Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mathgery
aktív tag
10000.- Ftig van valami ajánlott darab ami most akciós valahol?
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok, átzavartak a Fejhallgató topicból ide...
érdeklődnék, és véleményt szeretnék kérni tőletek Razer Kraken Pro fejhallgatóról!?
A kérdéseim:
- Milyen a mindennapokban, akár több órán át tartó használat során? Nem nyomja a fejet egy idő után, nem izzad a fül a gumi/szivacs(?) alatt?
- Utcai használatra mennyire alkalmas?
- Mennyire strapabíró a mikrofon a ki-be húzgálás miatt/során?
- Kábel minősége?
és az utolsó:
- Hangzás ár/érték arányban? (Mennyire jó a virtuális 7.1 rajta?)Köszönöm előre is, üdv
-
Macsugape
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a fülest néztem ki: SteelSeries Siberia V2
Ez jó vétel, vagy 20k környékén van jobb?
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Jobb minőségű Bluetooth-os mikrofonos sztereó fejhallgatót szeretnék androidos telefonhoz (Samsung Galaxy S5) zenehallgatásra és beszélgetésre. Tudnátok valamit ajánlani? Kb 100 ezer forintig.
Köszi!
(#13883) d1abLo:
Nekem Sennheiser RS 220-asom van. Nagyon jó, tudom ajánlani. Kb a vezetékes 600-as szintjén van.
-
válasz
dookiee #13880 üzenetére
Koszi, eleg pofasnak tunik, de egy valami nem derult ki szamomra a reviewkbol, hogy lehet-e az input source-t valtoztatni a fulesrol vagy csak a transmitterrol?
Ha jol sejtem csak a transmitterrol, ami eleg nagy hianyossag lenne.Ezen kivul van meg egyaltalan olyan headset ami tamogatja a tobb inputot s az egszeru valtogatasukat?
A Sennheiser RS 220 tudja, de 100e alatt nem lenne rossz meguszni. -
dookiee
tag
-
Baelshar
újonc
válasz
dookiee #13876 üzenetére
V2, V3 micjet
OO ... esetleg az elitnek, a tobbit azert irtam fel hogy azok kozul mindegyiknek jobb a hang minosege az elithez viszonyitva vagy nem ? A microfon annyira nem erdekel csak arra vagyok mostmar kivancsi hogy a siberia elite prism mennyivel jobb mint az elite
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Baelshar #13874 üzenetére
Micro alatt mikrofont értessz? Mert ha igen, akkor az Elite-nek valóban elég gyenge a minősége. Hangzásban viszont jobb a V2-nél. A felsorolt fejhallgatók közül az Audio-Technika a legjobb, de ehez szükséged lesz egy jó hangkártyára és lehet egy erősítőre is. A vezetéknélküli fejeseket felejtsd el ha a minőségi hangzás a cél.
-
Baelshar
újonc
Nekem lenne egy eleg nagy kerdesem nehany fejhallgatoval kapcsolatosan !!!
Eloszor is a Siberia Elit-nek miert ilyen rohadt gyenge a microja vagy csak nekem tunik annak ?
Siberia elite mennyivel jobb a v3,v2-nel.... tehat a v2,v3 microja jobb de az elite hangban lazan viszi...vagy a kozotti kulombseg csupan annyi hogy az egyik LEDes mig a masik nem ????
Siberie elite es siberie elite prism kozotti kulombseg ?
A kovetkezo felsorolt fulesek kozul melyikek a legjobbak, esetleg hogyan rangsorolnad oket:Audio technica ATH-M50x
Samsung level over
Beats studio 2.0
Soul by ladacris SL300
Beats by dre wireless
Siberia Elite(nagyban gondolkodom hogy megveszem ezt de elegge bizonytalan vagyok,esetleg egy szakerto vagy barki hozzaerto tudna nekem segiteni abban hogy a tobbi felsorol fulesek miben jobbak vagy mennyire erne meg ezt a fulest mevenni ???Jobb dontes lenne megvenni a v2-ot vagy a v3-at)
sibria v2
siberia v3
beats studio wirelessA valaszokat elore is nagyon szepen koszonom !!!!
-
Sziasztok,
Fejhallgatot szeretnek vasarolni az alabbi szempontok szertint:
Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Elsosorban filmnezesre, masodsorban jatekra(PS3).Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
100e.Vezetékes vagy vezeték nélküli?
Vezetek nelkuli.Circumaural vagy supraaural?
Circumaural.Mikrofonos vagy mikrofon nélküli?
Mindegy, nem nagyon multizok, szoval nem igazan fontos.Milyen hangzást vársz?
Nekem teljesen jo a stereo is, nehezen hiszem el, hogy jo lehet egy 7.1-es fejes.
Sokkal fontosabb, hogy legyen dinamikaja, ha robban valami a filmben pl. vagy lovesek vannak, akkor ne legyen lapos a hangzas s lehetoleg reszletgazdag is legyen.Milyen csatlakozású legyen?
Hangkartyahoz jack kell, de nincs ellenemre az USB sem ha jo a hangzasa.Milyen hangkártyával rendelkezel (miről hallgatnád)?
Asus Xonar DX, plus PS3.Kinézet, szín, villogás és egyéb fícsörök?
Ne legyen olyan mint egy karacsonyfa.Agybol hasznalnam elsosorban, ezert kell vezeteknelkuli s fontos a kenyelem.
Ami meg nem lenne rossz, de tudom, hogy nem sok ilyen van, ha tobb bemenetet is tudna kezelni, ez a szamitogep es a PS3 valtogatasa miatt lenne jo, szivesebben hasznalnek egy fulest, nem kettot.
Ha ez nagyon bonyolitja a dolgot akkor felejtsetek el. -
Gheist
újonc
Sziasztok!
Mikrofonos fejhallgatót szeretnék vásárolni, leginkább számítógépes játékokhoz és egy kis filmnézéshez. A következőket néztem ki:
Sennheiser PC 330
Sennheiser PC 320
Razer Kraken Pro
Logitech G430
Corsair Vengeance 1300 Analog
ASUS Orion
Ezek közül melyiket ajánlanátok? Ha esetleg van jobb javaslatotok azt is szívesen meghallgatom!
Előre is köszönöm!Üdv:
Gheist -
Lokids
addikt
válasz
SegitsRajtam #13836 üzenetére
Én szintén cloudot használok. Rog Orion után. Eddig bevált. Nincs vele gond, jó a hangzása.
Btw van egy bontatlan eladó, ha érdekel (20K) -
d1abLo
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
Erre kell fizetnem vámot ? mert nagyon jó az ára , és új , és van fehér is nekik
Még sosem rendeltem innen , csak azért. A DSP 1 helyen van de 47 nagyon sokkalanám érte
-
Mad_Wolf
aktív tag
Sziasztok,
tudtok valami vezeték nélküli fejhallgatót filmnézéshez?
10-12 ezer körül szánok rá max
Köszi! -
d1abLo
senior tag
válasz
Micsurin #13858 üzenetére
irtam már. Minden fejesből kihozható a virtual többpont1 csak hangkártya kell hozzá. Orion prót ne vegyél mert a hozzá adott kártya gagyi. Vegyél 1 hangkarit ha nincs : Xonar dg-dgx-dx és akkor vedd a strixet.
Ha laptopod van akkor usb fejest kell venned : Siberia elite, 9h. (elvileg van usb-s strix is, vagy külön is lehet venni usb modult ezt most pontosan nem tudom) Vagy ha elég fix a laptop akkor még akár a Delock 7.1 sound box is jó lehet. Tegnap vettem egész jó. Ugyanaz a "belseje" mint a Siberia v2 USB hangkártyájának, annyi különbséggel hogy erre nagyon sok mindent rá tudsz dugni. Egyszerre mehet akár füles - hangfal, beépített erősítő. Tudja keverni a virtuális 7.1-et (igaz nem egy xonar dx, vagy az új fajta steelseries dolbys usb modulok, de attól még egész jó) stb..
Nekem mondjuk optika miatt kellet és arra van rákötve a mixamp amire az Astro A40.
-
-
d1abLo
senior tag
válasz
Micsurin #13856 üzenetére
Tapasztalat : mióta felment a Razernak a dolga azóta a színvonal mélyrepülésbe kezdett. Csili vili marketing stb... Nagyon hamar romlanak, megnézed mindenki panaszkodik rá. Tiamat széria : recseg ropog, műanyag gagyi hatás (még az 53e forintos tiamat is). Tiamat 2-2 re még sokan panaszkodnak hogy nehéz. Az önbeállós koppintásról ne is beszéljünk, de kb ugyanez mondható el a mikrofonról is.
Kraken széria : szerintem nagyon rossz ahhoz képest amennyit elkérnek érte. -
válasz
Baelshar #13854 üzenetére
Az amazon.com-ról ne rendelj (bár szerintem magyar címre nem is tudnál) a vám, illetve az áfa miatt, hanem keress rá az adott termékre az amazon.de-n. Onnan kiszállítják Magyarországra is. Csinálj egy account-ot, tedd kosárba, és kiírja, hogy mennyi a szállítási díj. Sajnos a legtöbb termék itt jóval borsosabb áron van fent, mint Amerikában. Ha jól sejtem Te valami ilyesmit keresel?!
-
Micsurin
nagyúr
rendben , razer soundboardnak köszönhetően haveromtól 10 perce kölcsön kért sima asus orionből kihúztam a digi 7.1-et , hát , nem tudom , lehet bolond vagyok de egy jó minőségű sztereo sem tu kevesebbet , vagy többet , szóval:
Asus Strix ---- Razer Tiamat 2.2 Melyik a jobb döntés ?
-
Baelshar
újonc
válasz
SegitsRajtam #13845 üzenetére
Skacok valaki komolyan nem tudja hogy ez az oldal mennyire megbizhato ? Engem is nagyon erdekel hogy veletlen nem-e atveres mert azert sehol mashol nem kapod meg 45k FT alatt es itt az amazon.comon tenyleg csak 114$ ami megkozelitoleg 25-30k !!! Valaki , barki aki esetleg ugy gondolja hogy teljesen megbizhato es hogy nyugodtam meglehet rendelni a siberia elite fulest ??????
-
Micsurin
nagyúr
válasz
d1abLo #13849 üzenetére
Csak , hogy tiszta legyen , gamer notim van
itt van az alap lapi ezért vagy stereo vagy digitális 7.1 , ezért nem tudom , hogy most mi legyen
Krakent nem is szándékozom , most a strix , orion pro van tálcán meg esetleg a tiamat 2.2 de ebből 2 ugye sztereo , a 3.-nak meg van spitfire USB , szóval nem tudom melyik lenne a legjobb
vagy hasonlóban jobb
szrk.: kinézetre a strix tetszik a legjobban , de a kinézet nekem másodlagos dolog , a fejemen van , ugy se láttom
de ha mondjuk vennék egy strixet abból , hogy csinálok digi 7.1-et ?
-
d1abLo
senior tag
válasz
Micsurin #13846 üzenetére
minden fejhallgatóból ki lehet hozni. "gamer" fejeseknél általában nincs vele probléma fel vannak rá készítve hogy virtuális több.1et nyomnak rajtuk, zeneinél lehet hogy elcsúszik a hang. Viszont én krakent nem venném. Asus strixből meg nemsokára itt lesz a true 7.1 bár ár még nincs. Inkább akkor vegyél te is cloudot + 1 xonar dg - dgx -dx . Jobban jársz.
bár nekem a cloud nem tetszett.
-
d1abLo
senior tag
válasz
SegitsRajtam #13845 üzenetére
igen de ez amcsiból jön, és ha nincs szerencséd akkor levámolják és drágább lesz mintha itthon vennéd.
-
Gheist
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni mikrofonos fejhallgató vásárlásban. Leginkább számítógépes játékokhoz, valamint filmnézéshez és zenehallgatáshoz. Napi használatra lenne, ezért fontos, hogy kényelmes legyen, továbbá hosszabb távra tervezem a vásárlást, így a minőség sem utolsó. Erre szánt keretem max 25k.
Eddig ez a Sennheiser PC 320 tűnik a legjobb választásnak, bár nem nagyon találtam tesztet róla.
Ebben a kategóriában szívesen fogadok más javaslatokat, véleményeket!
Előre is köszönöm!Üdv:
Gheist -
Micsurin
nagyúr
Legútolsó hozzászoló igazat mond ? lehet ebből virtual 7.1 kihózni ? pls válszoljatok vagy maradjak valamelyik ASUS-nál
-
SegitsRajtam
újonc
Nem tudom,hogy esetleg valaki nem ismeri ezt az oldalt http://www.amazon.com/ ?
Itt a SteelSeries Siberia Elite 7.1 le van árazva http://www.amazon.com/SteelSeries-Siberia-Elite-Headset-Surround/dp/B00FB45ZDM/ref=sr_1_2_m?s=electronics&ie=UTF8&qid=1417804567&sr=1-2&keywords=7.1Siberia+elite Esetleg megéri-e megvenni itt a siberiat vagy inkabb vegyem egy általam ismert megbizható oldalról a hyperx cloudot ??? -
válasz
CsonkaImo #13843 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Az az igazság, hogy az oldalukon én is olvastam, hogy nincs nemzetközi kiszállítás, rendelni viszont enged (és nem irányít át másik oldalra/hivatalos forgalmazóhoz). Kicsit ellentmondásos.
Viszont a PayPal-os fizetésnél a Luzern Solutions Ltd van megadva, mint eladó. Ez egy Írországban bejegyzett cég, ami bizakodásra ad okot. -
CsonkaImo
addikt
válasz
bulikavagyok #13841 üzenetére
Supportnál azt írják, hogy nincs internacionális szállítás. Külön forgalmazók vannak, ahonnan lehet rendelni. Ilyen pl az ebay, (hivatalos forgalmazó, az oldalukon is ki van téve a link). Ha itt is jó áron van, akkor nyugodtan rendeld, nem lesz plusz költség mivel ez már az EU-ból jön. Én is rendelem a Creative-tól pár hete egy hangkártyát. Itthon 47k lett volna + kiszállítás, tőlük 30k-volt kiszállítással együtt (semmi vám, vagy adó).
-
Micsurin
nagyúr
ASUS Strix ha jól láttom tud digi 7.1 ugye ?
Milyért írják néhány boltban az orion pro-ra , hogy stereo , nem adnak hozzá spitfiret vagy mi ?
szrk.: végre meg van melyik 2 amiből valamelyik tutti lenne , ebben még a segitségeteket kérném , orion vagy strix ? mert itt ugyan annyi a strix mint az orion
-
Sziasztok,
Van köztetek olyan, aki a Turtle Beach hivatalos oldaláról rendelt fejest? Sajnos Magyarországon nincs még hivatalosan amit kinéztem, és a TB oldalán megtaláltam nagyon jó áron. 239 euró a hivatalos ára, de ha berakom a kosárba, már csak 182 eurót mutat. PayPal-al ki is tudnám fizetni (Magyarországi kiszállítás +7 euró), de nem merem megrendelni, mert félek, hogy az USA-ból jön, és levámolják nekem..
Szerintetek, ez honnan jön? Semmi infó róla az oldalon.
Köszi a segítséget előre is!
Még annyi, hogy a weblap címe eu-s, ezt most vettem észre. -
thomeef
őstag
válasz
SegitsRajtam #13839 üzenetére
Nekem tök fekete van, némi vörössel
De a fehér is jól néz ki.
-
thomeef
őstag
válasz
Cloud van nekem is, szerintem 25k-ért nagyon jó vétel. Szintén zenére, játékra és filmnézésre használom, eddig nem tudtam mibe belekötni
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
A fehér színű 100x tetszetősebb szerintem, bár én nem preferálom a mikrofonos fejhallgatókat. Takstar pro 80 + zalman mic-1 kombót használom jelenleg.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
SegitsRajtam #13834 üzenetére
Én a Cloud-ot választanám. A szín az lényegtelen, amelyik neked jobban tetszik.
-
válasz
SegitsRajtam #13831 üzenetére
Cloudot merem ajánlani!
Takstar pro 80-ra épül csak mikronnal.
Ha megfelel a asztali vagy csiptetős mikrofon, akkor Takstar pro 80 + zalman mic1 pl.
Fejhallgató topikban keress rá a Takstar pro 80-ra. -
CsonkaImo
addikt
válasz
SegitsRajtam #13831 üzenetére
Cloud vagy Siberis V2. Ezekről sok jó vélemény van itt fórumon is.
-
atee
őstag
válasz
SegitsRajtam #13829 üzenetére
Tökéletes a virtuális 7.1 Siberia elite ,de most nézem, hogy megint nem lehet kapni csak 45k körül itthon legolcsóbban.
Pár napja volt 37k is! -
SegitsRajtam
újonc
válasz
CsonkaImo #13828 üzenetére
Rendben tehát ha jól értem akkor a virtuális 5.1 ,7.1 és a stereo zenélésre ugyanakkor játékokra is elmegy de gyengébb játekok szempontjából mint valós 5.1 vagy a 7.1 fejhallgatók.Ebben az esetben én mindenképpen virtuális 5.1 ,7.1 vagy stereo fejhallgatót preferálnék.Esetleg akkor meg tudnál említeni néhányat ( 30k-40k) ??
Előre is köszönöm -
CsonkaImo
addikt
válasz
SegitsRajtam #13827 üzenetére
Nagyon sokféle lehetőség van. Stereo-t gondolom nem kell bemutatni. Vannak virtuális 5.1 vagy 7.1-es fejhallgatók, amelyek mellékelt adapterrel stereo-ból kevernek térhangzást, ez lehet a legjobb választás ha zenehallgatás is fontos szempont (vagy sima stereo fejes egy dedikált hangkártyával ami tudja ugyan ezt a funkciót), mert így válthatod a stereo illetve több.1-es hangzást. Meg lehet említeni még a valós 5.1 vagy 7.1-es fejeseket is, ezek játékra és filmre a legjobb választás. Ebben az esetben jön ki legjobban a térhangzás, de zenére nem a legjobbak, mivel oldalanként több hagszóró van így széteshet a játszott szám. Ha megvan, hogy ezek küzöl mi lenne számodra a legmegfelelőbb, akkor írd meg és utána tudunk ajánlani konkrét fejhallgatókat.
-
SegitsRajtam
újonc
Először is abból a célból írók mert szeretnék venni egy fejhallgatót kb. 30k-40k HUF értékben de őszintén bevallom fogalmam sincs hogy melyik lenne jó vagy hogy melyiket éri meg megvenni !!! Nagyon sürgős lenne a dolog ezért gondoltam,reménykedem abban hogy itt tudnak nekem segiteni az emberek.
Főleg zenére és játékra, néha filmezésre kellene.A hangzást illetően fogalmam sincs hogy mi a különbség a stereo,az 5.1,illetve a 7.1 között. Nagyon hálás lennék a segítségetekért és előre is köszönöm nektek. -
dookiee
tag
válasz
zaugheek #13821 üzenetére
Úgy értem ahogy mondom. Ezt az AKG-t amit vettem a telefonomra dugtam rá a boltban és ott hallgattam meg rajta egy zenét és már ott jó basszusa volt. Gondoltam akkor milyen lesz a hangkártyámmal..Minden áron rá akart beszélni ott az ember egy Sennheiserre, hiába mondtam neki hogy volt már olyanom és kevés a basszus, aztán mondtam neki hogy hallgasson már bele az AKG-ba, ha még nem tette. Utána már nem akarta rámsózni a Sennheisert. Valamint ez zárt kialakítású ami nekem fontos volt.
-
d1abLo
senior tag
válasz
zaugheek #13821 üzenetére
Akg mindíg is jó márka volt (régen ajánlottam is az embereknek), CSAK nem az ilyen 5-10 ezres kategóriába. Azok csak ilyen tömegcuccok. Ha jó AKG-t akarsz akkor legalább 40-50 ezer forint mélyen a zsebbe kell nyúlni.
K550
K612
K701
K712
Q701Ismerősömnek volt egy Razer Moray. Azt mondta hogy nagyon gagyi. Elég hamar eladta, szóval azt hanyagold. De szerintem az ilyenek nem tudnak versenybe szállni a fejesekkel.
-
zaugheek
tag
válasz
dookiee #13809 üzenetére
A basszus - mint tényező - nálam igen csak fontos lenne (szeretem a basszust).
Hogy érted, hogy nem sok van?
Egyébként az AKG-t (ezelőtt nem sokat tudtam róla), más is ajánlotta, mint alternatívát.
Meg fogom gondolni.Egyébként miután tényleg gaming-zene párosra lenne a füles, számításba vettem - a bár earpiece-nek minősülő, de gaming / minőségí típus - Razer Hammerhead Pro-t is, bár nem tudom, hogy pont ezzel a típussal van-e tapasztalata itt valakinek (?).
-
d1abLo
senior tag
-
thomeef
őstag
válasz
Baelshar #13811 üzenetére
Kingston Hyperx Cloud-ot tudom ajánlani, 25k, brutál hangja van.
-
Baelshar
újonc
válasz
LackoMester #13784 üzenetére
Add el bontatlanul
-
dookiee
tag
válasz
zaugheek #13794 üzenetére
Szia. Nem tudom neked mennyire fontos a basszus de a sennheiserben nem sok van.legalábbis amennyi nekem kell.probáltam már többet is de nekem kevés volt mindegyikben. Én egy AKG K550-et vettem erre a két célra és megdöbbentem hogy mennyire jó és kényelmes. Játékokban ha beállítom a virtuális 7.1-et a hangkártyán akkor is sokkal jobban hallom a dolgokat mint a sennheiser pc360-al. Zene hallgatásnál is nagyon jól teljesít. Hátha segít mint opció.
-
thomeef
őstag
Nah végre megjött a Hyperx Cloud, bejáratás megkezdve
-
MrRL19
senior tag
Helló
tudna vki segíteni , h melyik lenne a legjobb?
-Razer Kraken USB mikrofonos fejhallgató (USB, PC/PS4, 7.1 Virtual Surround, fekete):
- CREATIVE Tactic3D Sigma:
-TESORO Kuvén Angel A1 -
borkarico
aktív tag
Sziasztok,
Razer Kraken Pro fejhallgatóhoz milyen hangkártyát ajánlotok?
aki tapasztalt ilyen dolgokban leírhatná a tapasztalatát.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Silverstone st1200-pts tépegység
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT