xonar + mikrofonsteelseries siberia v2 + xonarsteelseries 5hv3 + xonarrazer tiamat 2.2 + xonar
razer adaro + xonar (februártól)
TT dracco + xonar"Oké ezekk mind sztereo fülesek amik max virtuálisan tudják a 5.1/7.1..
Mért pont ezeket ajánlod ?
-
-
stefyY
őstag
Sound Blaster Tactic3D Alpha
2-3 alkalommal jött elő játék ill. zenehallgatás közben torz fantomhang eddig...csak egy-egy másodpercre jön elő, de azért jó lenne, ha nem lenne rendszeres.
Ötletek?
-
lazlo16
aktív tag
Ajánlanátaok 5.1 vagy 7.1-es gamer fülest
ér az ugy 40 ezer a amx
Illetve valami jó hangártyát hozzá ? Én asusra gondoltam eddig hangkártyának meg egy Roccat Kave 5.1-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !