Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulitt
addikt
Egy jó dedikált hangkártyát vihetsz tovább több gépbe. Nem kell a térhangzás nem használod, ellenben az USB-s hangkártya maximális hangereje mindig elmarad egy dedikálttól. Vegyük figyelembe, hogy a dedikált hangkártya amit ajánlani szoktunk a Xonar DG fejhallgató erősítővel szerelt ami plusz egy pont ezen a téren. Az USB-s hangkártyák drivere nagyon sok esetben jelentősen elmarad egy dedikált hangkártyától így a finomhangolás lehetősége is. Bár minden bizonnyal rosszat akarunk neked ha már megkérdeztél minket.
De nyugodtan vedd azt ami a legjobban tetszik
-
-
d1abLo
senior tag
kifejtenéd pls mert nekem nem tiszta, milyen hangkártyásat nem szeretnél?
Dedikált hangkártyás kombót vagy saját usb hangkártyásat.dedikált kombó:
cm sonuz +xonar
steelseries siberia v2 +xonar
(ha nem fontos mikrofon, vagy külön használsz) creative aurvana live +xonarusb:
Creative alphaFlash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
rendzso
tag
Valaki esetleg a Creative Tactic3D Alpha és a Fury közötti különbséget tudja? Hangás, minőség, mikrofon? Megéri a felárat?
-
-
d1abLo
senior tag
De ne vedd meg. És megkíméllek 1 hónap herce-hurcától, mert ez a füles nem ér meg annyit. Ez a fejes ugyanaz mint az asus echelon csak hangkarival, de! ez a kari egy fityinget nem ér. Sokkal jobban jársz egy cm sonuz + xonar kombóval, vagy Creative alphával. Esetleg ha van még kereted Steelseries siberia + xonar.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Lokids
addikt
válasz rendzso #12276 üzenetére
Nekem az Creative Alpha kb 5 hónapig bírta. Ahol a fül és a fejpánt rész összeér, az Aphán műanyagból van, az tört el. Drágább modelleken az már fém, úgyhogy a többit bátran ajánlom. A Kábele meg sima lapos kábel, elég strapabíró.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
nemlehet
őstag
Valahol lehet kapni még creative fatal1ty hs 1000-ret? mert ahogy rákerestem nem találtam már sehol itthon. Sajnos nekem csak alaplapi hangkártyám van ezért kéne egy USB-s headset, de nem tudok most 25 ezerért venni, így hangkártya+olcsóbb kombó sem igazán fér bele mert az is kb annyira jön ki.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Compika
aktív tag
válasz Silent77 #12275 üzenetére
Egy kicsit kiegészíteném az eladó köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül a fogyasztó által kifizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket (tehát pl.: a szállítási, csomagolási díjat is) visszatéríteni.
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
aizen92
addikt
van olyan 5.1-es fejhallgató ( főként játékra és filmnézésre ), ami hordozható, összehajtható? mikrofon nem feltétel.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
rendzso
tag
Sziasztok!
Egy kis tanácsra lenne szükségem!
Meguntam a laptopom beépített hangszóróit, ezért egy fejhallgatót szeretnék univerzális felhasználásra. Játék, film, zene, beszélgetés.
Mivel laptop, ezért fontos lenne, hogy USB-s legyen, illetve jó minőségű a mikrofon. Meg strapabíró a cucc is Olyan 16 ezer lenne a max amit rászánnék.Amiket eddig néztem, azok a Genius hs-g700v, róla nagyon jókat írtak a boltok üzenőfalain, de itt a fórumba nem kapott sok jót :S Meg elég drága is...
Aztán a Creative Tactic3D Alpha-t, őt nagyon dicsértétek, de nekem személy szerint nem győzött meg annyira, nem tűnik strapabírónak az anyaga sem, meg a kábele végképp nem. Sajnos még személyesen nem láttam, szóval lehet hogy tévedek. Illetve yt-ról a mikrofon teszt sem nagyon győzött meg. :S
Az utolsó amit találtam ilyen árban a Creative Tactic3D Fury. Ő is elég drága, de a kábele erősebbnek tűnt, illetve a mikrofonja is mintha szebben muzsikálna.Ezekről a típusokról érdeklődnék. Az Alpha mennyire bírja a gyűrődést? Kinek mikor romlott el, ha netán el is romlott, illetve a mikrofonjával és a hangzásával mennyire voltatok megelégedve?
Esetleg a Fury megéri azt a +5 ezret, mivel tud többet, vagy egyáltalán többet tud? Illetve neki is a mikrofon és a hang milyen?Vagy ha tudtok valami best buy-t ebben az árban, azt is nagyon szívesen fogadom!
Előre is köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
válasz Taifa Díaz #12271 üzenetére
Érdekes.. ennek még kicsit utánanézek, mert nem egy életbiztosítás, és mégis csak 22 rugó
Samsung Galaxy S23+
-
jUUh
addikt
Seni nem tudja ASUS ROG Orion-t hol lehetne személyesen kapni?
Samsung Galaxy S23+
-
veterán
válasz CsonkaImo #12261 üzenetére
Az pont nem az a topik, ahol 5.1 hangzással foglalkoznak.
ron8: ezért az árért, egy takstar, invotone hd2000, vagy felette, ha jó a fél nyitott Superlux HD681 EVO.
Persze ezek sztereó fejesek, de megfelelő hangkártyával rögtön virtuális 5.1[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
CsonkaImo
addikt
Én nem tudok, de itt biztosan segítenek.
-
ron8
senior tag
Sziasztok!
Tervezem egy új fejhallgató beszerzését. Elsősorban játékra használnám, kisebb mértékben filmezésre. A filmeket szeretem DTS hanggal nézni (már ha elérhető). Eddig a tv-hez csatlakoztattam jack dugóval a már meglévő fejhallgatómat, de ezen keresztül sztem csak stereo érhető el. A gép HDMI kábellel van összekötve a tv-vel ill. a házimozi rendszerrel. Az ár amit rászánnék max egy 10es lenne, és ha lehet akkor 5.1-es hangzásút szeretnék.
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Nincsen külön hangkártyám, alaplapi van. A Siberia dolog annyira nem tetszett(mármint kinézetre), a CM-mel pedig... hát az egyetlen baja, hogy nem egy olcsó mulatság.
Szerk.: Még mindig az ASUS jön be legjobban, ár, kinézet, stb alapján. Viszont látatlanba nem akarom megrendelni, mielőtt nem volt rajtam szemüveggel, stb... Nem tudjátok véletlen, hol lehet kapni személyesen?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
Lokids
addikt
Nekem ilyenem van: Nos szerintem az áráért nagyon jó cucc.
De!
Nálam 8 hónap használat után a párnát borító bőr szétvált. És ez nem egyedi probléma ahogy neten olvastam. De nem is gyakori.
Most próbálok az Asusnál érdeklődni, hogy a gari vonatkozik-e erre is. Ha igen, akkor nyogudt szívvel tudom ajánlani. Ha nemleges választ kapok, akkor soha többet nem veszek ASUS terméket (nem csak a fejhallgató miatt)Az iponnál az első képen látható belül, ahol össze van illesztve. Ott jött szét.
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
CsonkaImo
addikt
Link. Az a gond, hogy pont 20k környékén nincs olyan füles amit tudnék ajánlani. Esetleg ha kicsit tudsz még félretenni rá, akkor SteelSeries Siberia V2, vagy ha nincs külön hangkártyád akkor Cm Storm Sirus 5.1. Ezek sajnos mind 25k felett vannak, de megérik a plusz költséget. Egyébként az Asus se rossz hangzásban, csak ugye a fentebb említett probléma nem egyedi eset.
Szerk.: Bár nem vagyok szemüveges, de kipróbáltam a Sirust vele és teljesen kényelmes, nem nyom sehol. Nekem most a szövet pránák vannak rajta, ezzel teljesen jó. Igaz elég vékony pántja van a szemüvegnek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
marec1122
senior tag
válasz Silent77 #12251 üzenetére
[link]. Sajnos esélytelen. Ezekbe a mini usb sekbe meg nem nagyon hiszek bár ez lehet az én hibám. Meg eddig az volt a tapasztalat hogy tuti nem működik vmely kompatibilitás hiba miatt. Vagy a hardverrel vagy az op rendszerrel de ezek az usb s cuccok sosem működnek.
[ Szerkesztve ]
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
marec1122
senior tag
válasz Bulitt #12247 üzenetére
hát már a sirushoz is elég olcsón jutottam mert volt kontaktom a honi forgalmazóhoz,de konkrétan a sennheisert 20 ért ajánlották fel úgy hogy bár nincs gari de ismerem a tulajt és nemigen használta. Ami igazán aggaszt hogy az alaplapi hangkarival nem lesz benne túl sok kraft.
-
lofagi
addikt
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
szerintetek érdemes lecserélni egy egy cm storm sirus-t egy senheiser pc350 re? úgy hogy a mini itx miatt nem lehet hangkarit betenni a gépembe?
-
Bulitt
addikt
Ez éppenséggel arra volt elegendő, hogy az első hsz.-ben foglalt 10-20k ajánlott fejhallgatókat bemásoljuk. Ennél azért picit több kellene. Téma összefoglaló
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Sok kritériumom van, de nagyon remélem, hogy Ti okosabbak vagytok, szóval, a segítségeteket szeretném kérni, mert nem találok megfelelő fejhallgatót...
Olyan fejhallgató kéne, amin van mikrofon.
Aminek a kábelje nem gabalyodik össze annyira, hogy eltörik... Ugyanis 2db 10 ezer forintos fejhallgatóm ezért ment a kukába, mert egyszerűen akármit csinálok a zsínórral, annyira összegabalyodik, hogy megtörik, majd a végén teljesen elszakad.
Ár: 20 ezer forintnál ha lehet, akkor ne legyen több, de 1-2 ezres kitérőt hajlandó lennék tenni érte.
Sajnos szemüveges vagyok, szóval ha esetleg valakinek van személyes tapasztalata, hogy kényelmes/viselhetetlen, akkor hálás lennék, ha jelezné.
Bocsi, ha túl sok a kívánság, és csak lerohantalak benneteket!
Előre is köszi!
Samsung Galaxy S23+
-
ciry
őstag
Ma pattintottam ossze a Siberia V2+xonar dg si 7.1 parost, csak ajanlani tudom mindenkinek. BF4-et tolom foleg, kaptam egy tok uj jatekot atomzsir hanggal Koszonet e topik forumozoinak
"Csak semmi buzulás!"...
-
veterán
válasz d1abLo #12236 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy most már nem vásárolok onnan semmit jó pár éve.
Sajnálatos, nyaggasd őket!Flashget: Kb azóta nem vásárolok ott, mint írtam előtte nem volt gond velük. Saját tapasztalatot írtam, nem az olvasottak alapján.
De ez nagyon off már![ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
Lokids
addikt
válasz CsonkaImo #12227 üzenetére
Találtam egy asus topicot, ahol ugyanaz a probléma mint nálam.
http://rog.asus.com/forum/showthread.php?33804-Vulcan-ANC-Oh-no-what-do-I-doA hozzászólásokban azt írják, hogy mivel tökéletesen működik, és ilyen hiba használati kopás, így nem javítják.
Vicc, ha pár hónap használat után lehet kidobni egy 20K-s fejest.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
CsonkaImo
addikt
-
CsonkaImo
addikt
válasz Lokids #12223 üzenetére
Akkor sok sikert! Még ha olyan hibája lenne a fejesnek amibe bele se köthetnének (pl. nem szólna az egyik hangszóró), akkor is van rá esély, hogy visszadobják vagy addig halogatják az ügyintézést még fogyasztóvédelemmel nem fenyegetőzől. Szerintem sok idegeskedést megspórólnál ha egyből az Asus ügyfélszolgálatához fordulnál, ha megy az angol.
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Sziasztok.
Pár hónapja vettem egy Asus ROG Oriont. Nagyon meg voltam vele elégedve.
De most észre vettem, hogy az egyik oldalon a fület takaró párnaszivacsot bevonó bőr(?) szétvált a ragasztásnál (vagy mivel rakják egybe).
Ezzel vissza lehet vinni a boltba, hogy cseréljék ki?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Exelsior
senior tag
válasz sting2 #12218 üzenetére
Ha a Rage-et nem kapom meg olcsón itt PH-n akkor én is ezt vettem volna.
[ Szerkesztve ]
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
sting2
addikt
válasz DeathAdder #12203 üzenetére
Ezt sem hagynám ki a versenyzők közül :
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Kleroo
veterán
válasz Kleroo #12213 üzenetére
Ez mondjuk nem lehet rossz, csak elég masszív ára van, és fix ha jól látom a MIC
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Bulitt #12212 üzenetére
Ok, köszöntem. Reméltem hátha van valamelyik nagy márkának egy olyan típusa ami egy korrekt normális füles MIC variánsa a magamfajtáknak. Bár sztem sokan lehetünk, akiknek kell a fullos minőségi füles, és ha skype van 1000-el akkor csak bedugom rá a MIC-et, nem kell asztalival vacakolni.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Ahoy!
Kéne nekem egy remek füles, ami minden téren zenehallgatásra való, kényelmes, puha párnák, etc; de lehet hozzá mice-et csatlakoztatni. Mostani 2 fülesemet szeretném ötvözni (fatal1ty nagyon jó, csak nem elég kényelmes, technicsem kényelmes és fullkirály, de nincs rajta mic)
Van ilyesmire megoldás? 30k körül szánnék rá, hangkárrtyám jó, így ne legyen usb-s.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Flashget
félisten
válasz kalozhun100 #12208 üzenetére
írtam..elvileg a progit indítva az írja ki annak a képét raktam ki.
fogalmam sincs mi a gond nálad, de ötletem van
1. indísd a progit rendszergazdaként.
vagy
2. kapcsold ki tűzfalat, viruskergetőt és úgy indísd elegyelőre ennyi.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz kalozhun100 #12188 üzenetére
Lehet, hogy azért, mert már azzal az fw-vel vetted amit ráraknál...de a proginak akkor is működnie kellene ami ki írja az fw verziót ami képet beraktam.
Realme GT Master Edition
-
Bulitt
addikt
válasz DeathAdder #12200 üzenetére
#12203: Igen, oldalanként több hangszóró van benne. Van akinek nagyon tetszik a fejhallgató saját hangkártyájával+ ott a vezérlő is így hozzá. Van aki közvetlen a hangkártyára köti. Ízlés kérdése
[ Szerkesztve ]
-
-
DeathAdder
veterán
válasz d1abLo #12201 üzenetére
Köszönöm .R
Visszaolvastam kicsit ezekről a Siriusokról, és több helyen láttam, hogy ajánlanak mellé DGX vagy hasonló hangkártyát.
Azóta ez az elmélet borult, tehát lényegesen nem lesz jobb, mint nélküle? [link] [link1]Ez a "true" azt jelenti, hogy valós 5.1 hangzást ad? Tehát több hangszóró van mindkét oldalon?
Köszi
-
garcia66
tag
Sziasztok!
A fiam az alábbi két fejhallgatót nézte ki : Ozone Rage 7HX 7.1 és a TRUST GXT 340 7.1
Játékra használná, de most merült fel a gondolat, hogy működnének-e egyáltalán a gépén, mivel ezek usb csatlakozásúak, és a mostani fejhallgatója jack dugós. A gépben integrált (?) hangkártya van. Akkor kell venni egy másik hangkártyát?
Melyiket ajánljátok, ill. nem elég egy 5.1 fejhallgató? Az a lényeg, hogy max. 20k-ba beleférjen.
Elnézést a sok kérdésért, de elég vakon vagyok ebben a témában (is).
A választ előre is köszönöm.
Üdv."A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
d1abLo
senior tag
válasz DeathAdder #12200 üzenetére
Pontosan
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS RT-AC68U
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest