Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo77
csendes tag
válasz dingo-htc se #12097 üzenetére
Nálam úgy néz ki a dolog pc-nél(sharkoon xtatic sr) hogy megy egy optikai kábel a hangkariba+egy usb a gépbe ez a 2 csatlakozik a "hangvezérlő egységbe" az sr-hez nincs külön adapter.
Bale#2384
-
Lacko32
tag
válasz dingo-htc se #12097 üzenetére
Akkor ez lesz a megoldás,rosszul gondoltam
Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
-
Lacko32
tag
válasz dingo-htc se #12095 üzenetére
Szerintem nem. Mivel irják a tesztben is,hogy idézem: Nagy hangzáshoz nagy energiaigény is párosul, így az X-Tatic bizony külső áramforrásra szorul. Ezt egy hálózati adapter segítésével oldotta meg a gyártó.
Namármost erre a kis dobozra kell rádugni a fejhallgatót,majd erre a dobozra a hálózati adaptert. Ergo enélkül nem működikIsten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
Lacko32
tag
válasz dingo-htc se #12093 üzenetére
Szia!
Ha nem tévedek,te az X Tactic Sharkoon 5.1-es fejesre gondolsz. Ahogy elnéztem a képeket,a fejhallgató hangerő-szabályozó távirányitóját erre a kis dobozra kell rádugni,és ezt egy adapterrel "táplálni" árammal. Egy rövid leirást találtam róla,de a lényeg kivehető:
[ Szerkesztve ]
Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
dingo-htc se
tag
Sziasztok!
vki ismeri a sharkoon 5.1 et?vennék egy ilyet de nincs hozzá hangvezérlő egység./az a kis doboz/A kérdésem az lenne,h működik-e nélküle normálisan,illetve hol lehet olyat venni külön?köszi[ Szerkesztve ]
-
Lacko32
tag
válasz ma.ci23 #12091 üzenetére
Szia!
Amikor bedugod USB-be,felismeri a gép? Vagy kidobja ismeretlen eszköznek vagy valami? Próbáld másik USB-be,esetleg nézd meg,nem-e tört meg valahol a kábel. Ha nem stimm,küldd vissza gariba,az a dolguk,hogy ezt megcsinálják
-
ma.ci23
tag
Üdv!
Skacok nah megvettem eztés olyan problémám lenne hogy nem tudom működésre bírni,annyit észre vettem még hogy az usb-s részét bedugom nem világít a led.
Van vmi ötlet esetleg vagy vissza gariba? -
Trex3399
tag
Sziasztok!
Cserélném Tactic 3D Alpha fülesem, mert elég gyorsan elkezdett megtörni és valószínűleg el is fog törni, etért vennék egy másik fülest. Kinéztem 3-at, remélem tudtok segíteni a választásban.
http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-kraken-pro
http://www.razerzone.com/gaming-audio/razer-electra/
http://steelseries.com/us/products/audio/steelseries-siberia-v2Szempontok:
Elsősorban zenehallgatás és játék és alkalom adtán filmet is néznék vele, lehetőség szerint tiszta hangzást szeretnék.
Fő szempont hogy a mikrofon szépen szóljon, ne recsegjen.
Hangkártyát majd tervezek hozzá.
Az is lényeges hogy ezek közül melyik a strapabíró, mivel nem akarok úgy járni mint az Alphával hogy 4 hónapot kibírt és utána vége!!!Esetleg ha max 23k. körül tudtok jobb alternatívát, akkor szóljatok.
Előre is kössz a Helpet!
-
Bigyo77
csendes tag
Sajnos az imént tapasztaltam hogy tönkrement a fejhallgatóm(sharkoon xtatic sr)és keresnék ennél jobbat optikai kimenettel(asus xd sonar) mikrofonnal elsősorban játékokhoz 40k körüli összegért.
Bale#2384
-
Tomcy7
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy olcsó kategóriában még mindig a alpha / sigma vonalat javasoljátok?
Most fejlesztek gépet, alaplap MSI Gaming 3, i7-es proc, GTX670 kari, külön hang kari nincs, ami az MSI-n van integrált azt használnám.
Ha jól láttam az alpha-nál abba a külön az usb-be kell bedugni jack-et és semmi köze a az alaplapi hangkarihoz vagy rosszul gonodlom?
Köszi! -
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Vezetek nelkuli fejhallgatot keresek lehetoleg beepitett ahngeroszabalyzoval es mikrofonnal.
Felhasznalasi terulet: Zene(atlagos), jatek.
A fejhallgato legyen zart, kenyelmes, egy 8-10 orat azert birjon egy toltessel, lehetoleg legyen egy legalabb 10 meteres hatotavolsaga,A ra szant osszeg maximum 20e ft.
A fejhallgatos topicbol ide iranyitottak. Nem kel terhangzas, de legyen jo audio es anyagminosegu.
Mit tudtok ajanlani?
A radiofrekis es a bluetoothos kozott mi a kulonbseg a 4xes aron kivul?
Udv
-
CsonkaImo
addikt
válasz MerLinh #12082 üzenetére
Szinte ugyan az, annyi hogy a Sirus-nak nagyobb a center hangszórója. Ár/érték arányban jobb a Sirus, de ha tetszik a Tritton akkor ezen sem kell bánkódni.Hangzásban nem hiszem, hogy lenne jelentősebb különbség.
Szerk.: Én 30k-nál többet nem adnék egyikért sem, de ez saját vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Aki CM Storm Sirus 5.1 fejest keresett, most újra lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko32
tag
válasz Sev!er #12079 üzenetére
Egy korábban hozzászóló kifejtette ezt már,hogyha szükséged van a térhangzásra akkor USB-s.
Viszont ha van hangkártyád,akkor a sima. Bár nem tudom mennyire tudja a hangkarid a térhangzástIsten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő. Elromlott a Sennheiser PC160-SK típusú headsetem és szeretnék egy újat vásárolni. A Steelseries Siberia V2-t néztem ki, csak azt nem tudom eldönteni, hogy a sima 3.5mm-eset vagy az USB-s verziót rendeljem meg belőle. A mostani hangkártyám Creative SB X-Fi Xtreme Gamer edition. Elsősorban játékra lesz majd használva tehát fontos a térhangzás.
kis edit: igazából azért kérdezem hogy elég jó-e ez a hangkártya ahhoz h a sima 3.5mm-eset válasszam vagy már régi és az usb-s jobb lenne
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
TrYoL
csendes tag
Hali!
(1) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?.
Filmezés, játék.
(2) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
30e a teteje.
(3) Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Előnyben a vezeték-nélküli, de nem létszükséglet.
(4) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural
(5) Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Fontos lenne egy jó minőségű mikrofon.
(6) Milyen hangzást vársz?
Real 5.1, Real 7.1
(7) Milyen csatlakozású legyen?
Jack.
(8) Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Asus Xonar DGX
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
Hello!
Van egy ilyen fejhallgatóm:
http://www.panasonic.com/hu/consumer/otthoni-szorakoztatas-es-hifi-rendszerek/fejhallgatok/monitor-fejlhallgatok/rp-htf600e-s.html
Jelenleg alaplapi hangkártyával nyomom, felturbózva a Razer térhangzást keltő szoftverével (meglepően jó)
Térhangzás tekintetében mivel járok jobban, ha veszek egy hangkártyát (asus xonar) vagy veszek egy usb külső hangkarit? (soundblaster play, vagy x-fi pro) - igazábol ez mobilabb, tehát másik eszközön is tudnám használni.
-
Zolee11
senior tag
válasz Zolee11 #12054 üzenetére
No akkor leírom mi a megoldás, mert sikerült rájönni, miután még a bios-t is frissítettem.
A Logitech wireless rumlipad2 vevőegysége ha be van dugva az usb portba, akkor recseg a mikrofon, ahogy kihúzom, megszűnik. Vagy az USB hídba kever valamit, vagy a rádiófrekvenciás része zavar valamit, ezt nem tudom, de én még ilyennel nem találkoztam.no brain, no problem
-
Lacko32
tag
-
Bulitt
addikt
Csak abban az esetben ha az erősítő sztereó-ja megfelel neked. Nem tudom, hogy az erősítők mennyire tudnak fejhallgatóra térhangzást generálni.
Ha kell a térhangzás akkor USB-s verzió, és akkor játékra az, zenére az erősítő. Vagy Xonar dg dedikált hangkártya a gépbe, és arra a V2.
[ Szerkesztve ]
-
Lacko32
tag
Ismét csak d1ablo szavát ismétlem,nekem azt irta rá hogy nem a legjobb választás.
A hangka szoftverénél tudod állitani hogy mi szóljon éppen. Amit mondtam neked fejes,tehát a Siberia V2 Heat v Frost USB-s. A sima V2 jackes. A jackesbe nincs beépitett hangkártya,ennek fényében olyan "gépekhez" tervezett fejes,amibe azért van egy kicsit minőségibb hangkártya (nem alaplapi).
Az USB-s V2 viszont olyan célt szolgál,ahol nincs minőségibb hangkártya,tehát magának a fejhallgatónak a dedikált hangkártyája van kihasználva USB-s úton.Kicsit kusza,de talán érthető
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Mivel kolega nem válaszol privátba, így másik 2 fülesen gondolkozom.
Creative Fatal1ty HS-1000 USB
Creative Tactic3D AlphaEzek közül melyik jobb? Kényelem, mikrofon stbstb. Hosszabb használatra melyik jobb? Gondolok én itt pl mmo-ra. Köszi.
-
Lacko32
tag
Szia!
Steelseries Siberia V2 Heat vagy Frost. Vagy ha van jó hangkarid,mehet a sima V2
(kicsit copyztam d1ablo szavait,de utánaolvastam,és hasonlókat ajánlottak! )
[ Szerkesztve ]
-
asus1
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hova kéne írnom, de szeretnék venni gamer fejhallgatót.
Mit ajánlotok olyan 30ezer környékén, ami jól szól és viszonylag a mikrofonja is jó.
Én Asus orion pro fülest néztem ki, szerintetek? -
rizso
addikt
válasz Tybee000 #12059 üzenetére
A lemez kb. mindegy lenne, csak azt nem tudom, hogy az eszköznek lenne-e valami értelme.
Lacko32: igen, egy ilyen biztosan jobb lenne, viszont azt nem tudom, hogy a 681 EVO mellé érdemes-e beszerezni, mennyivel lenne jobb játékokban a térérzet, mint mondjuk az integrálttal.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Egy ilyennek van valami értelme, vagy csak rosszabb minőséget kapok a laptop alaplapijához képest?
Más: eddig haverral úgy multiztunk, hogy beszédre skype-ot használtuk, és én mellé egy Superlux HD681 EVO-t a laptop beépített mikrofonjával. Állítólag teljesen rendben van a hang - bár szerintem tuti nincs olyan tiszta, mint pl. haver fejesével. Milyen olcsóbb mikrofont ajánlanátok, ami tisztán rögzít, és esetleg a háttérzajokat is szűri valamennyire?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Genius hs-g600 mordax headsetet, a hangzása teljesen megfelel minden pöpec volt addig, amíg a mikrofon kipróbálására nem került sor.
Nagyon recseg, de úgy nagyon. Teljesen mindegy milyen távolról beszélek bele, milyen hangerővel, a felvétel és más programokban is nagyon recseg. Próbáltam USB portot váltani semmit nem segít. Minden oda vissza állítottam, semmi, halkabbnak halkabb lesz de úgy is recseg.
Kipróbáltam a notin is, ott meg tökéletes... Mi a
A PC-n a webkamera is USB-s mikrofonos, hibátlan. Van bármi köze a hangkártyához és annak driveréhez ennek a szerkezetnek? Ha jól tudom akkor ezek az USB-s cuccok nem a hangkártyán "keresztül" működnek, vagy igen?
Nekem egy SB X-Fi Xtreme Music hangkeltőm van, ehhez nem nagyon van frissebb driver...
Valakinek van valami ötlete mit tudnék tenni?no brain, no problem
-
redhunter
senior tag
válasz BoneDragon #12032 üzenetére
Én rendeltem külföldről kb harmad áron az itthoni árhoz képest.Teljesen jó,simán jobban szól mint eddig bármelyik fejesem ami volt.Azt hogy eredeti e nem tudom de semmi nem utal arra hogy nem,sem anyagminőség,sem hangzásbeli különbség nincs ahhoz képest amit itthon kapni.Mert a családban van egy itthoni vétel azzal hasonlitottuk össze.
PSN - RedFoxHun
-
Lacko32
tag
válasz DeltaPower #12050 üzenetére
Szia!
A két fejhallgató (egy csöpp árnyalattal) megegyezik. A retek ipon hajlamos az ilyesmire
-
DeltaPower
addikt
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani nekem, hogy mi a különbség ezek közt? CREATIVE Fatal1ty Gaming CREATIVE HS-800 Fatality. A HS-800 mintha nem létezne a Creative honlapján, az archív termékek közt se. Előre is kösz a segítséget!
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Lacko32
tag
válasz BoneDragon #12048 üzenetére
Ne rendelj e-bayről! Jobb,ha M.o-ról rendeled,nem sokkal jön ki drágábbra. Bár attól függ melyiket akarod: A sima Siberia V2-t,vagy a V2 Frost Blue-t / Heat-et?!
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz BoneDragon #12032 üzenetére
Senki?
-
stefyY
őstag
válasz stefyY #11694 üzenetére
Gyakorlatilag most érkezett meg az a "zsírúj darab"... 15 perce hozta a futár, egyenesen Hollandiából...nem volt zökkenőmentes, de legalább cserélték a sérült darabot.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Lacko32
tag
válasz d1abLo #12035 üzenetére
Sajnos nincs normális dedikált hangkártyám,belsőt használom(használnám).
Viszont szükségem volna a vezeték nélküli előnyökre,de ahogy néztem sok embernek akadt már baja vele. Néha az adó/vevő nem jó,akkor a töltő,indokolatlan okokból nem csatlakozik...csak ettől félek,na meg azért valljuk be külföldről rendelve is 40k.
Meg vagyok lőveIsten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
Redneck
nagyúr
válasz ma.ci23 #12041 üzenetére
AZ USB-s külső hangkártya csinál virtuális térhangzást a sztereó kimenetre. A hangkártyát használhatod más fejeshez is és a fejhallgatót más hangkártyához. Akinek nincs komolyabb hangkártyája azoknak jól jön ez a megoldás. Ha neked van akkor több fejes közül választhatsz, neked elég a jack dugós. Természetesen be kell kalkulálni hogy az ember máshova is megy esetleg gép nélkü és csak perifériákat viszl. Ilyenkor úgy járhat mint én: egy gagyi alaplapi hangkártya esetleg nem tud annyi kraftot adni egy Hi-Fi fülesnek hogy értelmesen szóljon.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
ma.ci23
tag
Ez az Alpha 3D USB-ben is létezik?[link]
-
ma.ci23
tag
Üdv!
Ezt néztem ki havernak,de egy kérdésem lenne még 3,5mm jack jó vagy inkább USB az új irány?
-
d1abLo
senior tag
válasz Lacko32 #12034 üzenetére
Az orion pro az autó kuka. Az nagyon rossz fejes és abszolút nem ér meg annyit.
A G930 az jó választás ha vezeték nélkülit akarsz
A Siberia v2 HO szintén jó fejes, és van beépített hangkártyája is, szóval ha éppen nincs dedikált kártyád vagy laptop akkor jó választás. Viszont ha van jó dedikált hangkarid, akkor sima Siberia v2-t vegyél.Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Lacko32
tag
Üdv!
Használtam a keresőt,körbelestem mindenhol,de csak külföldi oldalon találtam leirást erről a fejesről..(azért irok kis rizsát,hátha érdekesebb )
Szóval,2 hete a dillemában vagyok,hogy gép elé,játékhoz keresek megfelelő nagyságú,hangzású fejhallgatót abba a bizonyos "normális" árkereten belül. Megakadt a szemem ezen a Logitech G930-as fejesen,külföldön jókat irtak róla,itt is 1-2 ember beszélt róla,de úgy különösebb véleményt még nem hallottam.
Egyelőre a lényeg a "tyúkbél megszűntetése a billentyűzet és környékén" projekt.
Emellett még az Asus új fejese,a ROG Orion Pro-n gondolkodom,és a Steelseries Siberia V2 Heat Orange-on.
Ha esetleg tudnátok tippet adni (nem muszáj ezek mellett érvelnetek,lehet más is) , kérlek,segitsetek. Nehéz dönteni,mivel már minden fejes nagyon kifinomult,preciz,és árban is nagyon hasonlóak.
Köszönöm előre is!Isten egyik prototípusa vagyok, egy csodálatos mutánsa egy olyan valaminek, amit soha nem akartak kipróbálni sorozatgyártásban. Túl bizarr, hogy éljek, túl ritka, hogy meghaljak.
-
BoneDragon
veterán
Sziasztok!
Van itt olyan aki ebayról rendelt siberia v2-t? Egyáltalán megéri onnan? (gari miatt) Ha igen akkor melyik eladó megbízható? Köszi.
-
Exelsior
senior tag
válasz kickboxko #12029 üzenetére
Én is ezeket ajánlom. Nekem speciel Rage van amit itt vettem a piacon jó áron.
Nagyon elégedett vagyok a fülessel.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
kickboxko
tag
Üdv mindenkinek!
Pár hónappal ezelőtt ezen fórum tanácsára vásároltam egy platronics gamecom780-at (15k) ami abszolút bevált a probléma a következő:eltört... pclandnél vásároltam és csak remélem hogy akármi módon vlamennyit visszakapok belőle.Ha nem hát nem.Ha esetkeg van valakinek tapasztalata kérem ossza meg.Szükségem lenne egy 5.1 vagy 7.1 es zárt fejhallgatóra mikrofonnal lehetőleg beépített hangkártyás.
Olvastam az összefoglalót és a crative alpha es Sigma között variálok ebben a szegmensben van aki esetleg tud jobb ajánlatot ami pclandnél is kapható.Előre is köszönettel:
Kickboxko"Life is simple"
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Megfutottam a kort mar a megfelelo topicban, ahol egy valaszt kaptam, egy termekkel , ezert fordulok Hozzatok.
Egy iPhone 4S-hez milyen fejhallgatot tudnatok ajanlani, amit biztosan meghajt? Zenere kellene.
Az ajanlas mellett talan nagyobb segitseg lenne a szamomra, ha azt meg tudnatok mondani, hogy milyen muszaki jellemzoket figyeljek a kivalasztasnal? A kuli munkat nem vagyok lusta elvegezni , a google-val is joban vagyok
Elore is koszi,
A -
-
cattus
addikt
Kérlek szépen vegyél vissza ebből a stílusból. A személyeskedést pedig mihamarabb fejezd be, mert te fogod a rövidebbet húzni.
Érdekes, senior tag létére látom nem vetted észre, hogy az összefoglaló arra lett kitalálva, hogy aki először jár egy topikban, azt elolvasva tájékozódhatjon általánosságban.
Az meg aztán nagy hátráltatás, hogy megírom, hogy létezik egy olyan dolog, ami eddig úgy tűnik elkerülte a figyelmedet.Azt hiszem veled egyelőre befejeztem, majd ha lehiggadtál, szólj.
Do the thing!
-
mijos
senior tag
válasz cattus #12020 üzenetére
Kapsz egy jutalomfalatot csak mert kurva vicces voltal. Ha szobatiszta leszel adok meg. Mi a raknak forumozol? Hogy gyujtsd a hozzaszolast? Komolyan nem ertem a magadfajta embereket akik segitseg helyett inkabb csak hatraltatnak es idegesitenek.
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
mijos
senior tag
20K korul keresek fejhallgatot. Mit tudnatok ajanlani?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
Elims
veterán
Köszönöm szépen!
Sajnálom.. :-/
-
Bulitt
addikt
A gyártói oldal leírása alapján PC-hez, tehát nem biztos, hogy PS3-al kompatibilis. Illetve a képek alapján nekem sztereónak tűnik és virtuálisan állítja elő a térhangzást. De sajnos nincs vele tapasztalatom. Viszont elég sok törött képet lehet róla látni a google-ba
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Sziasztok!
A múltkor már kérdeztelek titeket ps3 vezeték nélküli fejhallgató ügyben,de elég borsos árú fajhallgatót ajánlottatok. Biztos vagyok benne,hogy nem véletlenül..100%,hogy azzal járnék a legjobban.
Utána vettem egy 7.1-es sony fejhallgatót,ami vezeték nélküli,majdnem direkt ps3-hoz adták ki,de vhogy nem lett teljes az "élmény".
7.1-es hátéknál szinte semmi 3D hang nincs.
A maffia 2-nél már van vmi,az dts hangzású.
Most lenne egy elfogadható árú logitech g35,erősen gondolkodom a megvételén,de előtte megkérdeznélek titeket.
Hány hangszóró van ebben a fejhallgatóban? Itt olvastam tőletek először,hogy a komoly fejhallgatókban több hangszóró is van.Meg is ültek az írásotok elolvasása után... Nekem ez nagyon új,hogy egy fülre helyezkedő vmiben is lehet több hangszóró.Nem kicsit komoly technika.Ha ebben a logitech g35-ben több hangszóró van és szerintetek tökéletesen kompatibilis a ps3-mal,megveszem.
Válaszotok előre is köszönöm!!
-
sss
őstag
Alaplapi van csak.
-
sss
őstag
Már majdnem eldöntöttem, hogy megveszem ThermalTake Shockot, de egyre jobban tetszik a Creative Tactic3D Alpha is. Árban kb. ugyanaz.
-
törölt tag
Olcsó gamer fejest ketesek, régebbi fps játékokhoz. Legyen rajta mikrofon, de ez opcionális, jó térhangzása legyen.
-
westlake
félisten
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
bombibmw
veterán
válasz Redneck #12000 üzenetére
Én tegnap vettem egy Alpha-t.
Elsőre nem tetszett,mert egy kicsit mosottan szólt,túl sok basszussal.
Járattam pár órát már és beállítgattam.
Most már nagyon tetszik.
Igen szépen szól,valamint a hangerő is nagyon korrekt.
Ha ilyen árfekvésben nézelődsz,az Alpha megfelelő lesz,minden tekintetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest