Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gman999
tag
Sziasztok!
Mielőtt megkérdezném, olvasgattam az ebayes Steelseries Siberia V2 históriát. Láttam itt is volt róla szó de nem volt egyértelmű tanulság. Nekem hosszas várakozás és 2 sikertelen csomag után az eladó készségesen visszatérítette az árat, de most nem tudom hogy örüljek e ennek vagy sem. (nyilván hogy nem buktam pénzt jó de a füles kérdés nem egyértelmű) Az ára 18 font körül indul ami az itthoni 22 ezer forintnál ugye lényegesen kevesebb. Ez megint jó is meg nem is, mert jó lenne spórolni viszont lehet hogy eléggé kamu. Nos itt olvastam hogy van aki azt mondja gagyi, hamar tönkre is megy, van aki pedig azt mondja hogy kamu cuccokat nem adhatnak el ebayen mert akkor törlik az eladót. (és senki se kommentelte hogy kamu lenne pedig volt pár vevő is) Most erről van valami elfogadott vélemény? Megérné a rendelés egy másik eladótól? Köszi szépen!
-
Allien
veterán
Van valakinek tapasztalata eredeti kínai (
) Sades fülesekről? Az áruk brutál kedvező, és némely (persze fotón) még jól is néz ki (azaz anyag minőségre).
-
Doki16
addikt
Amit elfelejtettem. Egy ilyen alaplapi vackom van. Van értelme nekem a Real füleseket nézegetnem vagy inkább válasszak egy USB-s verziót?
-
Doki16
addikt
-
Doki16
addikt
Szerintetek melyik a jobb. Razer Kraken Pro vagy a Razer Tiamat 2.2. Szempont a kényelem és a hangzás
Logitech G930 volt ezek előtt, azt nagyon szerettem, mert baromi kényelmes volt.
-
-
dbius
veterán
válasz
d1abLo #10178 üzenetére
Köszönöm a kiegészítést. Nem gondoltam volna, hogy gamer fülesek terén ez ritka vagy szokatlan dolog lenne, csak a személyes tapasztalataim alapján határoztam el magamban, hogy ha cserélem a fülest, akkor olyanra akarom, ami nem sztereó és fém pántja van, de legalábbis a kényes helyeken meg van erősítve vagy ott van fémből.
Most nézem, hogy a #10166-ban megneveztél pár fülest, ami közelíthet ahhoz, amire gondoltam - telefonról valahogy nem vettem észre -.
(#10180) Bulitt: Igen, pontosan ilyesmire gondoltam, csak nem sztereó kivitelben!
-
Bulitt
addikt
Nekem CM Sonuz fejhallgatóm van. A szára fém, de a többi műanyag. Nagy fejhallgató, erős minőségű műanyagból. Nagy fejem van (alapból nem kicsi a fejhallgató, de a szárakat a kettes jelölésig ki kell húznom). Egy percig sem gondoltam azt, hogy hosszú idő után eltörhetne. Főleg azért sem, mert otthon használom, szóval extrém körülményeknek sincs kitéve. Sztereó de a hangkártya megcsinálja az 5.1 térhangzást, és azt mondom hogy jó.
[link] De akkor te valami ilyesmibe gondolkodnál valós 5.1-ben? Mert a képen szereplő is csak sztereó ha jól tudom
-
dbius
veterán
válasz
d1abLo #10166 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem túlzott elvárás, hogy egy ilyen cucc tartós legyen és ne gagyi, kopogós műanyag. Alap dolog kellene legyen, hogy legalább a teherviselő része minőségi anyagból készüljön. (Ahogy sok stereo fülesnek is fém pántja van, ott oda tudnak erre figyelni)
Megértem, hogy egy 10k-s fülesnek nem fém a pántja, de hogy egy közép/prémium kategóriásnak sem, az nem OK.
A virtual 5.1 milyen hangzásban, érdemes
egyáltalán foglalkozni ilyen fülessel?Úgy látom nehéz lesz megfelelőt találnom.
-
MRProff17
csendes tag
Sziasztok!
Vettem 1 Plantronics Gamecom 780 fülest jó meg minden csak valahogy be kéne lőni.
Hogy van ez a mély kiemelés azon belül a frekvencia, kiemelési szint milyen értékű legyen, mi ez a akusztika javítás, fiziológiai hangerő szabályozás.
Igazából én most használok először térhangzásos fülest és nem igazán tudtam meg különböztetni ki honnan, merről jön pedig a térhangzást beállítottam.
-
Skinny26
aktív tag
Mit gondoltok a Zowie Hammer füleséről? Van esetleg valakinek ilyen?
-
d1abLo
senior tag
Igen mindkettő műanyag, de ez egy gaming füles totyik. Én erről a kettőről tudom hogy JÓ füles, ebben a kategóriában. Személy szerint én más real fülest NEM MEREK ajánlani.
A fémpánt kritérium elég durva, manapság nem is sok fejesen van olyan.
Charcharias (stereo)
Megalodon (virtual 7.1)
Astro A40 (virtual 7.1)
Beyer fejesek (stereo)
Amiket szoktunk ajánlani sennheiser, creative, razer, steelseries mind műanyag.
De szerintem ez a "beállós" bőr fejpánt+gumi+műanyag merevítés (mint a siberián, AKG K701 / 702 / Q 701) ez a legtartósabb. -
DithenS
senior tag
Sziasztok egy kérdéssel fordulnék hozzátok,szóval van egy dell 3537-es laptopom,akarokvenni egy Tactic Alpha fejhallgatót és érdekelne hogy rendelkezik e beépített hangkártyával? Valahol halottam hogy a fülesekbe van és nekem pont jól jönne,mert kétlem h a laptopba 5.1-es hankártyát raktak volna,és az is érdekelne hogy USB-ről is működik rendesen? Azaz a hangkártya stb...
Lehet a kérdés úgy hülyeség ahogy van,akkor elnézést kérek -
dbius
veterán
Sziasztok!
Kis tanácsot szeretnék fejhallgató vásárlás terén.
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Elsősorban filmezés, ill. néha játék.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Ez most másodlagos (de azért egyelőre maradjunk max 30-40k összegnél)(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Elsősorban vezetékes, de nem zárkózom el a vezeték nélküli elől sem. A vezeték nélküliektől tartok abból a szempontból, hogy a használati szokásaim miatt nem hinném, hogy a beépített akkuk túl sokáig bírnák - értsd évekig - , azt pedig nem hiszem, hogy ezek cserélhetőek lennének. Pedig tény, hogy kényelmesebb lenne, mint egy tyúkbeles változat.(4) Circumaural vagy supraaural?
Egyértelműen circumaural, nem akarom, hogy a fülemet nyomja, főleg hogy napi 5-6 órán keresztül is használva lenne, heti 2-3-4 napon biztosan.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Egyértelműen mikrofonos, hogy adott esetben voip-ra lehessen használni.(6) Milyen hangzást vársz?
Min. real 5.1. Sztereó kizárva, nem zenehallgatásra kell.(7) Milyen csatlakozású legyen?
Csak JACK.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Asrock Z87 Extreme4 lapra integrált hangkártya.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök
Lehetőleg mentes minden csicsás sallangtól, világítástól, ledtől, karácsonyfadísztől, piros, rózsaszín és egyéb divatos színektől. (Fehér esetleg belefér, de inkább fekete vagy szürke)A fentieken kívül van egy nagyon fontos szempontom, mivel már 7 éve használok 5.1 fejhallgatókat a gép előtt ülve - igaz nem a legdrágább kategóriákból - és a napi 20-40 fel-, ill. levételt nem nagyon bírják, egyszerűen mindegyik - műanyag lévén - eltörik a fejhallgató fölötti, méretállító csúszkás résznél, vagy ott, ahol behajtható két oldalon a füles.
Tehát a valós 5.1, ill. jack csatlakozós modelleken túl olyan fejhallgatót keresnék, aminek a fejpánt része fémből van, ami bírja a strapát és nem fog két év alatt ugyanott széttörni a sok fel-, ill. levételtől. Ha nem férne bele a fent megadott keretbe, de lenne egyértelműen megfelelő ajánlat, akkor hajlandó vagyok a megjelölt ár felé menni.
Az az igazság, hogy a topikösszefoglalóban lévő ajánlott cuccokat megnéztem, de konkrétan egyik sem ragadott meg nagyon, többé-kevésbé mindegyik elvérzett valahol, vagy az usb miatt, vagy azért, mert a fejpánt kialakításából úgy tűnik, hogy csak műanyag az egész és nem tűnnek túl strapabírónak ilyen téren (YT videót nem néztem mindegyikről, csak egy-kettőről).
Úgy látom páran otthon vagytok ebben a témában, ezért szeretnék Tőletek tanácsot, javaslatot kérni, mert biztosan több ilyen cuccot láttatok már élőben, ill. használtatok, mint én. Tehát akár a már fentebb ajánlott listában, akár ott fel nem sorolt és általatok ismert termék belefér a fenti keretbe, jöhet róla az infó, ill. esetleg a személyes tapasztalat is.
Várom a javaslatokat
-
Bulitt
addikt
válasz
ricshard444 #10148 üzenetére
Ez igaz, de ők mindent hallanak kifele
Félzárt a fejhallgató így kellemesen lehet kintről is hallani
-
Bulitt
addikt
Úgy döntöttem, hogy holnap városi körülmények közt is letesztelem a CM Sonuz tudását
Mikrofon nélkül telefonról. Lehet kicsit furcsán fognak rám nézni az emberek
-
sting2
addikt
válasz
mattheus #10138 üzenetére
Nem fájt amíg viseltem, lazán belefeledkeztem akár a játék, akár a filmet teszteltem.
A térhang meglepően jó, és tudom hogy nagyon sokat lehet még hozni rajta.
Gyakorlatilag piszkálás mentesen ment eddig.
Nekem kell pár nap, hogy kellően kiismerjem és igazán véleményezzem.Az elmúlt 1 hónapban ez a 7-ik füles ami nálam vendégeskedett, ez után már csak az Astro A50 jöhet szóban.
Ezúton is köszönöm a sok - sok privát levelezést az itt felbukkanó arcoknak.
Legfőképpen Tsebacsi és D1aBLo türelmét!
-
mattheus
őstag
válasz
sting2 #10137 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm!
Kíváncsi vagyok a további fejleményekre / tapasztalatokra."A fülem 2 óra múlva sem fájt, inkább csak sajgott egy kicsit, mint amikor új cipő van a lábunkon..." -> Sajnos ilyenkor a fül törik akkor be és nem a füles....mert a fülpárna keményebb és nem memóriahabos
Mennyire "gáz" a kontroller része? Nekem tényleg gigantikusnak tűnik......
PS4 esetében ráadásul távol is lesz tőlem, így nehézkes a finomhangolásapropó a térhangzás milyen ?
-
sting2
addikt
válasz
mattheus #10131 üzenetére
PC-Land
48KA konzol (PS4) belső hangerejét maximumra véve, több mint kielégítő az ereje.
A THX hangkép bekapcsolásával életre kel a füles.
Sokat kell még finomítani a hangzásán.
Tiszta.
Dinamikus.
Részletgazdag (Film).
Egész éjjel járatom, halk üzemmódban.
A fülem 2 óra múlva sem fájt, inkább csak sajgott egy kicsit, mint amikor új cipő van a lábunkon...Objektívebben, 2 - 3 nap múlva.
A külföldi tesztek némelyike a hangzás szárasságát említette több helyen is.
Baromság, kellően zsíros, kerek a hang, nyoma sincs a " Wirelles hangzásnak " ! -
d1abLo
senior tag
válasz
Tsebacsi #10135 üzenetére
Igen ez az általánosság, de ez a slyr tényleg egész jó, bár csak sztereó.
egyik olyan srác írta róla, aki már nagyon sok fejest tesztelt.
"Good. They absolutely do their job. I'd say stereo gamers will particularly love them, kind of like how I personally see the M50s if a little better in terms of positional cues. For us virtual surround gamers, I'd still say they are worth looking into if you absolutely need a headset" -
mattheus
őstag
válasz
d1abLo #10132 üzenetére
35-40 ért Amerikából VÁM + Szállítással megvan a Logitech G930.
Olvastam pár fórumot és kivétel nélkül arra panaszkodtak, hogy halk a hangerő és nem lehet a PS4 menüből sem korrekt magasságra beállítani, így felejtős.PC-hez ezt választanám
A Sigma nekem 2 szempontból nem tetszik
1. Keskenynek tűnik a füles és emiatt félek, hogy nyomná a fülemet. Pontos méretet nem találtam, így jelenleg ez eléggé szubjektív vélemény, ezzel tisztában vagyok. Kipróbálni nem volt lehetőségem
2. Maga a főkontroller nekem gigantikus. Tudom, hogy ez másodlagos, de egyszerűen ezzel a kolosszális mérettel nem tudtam megbarátkozni. Mint egy szappan
Mellette szól, hogy dicsérik a hangminőségét, mikrofonját és a kinézete visszafogottabb
-
sting2
addikt
válasz
mattheus #10127 üzenetére
Én ezt venném :
[link]
Ma érkezik az enyém is... -
mattheus
őstag
Sziasztok!
Én is fejhallgató (Headset) vásárlása előtt állok:
Játék (PC, PS4) és filmnézés(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
max. 50(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Inkább vezeték nélküli(4) Circumaural vagy supraaural?
Kényelmes legyen(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos(6) Milyen hangzást vársz?
térhangzás jó lenne(7) Milyen csatlakozású legyen?
mindegy(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Notebook-on integrált, Asztalin Creative Xtreme Music (cserélni fogom hamarosan egy optikai kimenettel rendelkezőre) és PS4(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
LényegtelenTudom, hogy erre nagyon nehéz ajánlani bármit is, mert All in One kevés van.
Amit eddig nézegettem:
- Turtle Beach PX4 (vegyes visszajelzéseket olvastam)
- Astro A50 (brutál drága ezért rögtön el is felejtettem)
- Logitech G930 (külföldről rendelném, mert itthon iszonyatosan drága illetve félek, hogy nagyon kopik a párnája)
- Tritton (Wireless Stereo-t nézegettem, de nem győzött meg, térhangzásban a modelljeik azok vezetékesekKöszönöm!
-
Peppo
őstag
Többször is megpróbáltak lebeszélni a headsetekről, de azért teszek egy próbát. Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm!
Játék, film, zene. Ezek között sorrendet nehezen tudnék mondani. De ha ez számít, nem vagyok vájtfülű, és nincsenek irreális elvárásaim.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15000 ft. körül megállnék.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes.
(4) Circumaural vagy supraaural?
Igazából mindegy.
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Nem bánnám, ha lenne rajta mikrofon is.
(6) Milyen hangzást vársz?
Amit egy ASUS Xonar DG kártyából ki lehet hozni. Ha tud térhatást, azért nem fogok panaszkodni.
(7) Milyen csatlakozású legyen?
A hangkártya miatt maradnék a jack-nél.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
ASUS Xonar DG
(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Lényegtelen. Talán annyi, hogy ne legyen idióta színe (rózsaszín, neonzöld, stb.) -
-
scream
veterán
válasz
Zsírkrétamen #10115 üzenetére
Ennek az Alpha-nak van valami beépített hangkártyája? Csak elgondolkoztam rajta, mert megtetszett és nem szeretném, ha összetűzésbe kerülne a Xonar DG-vel, mert arra dugnám rá jack-el.
-
nike_
addikt
válasz
Zsírkrétamen #10115 üzenetére
Köszönöm!
-
-
nike_
addikt
Üdv mindenkinek! Fejhallgatót szeretnék venni.
Zenehallgatás, játék, film.(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15 ezer Ft.(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetékes.(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural jobb lenne.(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mikrofonos.(6) Milyen hangzást vársz?
5.1 jó lenne.(7) Milyen csatlakozású legyen?
USB.(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Integrált hangkártyám van.(9) Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Az alapszíne legyen fekete, a többi nem számít.Előre is köszönöm szépen!
-
twice
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Szeretnék egy felhallgatót venni játékra, filmezésre.Mivel csak alaplapi hangkártyám van usbs fejest szeretnék.Elég fontos számomra a kényelem több órán keresztül is viselném, ezért a tömege ne legyen valami nagy (siberia v2 volt rajtam az a tömeg vagy egy kicsi több lenne nekem az ideális). A keretem rá kb 15-20 k. Előre is köszönöm a válaszokat -
-
-
AxeDark
tag
Sziasztok!
Új mikrofonos fejhallgatót szeretnék venni. Amire használnám: játék, skype, ts és zenehallgatás.
Örülnék ha jó basszus lenne mert az eddigi 3k-s fejhallgatóm elég gyenge volt ebben...
Igazából már átnéztem a választékot, csak nem tudok dönteni és azt sem tudom mennyiért lehetne egy olyan fejest kifogni, ami kiszolgál pár évig.
Először nézegettem a 10k alattiak közül az Ozone Rage-t és a Genius Genius HS-G550. Sztem nekem ezek is megfelelnének, azért továbbmentem.
10k fölött kicsivel már kaphatok Creative Tactic3D Alpha-t, Genius HS-G700V-t vagy Thermaltake Shock-ot.
Nem tudom eldönteni, hogy megérik-e ezek a felárat és ha igen akkor ezek közül melyik lenne a legjobb választás.
15 és 20k között néztem még a Tesoro Kuven-t és a Logitech G230-t, de ezekre csak akkor ruháznék be, ha tényleg többet nyújtanak mint a 12k-s fejhallgatók.
Szóval ti melyiket választanátok és miért? -
mrgregoryan
tag
Sziasztok!
van egy Astro MIXAMP Pro 2013-as AMP dekóderem eladóü. teljesen vadi új, gyári állapot, természetesen 2 év garanciával!
Ha érdekel valakit, PÜ pls.
THX
Greg
-
-
RiZool
tag
Hmm.. megvettem a tiamat 7.1-et igaz még a hangkari nem jött meg igy csak egy 5.1es hangkarival tesztelgetem...de van egy elég fura dolog ami nem tudom mitől lehet.... olyat csinál a füles, hogy néha egy kattanás és mintha egy vödörből szólna.....ez megy 2-3 percig aztán visszaáll normál hangra. Nincs valami ötletetek mitől lehet ? Szükséges a füleshez valamilyen drivert feltelepiteni? köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia