Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Hobby elektronika
- Home server / házi szerver építése
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz
dookiee #13399 üzenetére
Köszi eddig a Logitech G35-öt kaptam javaslatként. Holnap ellátogatok ide és megnézem azokat, amik raktáron vannak, illetve kikérem az eladók véleményét is. Pont a PC360-at is néztem, de akkor az kiesik. A G4ME ONE-ról van egy magyar teszt és ott dícsérik a mélyet ellenben a G4ME ZERO-val.
Illetve ezt az Audiotechnika fülest is néztem, de itt biztos nincs, aki ennyiért vett volna már ilyet
-
h1mpi
félisten
Szeretnék venni egy másik fejhallgatót, mert nem tudom megoldani az AIAIAI TMA-1-el, hogy szóljon a mikrofon, hiába vettem egy elosztó kábelt...
A Sennheiser G4ME ONE-t néztem. Szerintetek mennyire jók ebben a mély hangok? Hozzák a mostani szintjét?
Illetve, ha valaki tud olyan gamer fülest, ahol jól szól a basszus, akkor dobja be plz (személyes tapasztalat előnyben). Érdekes, hogy ma voltam a MM-ban és nem kényelmetlenek a fül köré illeszkedő fülesek sem, csak a Siberia V2 volt az valamiért.
-
JasL
őstag
Az ajánlásotokra vettem egy STEELSERIES Siberia v2-t, hát nagyon nem bántam meg!
B@aszott jól szól
Tiszta, könnyed, kellemes hangzást nyújt, a csomagolás prémium kategória, csakúgy mint a füles. Nagyon örülök, hogy nem dupla ennyiért vettem Beats fülest, bazira megér minden forintot az SSSv2!
"Ez copy-paste, véletlenül máshova is beírtam" -
wanted5
őstag
válasz
F.B.I. #13394 üzenetére
vigyázok is rendesen mindenre
amit említettem példának ozone az gyakorlatilag 1 év normális használat alatt egyszer egyik oldala,(amit megcsináltam) utána a másik oldala tört el, ugyanannál a pontnál... persze ez egy erősen alsó kategória, de már lassan ott tartok hogy nem dizájn vagy tudás alapján választok fülest, hanem hogy mennyire normális a kihúzó része, mert esetemben mindig az a gyenge láncszem..szinte lépkedek felfele az árcédulán bízva abban hogy a drágább jobb is, és nem adja meg magát olyan hamar, mert kicsit elegem van már hogy minden évben új fülest kell venni..
itt van most egy sony xb600, ez már azért 20 ezres kategória, meg egy minőségi termékről lenne szó, és pár hónap után a párna közepén a kis háló ragasztása megadta magát és félig elengedte.. persze mikor legelsőnek kézbe vettem már akkor tudtam hogy ez gyenge pont lesz idővel, de hát egy ilyen terméktől minőséget várnék.. de úgy látszik ez kihalóban van, vagy feltolták arra a szinte amit hétköznapi ember nem fizet meg..
na de a kraken tetszene, és számomra tudásban is kielégítő volna, de képeken nézve kicsit elrémít, hogy olyan pálcika vékony kis műanyag tartja.. mindenképpen meg kellene néznem élőben
aki javasolta a hyperx fülest, az kevésbé tetszik, bár az biztos hogy a fém nem fog eltörni, maximum elhajlik
-
atee
őstag
válasz
mitisvegyek #13392 üzenetére
Köszönöm
-
-
nana95
tag
válasz
Joe Swanson #13389 üzenetére
Az majd ott derül ki, hogy bele ér-e a belső műanyagba a fülem
nem olyan nagy a fülem, csak egyszerűen beleért a 7H-ban és 1-2 óra után el kezdett fájni.
-
nana95
tag
válasz
Joe Swanson #13386 üzenetére
Kíváncsi leszek milyen lesz a 7H-hoz képest, nagyon tetszett az a füles csak fülfájás idegesített.
-
h1mpi
félisten
Ha valaki külön mikrofont használ, milyet vegyek? A minőség a lényeges, az ára másodlagos.
-
atee
őstag
Elsősorban egy kommenttel szeretnék adózni a jó öreg Siberia első generációjának!
Már megmondani se tudom mióta szolgált nálam (pont ahogy az országba került) és ez idő alatt nagyon kellemes társam volt. (mára fülpárnája ellaposodott a ragasztás is elengedte, több helyen eltörött és sajnos a hangerő szabályzó az nagyon hamar beadta a kulcsot, de ezt a dolgot meg tudtam neki bocsájtani)Nagyban hozzájárult ahhoz, hogy mostanra mire váltásra került a sor. Ismét Siberia vonalon keresgéljek elsősorban.
Nyugdíjazom, de ki nem dobom mert még mindig nagyon jól szól!Az Elite!
Kiváló dizájn és remek hangzás. Nagyon jó anyaghasználat (reméljük tartós lesz a hangerőszabályzó is)
Kényelmes, bár a sima Siberia nekem kényelmesebb volt, lehet csak azért mert könnyebb volt. Vagy egyszerűen csak már hozzá idomult a fejemhez. Ez sem rossz, de azért érzem, hogy a fejemen van és melegíti a fülem. Nem értem, hogy miért eröltetik a bőr vagy ahhoz hasonló műbőr fülpárnákat. A plüss szerintem sokkal barátságosabb, igaz ez is szubjektív.
Sajnos a beállítás itt is kicsit bonyolultabb mint, hogy bedugom és megy. Első körben nem érzékelte a hangkártya, hogy Elite van rádugva.. WTF... ennyiért ez azért elég vicces.
Megoldás: [link]
Összességében ez egy valóban prémium fejes ami sajnos az árában is megmutatkozik!
Hogy megéri e ezt az árat azt mindneki döntse el maga! Szerintem egyik sem ér ennyit, de úgy gondoltam, hogy megérdemlem kivételesen és ha kiszolgál annyit mint a Siberia V1 akkor nem fogom kidobott pénznek érezni. -
nana95
tag
válasz
Joe Swanson #13381 üzenetére
Térhangzással, hogy van?
szerintem szombatra vagy hétfőre nekem is meglesz.
-
Joe Swanson
senior tag
Emberek! A hyperX cloud, az full takstar pro 80 mikrofonnal. Hangzásban egyezik a takstar tesztjében kimutatottakkal, brutális ez a cloud, és még ami a fejméretet igazítja, az fém. Nálam 5* cucc.
-
atee
őstag
Na megérkezett a Steelseries Elitem
Egyelőre állítgatás! Majd később mondok véleményt is róla! -
-
wanted5
őstag
válasz
F.B.I. #13371 üzenetére
hali!
mostanában szemezgetek egy kraken pro-val, mennyire könnyen törik? eddig kipróbáltam, vagyis elhasználtam pár fülest, és mindig a kihúzható résznél törnek el, persze az eddigiek olcsóbb darabok voltak, de évente cserélni kell.. ezért gondoltam hogy talán egy minőségibb tovább fogja bírni, de ahogy a képeket nézegettem ugyanazt a műanyagot meg mechanikát használja ez mint egy olcsóbb füles..
van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? mennyire bírja a kraken?
-
bombibmw
veterán
Minden beállítás kérdése.
Default-on minden tompán szól,de amikor belősz egy profilt,szépen kikerekednek a hangok,nyílván az is egyénfüggő,hogy kinek milyen hangzás jön be.
Nekem a kedvenc profilom eléggé basszusorientált és szépen ki is jön,főleg most még szebben,mint az elején,mivel nagyjából azt mondhatom,hogy be van járatva a cucc.
Összességében mindenki meg tudja benne találni a megfelelő hangzást és ebbe az is beletartozik,aki a basszusos hangképet kedveli és részesíti előnyben. -
F.B.I.
veterán
Üdv!
Adott egy Razer Kraken Pro, amit törötten kaptam meg de a fejhallgató szervizben megcsinálták, azonban nem kaptam hozzá Y-elosztót. Abból bármelyik jó lesz hozzá, hogy PC-vel tudjam használni, a legolcsóbb is?
Erre gondoltam. -
h1mpi
félisten
Segítsetek hátha valakinek eszébe jut valami. Vettem egy olyan sztereó fülest, ami mikrofonos, de nem a gamer mikrofon van rajta, hanem olyan, mint amilyen a telefonhoz van headset. Az iPhone-al működik is, de a gépen nem akarja az igazságot. Vettem egy jack elosztót is, de nem akarja felvenni a hangokat. Az hallatszik bele, ha nyomkodom a gombokat a vezérlőn, de ha beleszólok az nem... Ötlet?
-
válasz
Joe Swanson #13364 üzenetére
Én is erre jutottam, majd rákeresek ki írta.
-
válasz
Joe Swanson #13360 üzenetére
Én is így tudom, de mikor itt leírtam, valaki írta, hogy mégsem takstar...
Mi az igazság nem tudom.
Inkább egy takstar pro 80, és külön mikrofon. Én is így oldottam meg.
Remélem neked beválik, mindenképp számolj be! -
nana95
tag
válasz
Joe Swanson #13360 üzenetére
Hali!
Én is pont ma fogom megrendelni, pcx-ről. -
Joe Swanson
senior tag
Skacok! Akkor megrendeltem a hyperx cloudot, mivel ez egy takstar pro 80 mikrofonnal. Szoval nalam o a befuto. Aztan jovol elmenybeszamoloval
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy mikrofonos fülest venni csak kommunikációra, a játék a hangfalakon keresztül szól. Tehát a hang amit hallok és kiadok az minél jobb minőségű legyen.
Esetleg csak külön mikrofont lenne érdemes venni amivel megoldható hogy ne visszhangozzak? 10k körül van keret rá. Köszi
-
daneel92
tag
válasz
Tsebacsi #13354 üzenetére
Értem, köszi. Ezt néztem ki:
http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps4-headsets/ear-force-stealth-500p/591
Arra lennék kíváncsi, hogy ez működik pc-vel? Mert csak PS4, PS3 és "mobile gaming" van kiírva. Bár szerintem ha usb-vel csatlakozik, nem lenne akadálya, de azért jobb, ha megkérdem. -
daneel92
tag
Sziasztok!
Vezetéknélküli fejhallgatót szeretnék vásárolni (vezetékes nem érdekel, tudom, hogy általában jobb a hangzásuk ugyanabban az árban, mint a wireless testvéreinek, de nem vagyok audiofil) amit PS4hez és PC-hez használnám elsősorban játékra, és maximum 30ezret tudnék rászánni. Fontos, hogy kényelmes legyen, 5.1es vagy 7.1es hangzású, mikrofon viszont nem szükséges hozzá. Néztem pár Turtle Beachet, ami megfelelne, de persze más márkára is vevő vagyok. Előre is köszi a válaszokat! -
baconjockey
újonc
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata a Sennheiser PC 333D G4ME Headsetről?
Esetleg negatív - pozitív vélemények?
-
fffffffftKb.
csendes tag
megoldottam
-
fffffffftKb.
csendes tag
megjött a siberia v2!
biztosan béna vagyok, de nem tudom beállítani a virtuális 7.1et, valaki tud segíteni?
-
aginor
veterán
válasz
mitisvegyek #13343 üzenetére
Én egy Z-t veszek ma, de páran panaszkodtak a divereire. Remélem jó lesz, ha nem, akkor megpróbálkozok majd a PAX driverrel.
A kártya nekem szimpatikusnak tűnik, a Siberia fülessel fogom tesztelni, aztán majd meglátjuk, hogy a valóságban mit tudnak jack kimeneten kezdeni egymással. -
mitisvegyek
csendes tag
válasz
mitisvegyek #13346 üzenetére
Olvastam véleményeket 9H microl es usbrol. 99%ban firmware frissites az usb dolgot megoldotta, valamint a mices problemat pedig usb3, mert xy szerint egyes alaplapoknal valami antisztatikus aram ellen vedett, pontosan nem emlékszem h angolul mit irtak, anomaliaval van ellatva az usb3. Megoldas van rájuk..., majd meglatjuk. Hatha tudtam segiteni valakinek. Szép napot!
-
mitisvegyek
csendes tag
válasz
bombibmw #13333 üzenetére
Örülök, hogy ez már tetszik és bevált Neked
A többi hozzászólásnak is köszönöm szépen
Nagy valószínűséggel, azaz, lehet már holnap leadok egy rendelést 9Hra, árban ő lenne a plafon, amit ki szeretnék adni érte, számomra az Elite már túl drága, plusz a hangkártyám is elég jó, és, ha véletlen usb nálam is rakoncátlankodna, akkor is marad a jack, de remélem nem lesz gond -
d1abLo
senior tag
válasz
mitisvegyek #13343 üzenetére
Page not found...
-
mitisvegyek
csendes tag
válasz
aginor #13334 üzenetére
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=305323994&pnr=10001&foto=1
Ez van nekem belso csatolos, semmi gondom nem volt, jok a driverek, ra van kotve egy logitech z906 optikaval tokeletesen szol, ill meg egy mikrofon van rakotve, a zalman fulesen az usbs. Szoktam eleg hangosan hallgatni zenet a Z-n, nagyon jo minosegu. Fulem elegge kielezett a hangra nagyon fifikas valogatos vagyok, szva batran ajanlom
-
NOKA32
aktív tag
válasz
fffffffftKb. #13341 üzenetére
Jack elosztóval biztosan abból is olyan amin lenne kapcsoló.Már ha van ilyen.
-
fffffffftKb.
csendes tag
egy kicsit off!
2 kérdésem lenne, az egyik: két fejhallgató szól e együtt a számítógépben, ha igen akkor van olyan program, amivel az egyiket tudom lenémítani, a másik pedig szól?(tesom, meg az én fejhallgatóm, és nem akarjuk ki be huzgálni. Viszont ha 2ből csak 1 van a fejemen
már pedig több nem lehet, akkor a másik üresen szól és zavaró)
-
-
aginor
veterán
válasz
mitisvegyek #13325 üzenetére
Valahogy átsiklottam rajta, bocsi.
Továbbra is kérdés viszont, hogy mennyit szeretnél költeni rá. Nálam ez a határ 25k volt. A végén a Siberia V2 és Logi G430 maradtak, mint lehetséges befutók és nem is tudnám megmondani igazából, hogy miért Siberia lett.
A V3 nálam az ára miatt nem játszik, nem hiszem, hogy tud annyival jobb lenni, mint amennyivel többe kerül (20k vs. 36k). 35k fölött már valódi térhangzást nyújtó fülesek vannak, akkor inkább azt vennék. Ellenben ha "olcsón" akarod megúszni, akkor javaslom a Plantronics Gamecom 388-at. Szépen tisztán szól, bár a basszus viszonylag szegény, és a hangképe érzésem szerint a magasak felé kicsit elmászik, cserébe 9k az ára.Viszont én is kérdeznék valamit. Azt írtad, hogy SB Recon hangkártyád van, ez a belső Pci-e csatolós diszkrét cucc? Ha igen, akkor mi a véleményed róla? Driverei stabilak, jól működnek?
-
bombibmw
veterán
válasz
mitisvegyek #13330 üzenetére
Ha van külön hangkarid,akkor mindenképpen ajánlom,mert maga a fejes nagyon jó.
De,ha rádobsz még egy kicsit,akkor nagyon ajánlom ezt.Hááát,ez valami csodásan szól.
Ugyanaz a hangkari jár hozzá,mint a 9H-hoz,de annál valamiért nem adja önmagát(tesztekben,fórumokon is írták).
Itt remekül működik.
Van hangerő,van tér,egyszerűen gyönyörűen szól és nagyon minőségi fejes.
Kicsit majd szoknom kell még,hogy nem öleli körbe a fülemet,de mindenképpen kényelmesnek mondanám.
Szvsz mindenképpen "megérte" a cserét. -
breakout123
aktív tag
Vettem egy sharkoon rush fejhallgatót és olyan gondom van vele,hogy bal oldalon halkabb a basszus mint a jobb oldalon. Igazából ez már a második ilyen fejhallgatóm. Az elsőnél egyáltalán nem éreztem basszust a bal oldalon, azt rögtön vissza is vittem, ez valamivel jobb. Akinek van ilyen fejhallgatója az megoszthatná a saját tapasztalatát ezzel kapcsolatban.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
mitisvegyek #13330 üzenetére
Jó hangkártya, biztosan jobb hangzás érhető el vele. Persze ebben a kategóriában az usb-s megoldások is jók, csak lehet kifogott a kolléga egy hibás darabot.
-
mitisvegyek
csendes tag
-
bombibmw
veterán
Nálam van az Elite.
Nemsokára újra próba. -
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék!
Fejhallgató vásárlás előtt állok. 2 fajtát néztem ki:Siberia v2
Razer Tiamat 2.2Egy Xonar U7-es hangkártya hajtaná meg őket...
A kérdésem az lenne,hogy ár-érték arányban melyik éri meg jobban?
Mélyorientált fejhallgatókat kedvelem inkább,de azt nem szeretem,ha a mély nagyon elnyomja a magas-közép hangokat. (Tudom, akkor vegyek 50.000Ft+-os headsetet,de sajnos arra most nincs keret...)
Esetleg más alternatíva is érdekelhet 30.000Ft-ig.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
aginor
veterán
válasz
mitisvegyek #13323 üzenetére
Nem tudom, ezt most miért nekem írtad
, de elsőnek vagy az igényket, és/vagy a keretet kell meghatározni, utána tudunk pontosítani, hogy Nálad mi jöhet szóba.
-
mitisvegyek
csendes tag
válasz
aginor #13320 üzenetére
elnézést, hogy így beleszólok, csak ugye sok alternatívát kaptam, pl az 5hv3-ra sok külföldi oldal kb közepest ad, valamint úgy látom elég relatív az, hogy éppen melyik honlap melyik gyártónak "fúj", hogy melyiket hozza ki győztesül.
Megnéztem a Tiamat 7.1 elég húzós ár, ha azt nézem kb azt is legalább 7-8 évre venném az úgy még nagy nehezen ok, tapasztalat vele? olvastam, hogy itt valakinek a 9H-val volt problémája. (ha már így "felső" kategóriákban gondolkozunk) -
-
atee
őstag
válasz
fffffffftKb. #13314 üzenetére
Utolsó darab volt.
-
atee
őstag
válasz
fffffffftKb. #13311 üzenetére
Nèmetország! Csak ide nem postáztak közvetlen ès most várom ,hogy az unokaöcsèm hazahozza
-
válasz
mitisvegyek #13303 üzenetére
Steel Siberia V2 vagy 5Hv2 vagy talán már van abból is v3, aztán ott a 7H vagy akár a 9H is.
Plantronics Rig lehet még. Asus fülesek még, abból az Orion esetleg (nem a Pro, csak a sima), vagy a Vulcan.
Razer Tiamat 2.2 vagy 7.1 (ez utóbbi kicsit húzós), új az Adaro (kérdés hol lehet kapni?!), vagy a jól bevált kraken.(#13304) fffffffftKb.: Hát ööö Creative Evo, vagy Corsair Vengeance 1500v2, ilyesmik.
-
fffffffftKb.
csendes tag
30ezer forintig milyen fejhallgatót vegyek? siberia v2 usb van eddig, ha nem írtok valami jobbat, holnap rendelem
(játék,film)
-
mitisvegyek
csendes tag
Sziasztok!
Már lassan 1 éve halogatom a vásárlást, azóta látom történt egy két dolog. Tavaly még g35-öt szerettem volna, most inkább a Steel felé hajlok. Igaz pár hónapja meg Sennheiser volt a pc330, pc350-60 szóval néztem ám mindent.
Röviden: - hangkártyám Creative Sound Blaster Recon 3D, tehát gondolom én megfelelő lesz egy jackes füles és nem kell usb-s.
Bevallom steeleket nem ismerem eléggé, héten informálódtam róluk, de még mindig nem világos mi a különbség a H és a Siberia között, gondolok itt 5hv3 ill V2-V3.
Ahhoz, hogy segíteni tudjatok az árat belövöm 30-50 közé, plusz-minusz 5 ezer. Tudom e két ár totál más kategóriát képvisel, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy a sennheiser, szereti a márka nevét fizettetni, ill a steelnél nem biztos, hogy a legdrágább és 60-70 euróval olcsóbb között annyi különbség van, mert éppen a drágábbikon villog a led a fejemen (és akkor mi van? úgysem látom..). Persze itt is felmerül, hogy V2 vagy V3, mint látom nemrég ez is volt téma, hogy a V3 nem szól jobban (lehet, hogy még csak be kellene hogy járódjon?)
Fülest FPS ill Strategyre használom, de gondolom nem doboz hangon szólna egyik sem, ha egyszer kétszer hallgatnék vele zenét, vagy néznék vele filmet.
Hosszú távra szeretném, az előző fülesem most kb 8 éves (egy Zalman), semmi baja, de úgy érzem itt az ideje egyel-kettővel feljebb lépni. (ugyanitt egy Zalman nagyon olcsón eladó)
Félretéve Humor Heroldot várom segítő és miden egyéb választ, kommentet, véleményt. Halmozzatok el vele!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Kedvenc zene a mai napra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Silverstone st1200-pts tépegység
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR