Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu000
tag
Kolléga urak
Mit szóltok a pc 360 hoz? Személyes tapasztalat vagy hasonló? -
dumbo1181
csendes tag
Sziasztok.Másik helyen már feltettem a kérdésem.Próbáltak is segíteni de hátha itt inkább témába vág a kérdésem.(Utólag láttam,hogy a gamer dolgoknak külön hely van fenntartva )Fejhallgatót szeretnék venni. Nekem csak játékra kell.Mikrofon nélkül.Olyant szeretnék ami nem a fülemen fekszik és azt nyomja.Tehát ha lehet kényelmes legyen használni hosszabb ideig.Volt már egy pár de egy bajom volt velük.Ha sokáig használtam őket elkezdtem izzadni.A keret 15 ezer lenne max.Gondolom nem sok az igényekhez képest de most sajnos csak ennyi lenne.Szóval ha valaki tud ajánlani néhány típust vagy típusokat azt megköszönném.
-
Th1sN04ll
senior tag
-
Tonus
csendes tag
Sziasztok ,filmnézéshez ,melyiket tudnátok ajánlani ,ami ár érték arányban is elfogadható? max olyan 4000 körül
-
d1abLo
senior tag
válasz Th1sN04ll #10678 üzenetére
Ha nem alaplapival szeretnéd használni akkor persze simán. Ha igen akkor szerezz be hozzá egy Asus Xonar DG vagy DGX-et. Ha nem szertnél akkor egy USB-set kéne nézni, mondjuk ha nem akarsz messze menni akkor az 5hv2-nek van USB verziója, de még ilyen kategóriában van a Creative Alpha is. Vagy az aláírásom.
[ Szerkesztve ]
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Th1sN04ll
senior tag
[link] Róla mi a véleményetek, vehetem? Ha rossz helyen kérdezem akkor elnézést
-
Frod
addikt
válasz d1abLo #10657 üzenetére
Döntöttem, Fatal1ty lesz belőle. Nagyon dicsérik, plusz tetszik, hogy ebben is neodymium mágneses megoldás van akárcsak az Alpha-ban, így a hangzástól sem tartok. Aztán végül is már túlvagyok a fénykoromon, így drágábbra nincs is szükségem, annyit úgysem tudok játszani. (: És így most 8e-ből megúszom.
Később a tanácsotokra, ha anyagilag is úgy fog szaladni a szekér megtámogatom egy Asus DX-el.Do you see the white shadow?
-
i3odnar
tag
válasz Zsírkrétamen #10674 üzenetére
Csak sajnos ezt nem árulják PCX-en és most olyan kellene, ami onnan is megrendelhető. :/
-
senior tag
válasz i3odnar #10673 üzenetére
Egyiket se! Fülesben ezt szokták ajánlani (persze csak ebben az árkategóriában) Ha meg ennek a mikrofonja nem lesz elég (és már pedig nem, még egy drágább headset-nél is érdemes mikrofont cserélni másra, azért annyira nem jó minőségűek) akkor a megmaradt összegből veszel egy asztalit.
[ Szerkesztve ]
-
i3odnar
tag
Sziasztok!
3 fejhallgató közül szerintetek melyik a legjobb ár/érték arányban?
Genius Lychas HS-G550, Ozone Onda ST vagy Ozone RAGE ST.
Videózáshoz kellene, szóval a mikrofon minősége is fontos és a hangzás is legalább annyira. -
samu000
tag
válasz d1abLo #10669 üzenetére
Hello!
Nos a beyer-eknek nincs mikrofonja ahogy néztem.
A steelseries 9h- ról nem nagyon tudok semmit, jónak tűnik jók a kábelek hozzá csak a minőség az ami kérdéses egy sennheiser-hez képes hogy állunk.
Az astro A40 -t néztem én is de nem találtam Magyarországon olyan boltot, ami árulná, pedig nem lenne rossz. Az usa oldal nem szállít ide, az EU pedig szállítással együtt 206 font lenne ami kb 75 rongy.Esetleg valami tapasztalat a 9h-ról , vagy valami nem ismert bolt ahol a40 et lehet szerezni?
-
Flashget
félisten
válasz kaszaf #10641 üzenetére
Semmit sem jelent.
2013 december elején vettem és régebbi fw volt rajta mint a honlapi.
Miután felraktam már jó volt a mikrofon része.Added Features and Enhancements:
Increases the microphone gain for clearer voice pickup.Egyébként ha az fw nem megy fel valamiért, be kell kapcsolni a mikrofont lehet off-ba van.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
samu000
tag
Pálinkás vasárnapot!
Heteket töltöttem el, hogy tanulmányozzam a fejhallgató felhozatalt, de még mindig nem jutottam érdemleges eredményre.Itt kötöttem ki, kíváncsi vagyok a TI tapasztalataitokra, véleményeitekre
Eleget téve az általános kérdéseknek : Vezetékes, mikrofonos fejhallgatót szeretnék venni, javarészt PC-hez 80%, és azért nem ártana, ha ps4 -el is tudnám használni néhanapján. Pc-n alaplapi hangkártyám van, volt dolgom egy 12 és egy 17 ezres Asus xonar hangkártyával, nem tartom magam botfülűnek, mind a kettőt 1 hétig használtam, állítgattam és nekem jobban tetszett az alaplapi hangkártyám, ami egy Asus p6t deluxe v2 es hangkártyája (sonic focussal). Javarészt játszok a srácokkal interneten, de több sorozatot is aktívan nézek, illetve napi 1 órát zenét is hallgatok. Szeretem a surround hangzást főleg filmeknél és az FPS játékoknál amikkel játszok, alap feltételem, hogy halljam ki és merről akar hátbabökni. PS4 en is főleg fps- játékot játszom, így oda ha nem valami integrált hangkártyás akkor valami ócska usb hangkártyát is vennem kell pár ezerért. Circumaural, vagy Over-ear ki hogy nevezi típust preferálom. Eddig egy Roccat Kave 5.1-em volt, hangzásra nem volt rossz az alaplapi Sonic Focus és a keverők beállításával, viszont nehéz volt és négyzeteket nyomott a fejbőrömbe (viccen kívül).
Maximum keret: füles válogatja, igazából ha nagyon megéri, vagy tartós, tapasztalatok alapján évekig bíró fülesért képes vagyok kiadni akár 60 ezret is.Amiket eddig nézegettem.
Sennheiser pc 360
Sennheiser pc 363D < ez az emag weblapon most le van értékelve holnapig 66 ra. (de azt mondják csak az usb hangkártya a különbség.Vevő vagyok minden tanácsra. Üdv.
-
Trex3399
tag
Sziasztok!
Vki mondana nekem jó Gamer 7.1-es füleseket max. 16.000ft-ig?
Játékra lessz elsősorban, a márka mindegy csak hogy jól szóljon!Előre is THX a helpet!!!
-
-
Domyzilah
tag
Sziasztok!
Egy Asus Xonar Phoebus Solo dedikált hangkártyához keresek egy megfelelő fülest.Olvasva ezt a fórumot is , eddig a kiszemeltek:
Sennheiser 363 D
Steelseries Siberia Elite
Razer Tiamat 7.1
ATH-AG1
ATH M50x
ATH AD 700x
Sennheiser HD 558
Csak kimondottan fps játékra kell a fejes.Ötletek?! -
-
Yodamest
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Razer Electra fejhallgatóm és elgondolkoztam, hogy fejlesztek egy
Razer Tiamat 2.2-re, ha valóban jobb hangzásilag. Kipróbálni sajnos nem tudom, tesztet sem találni ami összevetné a kettőt, ezért aki már használta mind2 fülest, az pls írjon egy rövid választ, hogy érdemes-e váltani Tiamatra.
Minden terület érdekel, szóval zene, játék egyaránt. Tudom, hogy a Tiamatban több a bass, mindenhol ódákat zengenek róla, milyen ütős a mélye, de a hangminőség, az ami engem érdekelne, hogy az extra mélyen kívül bármi másban jobb-e?
Üdv, Yoda -
Frod
addikt
Na, jelentem hazaértem után - utoljára - még megpróbáltam egy teljes reinstallt: sajnos a SBX tesztvideó alatt továbbra is full kuss, és a firmware még mindig nem ment fel.
De hogy jó vége is legyen a dolognak, visszavettem és egyből kaptam a pénzem - azért ez számomra elég ritka.Kérdés, hogy mi legyen továbbá? Próbáljam be egy másik helyen az Alpha-t vagy a saját pc-mmel van valami gondja, és azért nem ment fel a firmware, mert ugye ahogy itt is írtátok, csak két katt rá, és ennek menni kell.
Vagy vegyek egy Fatal1ty-t, és később majd mellé egy Asus DGX-et???
Tudom, a Steelseries-től indul itt csak a szint, de csak fejesre 22-öm nincsen, előző kombó meg ~15-ből megvan, és mégiscsak külön hangkártya.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
Almalito
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket lenne érdemesebb játékokhoz venni? Ozone Rage 7HX vagy Plantronics Gamecom 780? -
TTomax
félisten
válasz Bulitt #10650 üzenetére
Próbáltam úgy, hogy csak az usb-s része van bedugva,
Hát ez kicsit megzavart,,megyek is aludni.... sry...★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Ugye először feltöltötted a fülest mielőtt nekiálltál frimawaret rakni?Én nem tettem, el is szállt pirosan villogott a Tactic3D Rage...[link]garis csere lett a vége...
"Not so good points:-
you must must must let the thing charge for a long time before using it or run the risk of bugging it.
It needs to have its drivers updated AFTER it is charged and one at a time as per its instructions or you run the risk of bugging it.
the software should only be installed AFTER the drivers have been installed correctly and you ensure it is working as expected otherwise you could be in for blue screen boot problems."[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Frod
addikt
válasz v!ct0y #10646 üzenetére
Weben rendeltem, de személyes átvétel volt.
Egyébként a support elég hamar válaszolt (kb 6 óra) majd amikor elregéltem, hogy op.rendszertől, géptől függetlenül sehol nem megy fel a firmware közölték, hogy előbb a driver legyen fent. Kedves, hogy ennyire hülyének néznek h nem azzal kezdtem Szerintem viszem vissza, mivel a programjában sem működik a térhatású effekteket bemutató videó (kép van, hang nincs) szóval lehet tényleg a kis usb-s cucc a rossz.
-
Frod
addikt
válasz Bulitt #10644 üzenetére
Kétlem, hogy bevennék emiatt a terméket, mert nem megy rá a firmware. Szerintem az átlag vevők 80%-a nem is foglalkozik ilyen dolgokkal, hogy friss driver, firmware meg hasonlók.
Írtam a tech support-nak, kíváncsi vagyok jön-e valamilyen érdemleges válasz.Leszámítva, hogy a Control Panel programon belül a demóvideónak nincs hangja amióta újratettem a driverét, egyéb gond nincs a fejessel. Vagyis a firmware még ugye.
-
Frod
addikt
válasz Zsírkrétamen #10642 üzenetére
Öcsémnél ugyanilyen rendszerrel ugyanez a hiba, egy másik gépen XP SP2 vagy 3 van szintén ugyanez. Kiírja hogy nem találja az eszközt, és próbáljam újra - miközben a fejes be van dugva, áhh. Mára kicsit besokalltam ezzel az egésszel.
Lassan ott tartok, hogy 10.500-ért felteszem apróra[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Frod
addikt
válasz Zsírkrétamen #10638 üzenetére
Win7 Ultimate 64bit-ről van szó.
Viszont most eszembe jutott egy olyan, hogy mivel a firmware gondolom az usb-s részre települne rá, és véglegesen, ezért megpróbálom egy másik gépen és ha összejön akkor többé úgy sincs gond vele. (Jól gondolom? ) Csak öcsémnek pl tök ugyanez a rendszer van...@kaszaf: igen, erről van szó!
-
senior tag
-
Frod
addikt
válasz kaszaf #10636 üzenetére
Gondoltam rá, sajnos nem jó így sem.
Itt a videó alatt van az első kiemelt komment, a srácnak tök ugyanez a gondja. Minden csatlakoztatva, minden szuper és mégsem megy fel a firmware - sajnos válasz nem jött rá.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Próbáltam egy újrainstallal hátha észbekap a dolog, erre most már a programon belül a teszt funckió (SBX Studio) is néma A videó megy alatt, de a bemutató hanghatásoknak annyi.
Pedig mindig rájöhetnék, hogy nekem nem szabad új dolgot vennem, olyan még soha nem volt, hogy bedugom és működik.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz Zsírkrétamen #10633 üzenetére
A program már működik, de a firmware-t tényleg nemtudom feltenni. Próbáltam úgy, hogy csak az usb-s része van bedugva, próbáltam a fülessel együtt, külön a fülest a jack csatlakozókkal. Egyszerűen semmi. Pedig enélkül elég gyatra a mikrofonja mindenki azt mondja...
Lőttem egy képet a fent lévő dolgokról - hátha ti okosabbat mondtok (lehet már fentvan a firmware is?)
itt lehet nagyban látni[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Frod
addikt
Üdv!
Ma megjött a Creative Alpha de egyelőre gondom van a beüzemelésnél.
A Sound Blaster Control Panel pl kidob azzal a dumával amikor csatlakoztatom a fejest, hogy
"The audio device supported by this application cannot be detected."Az alaplapit előbb le kéne tiltani, addig nem is fog menni?
Plusz a firmware-t sem engedi felrakni, az is kilép egy hibaablakkal :/Do you see the white shadow?
-
d1abLo
senior tag
válasz BomiBoogie #10630 üzenetére
Alaplapitól sokkal jobb, ha dedikáltra gondolsz, nem teljes mértékben (persze attól függ mihez viszonyítjuk )
Siberianak van nem USB verziója is[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz BomiBoogie #10628 üzenetére
Igen. Van hozzá saját hangkártya, amit USB-n kötsz a gépre, és erre dugod rá a Jack csatlakozókat.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
he7edik.
addikt
Bár szerintem tök mindegy de szerintetek...
Logitech G430 vagy SteelSeries Siberia v2 CS : GO EditionÉgő szöveg a flém vázon
-
Bulitt
addikt
válasz BomiBoogie #10623 üzenetére
Teljes mértékben Nekem nem Xonar hangkártyám van, hanem Soundblaster. Itt vettem nagyon jó árasítva aprón. Megérte a pénzt a hangkártya is, meg a fejhallgató is. A CM Sonuz félzárt fejhallgató, így kifele a környezet fele is elég szépen engedi a hangot, de ezzel egyetemben nagyon szépen duruzsol a mély is A Hangkártya programja pedig rengeteg beállítást tesz lehetővé, mind sztereó, mind térhangzás szempontjából.
Egy szó mint száz, én elégedett vagyok a virtuális térhangzással is
-
Bulitt
addikt
válasz BomiBoogie #10621 üzenetére
Nekem a fejhallgatóm nem dedikált virual 5.1, hanem sima sztereó. A hangkártyám csinál virtuális 5.1-t a fejes számára. Így minden zene, film ami sztereó a hangkártya keveri ki virtuális 5.1-re.
-
d1abLo
senior tag
válasz BomiBoogie #10619 üzenetére
Persze hogy jó! Más játékok is támogatják a több pont egyes hangrendszer, így ezáltal sokkal dinamikosabb, életszerűbbek a hangok, nő a játékélmény.
Ha az alapformátuma a filmnek szintén több pont egy, akkor az is nagymértékben javul, de a felkonvertált is már élvezhetőbb szerintem.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Bulitt #10618 üzenetére
Épp akartam írni d1abLo kollégának, hogy akkor ezek szerint jó a sztereó is.
A kérdés viszont az, hogy mondjuk a 7.1-es jó-e valamire az FPS játékon túl?
Ugye rengeteg játékban csak zene van, vagy párbeszéd, illetve ugye általános felhasználásra is való egy fejes, én pl. egyáltalán nem FPS-ezek.
Akkor mégiscsak jobb a sztereó, nemde?
[ Szerkesztve ]
-
Bulitt
addikt
válasz BomiBoogie #10616 üzenetére
Nagyon sokáig sztereó fejhallgatóval játszottam, és nem volt gond az irányokkal. Így szoktam meg, így játszottam évekig. Most Virtual 7.1-el játszok (CM Sonuz), és itt sincs gond az irányokkal. A legnagyobb különbség, hogy sokkal dinamikusabbak a hangok, így jobb a játékélmény Nem váltanék vissza sztereóra
[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
válasz BomiBoogie #10616 üzenetére
Szerintem mind a kettő jó, különbségek csak abból adódnak hogy kinek milyen a füle, vagy hogy szokta meg, meg ilyenek.
De ez csak egy vélemény[ Szerkesztve ]
-
d1abLo
senior tag
válasz szab.tam #10614 üzenetére
Codoztam, Sl medusával, (real 5.1), Steelseries siberia (virtual 7.1) Razer Tiamat 7.1 (real 7.1) Steelseries 7h (virtual 7.1), és nekem a 2 steelseries-el volt a legjobb az iránybelövés, szóval nem feltétlen csak a real a jó.
-
szab.tam
nagyúr
válasz BomiBoogie #10613 üzenetére
"az 5.1 épp játékban előny"
nem biztos, hogy jól értetted.
a natív 5.1-nél.
tehát a fizikálisan többhangszórósnál.
de a virtuálisan létrehozott térhangzásnál nem, ami valójában 2 hangszóróból ered + pl. egy dolby headphone effekt, ami egy nagyon jó, térben kitágított, dinamikusabb hangzást hoz létre, de az irányok végképp felismerhetetlenek benne, ami pl. egy fps játéknál fontos lehet.igaz, olvastam tesztet, ahol az illető a g35-ön bekopcsolt dhp-val a játékban vélte felfedezni a hátulról jövő hangokat. elkülönítve.
igaz, azt nem árulta el, mit szívott előtte...***
zanzásítva a summa:
játéknál, ahol az irányok is fontosak, főként a valójában sokhangszórósak a jvalltak.
filmre, zenére a natív és a virtuális is lehet jó, lehet rossz is.viszont:
ha a virtuális mellékelt progija kellő képpen külön kezeli a hátsó csatornákra érkező hangokat, (késletetés, visszahngosítás, stb effektek), akkor könnyen tudathatja az aggyal, hogy az a hang most hátulról jön, mert másképp szól, mintha elölről jönne.
pedig ugyanúgy abból a 2 hangszóróból jön.tehát itt ugyanolyan szerepe van a júzer egyéni tapasztalatának, mint pl. a sztereó fejhallgatóknál.
nincs tuti recept..[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz BomiBoogie #10611 üzenetére
én már megállapodtam.
sok ilyen fülesem volt, van.
5.1 natívból pár, erősítőkkel, és usb-s virtuális.lényeg: tanácsot már nem szoktam szívesen adni, mert nagyon szubjektív a téma.
szinte leheteltelen jó vásárlási instrukciót mutatni.próbálj meg olyan helyről beszerezni, próbálgani, ahová visszaviheted 1-2-3 nap múlva.
mondom:
többet kipróbáltam, és használtam.
párnál azt hittem, hogy ez a csúcs.
de nem volt az, és nem volt mindegy, mire használtam.olyan "térfüles", ami mindenre jó, nem létezik.
más kell játékra, filmre, zenére.játéknál fontos a natív, sok hangszóró.
igaz vallom, hogy az irányok ezzel sem követhetőek pontosan, de a virtuálisokkal kizárt.
elvileg is.zenében, filmben a virtuális 5.1, 7.1 + pl. dhp egész jól működik, pl a g35-nél.
viszont ez egy gyakazós játékban, ahol hátulról is jönnek, nem túl nyerő.***
***és akkor itt a bölcselkedésem végső, totál ellentmondása.
a g35-öt használom minden zenére, (bd-re is), filmre.
viszont van egy jean michel jarre 5.1 dts (? - fejből nem tudom ) audio cd-m, aminél a g35 egy fostaliga, de a natív 5.1-es avpro pdv 9208 [link] vaalmi elképesztően jól szól...szerk:
de az.
5.1 dts audio cd.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Bitfenix Flo
vagy Razer Tiamat 2.2?
Szerintetek utóbbi megér +10k-t?Egy ASUS DGX-szel lenne használva.
-
senior tag
válasz BomiBoogie #10609 üzenetére
Pontosan
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Zsírkrétamen #10608 üzenetére
Summa summarum: a PCI-E hangkártya a legjobb választás.
-
senior tag
válasz BomiBoogie #10607 üzenetére
Én meg az ellenkezőjéről tudok beszámolni
Nekem is volt anno Sony fülesem, én is utcára, meg géphez használtam, nem volt valami nagy szám, de akkoriban megfelelt. Egy Sony MDR V150-ről van szó...
Majd amikor sikerült megszereznem életem első "gamer" fülesét, akkor vettem észre, hogy ez azért nagyon más világ. Sokkal másabbul szól, játékokban iszonyat nagy előny a stereo-hoz képest.
Na meg, hogy nekem most egy Creative Alpha fülesem van, és ezt ki tudom próbálni alaplapiról, és usb-s hangkártyájáról is. Nagyon sok különbség van a kettő között! Míg ha alaplapira van dugva, hallható egy kis sistergés is, sokkal tompábban szól az egész, és olyan életlen. Persze így is jobb volt, mint a régi, de hát...
Majd kipróbálva usb hangkártyával jokkal jobb lett a minőség, élethűbben szól, tisztábban, na meg hangosabban is
És ez még csak egy usb-s hangkártyától volt...Vagyis egy xonar még jobb minőséget adhat a dolognak. Nem véletlen, hogy mindenki csak ajánlja
(Nekem is volt olyan ismerősöm, aki egymás után próbálta zenére, és játékra az Alpha fülest, meg a V150-et, és meglepő módon neki sem állt át úgy a füle, vagy nem tudom. Ő is roszabbra értékelte az aAlphát, mint a V150-t, pedig azért na nem is ég és föld, de van köztük különbség (bár ugye zenére tényleg jobb a stereo) -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Zsírkrétamen #10606 üzenetére
Köszönöm!
Adatlapomon is látható, van egy kis Sony fülesem (Sony MDR-EX50LP), 5-6k, utcára használom.
Anno volt egy ASUS DGX-em a gépben és még ez a kis vacak is jobban szólt tőle.
Úgyhogy a válaszod teljes mértékben megerősítem, de azért megkérdeztem, hátha csak nekem tűnt úgy. -
senior tag
válasz BomiBoogie #10605 üzenetére
Az első kérdésre nem igazán tudom a választ, de a másodikra igen.
És nem, nem elég! Hidd el, nekem is ilyen alaplapi integráltam van, és ha már egy ilyen fülest készülsz venni, akkor ne hogy már egy ilyen miatt ne szóljon jól!
Vagyis a lényeg, hogy mindenképpen szerezz be hozzá egy hangkártyát, egy asus xonar dg-t minimum!
Vagy ha nem szeretnél külön hangkártyát, vagy nincs több szabad slot-od, akkor válassz egy usb-s headset-et -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Sziasztok!
Régen nem jártam erre. Két kérdés:
1.
A Razer Tiamat 2.2. még mindig jó választás?
Esetleg Bitfenix Flo?2.
Alaplapi hangkártya (Realtek ALC892) elég hozzá?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
Frod
addikt
Nemtudom ér-e "reklámozni" boltot, (ha nem akkor törölje egy admin) de hetek-hónapok óta várom, hogy visszamenjen emberi árba a Creative Alpha.
Erre ma végre, itt egy kicsivel 10e fölött van is. (Ugyan csak 1 év gari, de a hivatalos oldal szerint is 2 jár a termékre az EU-n belül, szóval a második év is le van fedve ezzel)
Hátha segítettem most valakinek (:Do you see the white shadow?
-
szab.tam
nagyúr
g35
g930
sharkoon x-tatic (1-2)
sharkoon cosmic
AVPRO PDVD-9208 ([link]) - ezt nagyon kevesen ismerik. kénylemetlen, de az egyik legjobb hangzású
zalman 5.1 ZM-RS6F (ami ugye valójában 5.0)
a4tech hd-200 virtuál (és a hd-800 virtual)ezek csak úgy hirtelen, amik eszembe jutottak.
természetesen ezek között van kereskedelmi forgalomban már nem kapható, de sokan vennének esetleg használtan, ha egyáltalán tudnának róla...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest