Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Brazil-t használok, jól emléxel, a material pedig az, amit Te ajánlottál (Nissan). De ott alapból Raytrace volt, és a reflect-jénél Fallof volt, de áttettem Raytrace-re és átállítottam, h az Environment a másik kép legyen. Eredmény:Bővebben: link
Most kevesebb helyen tűnik átlátszónak, pedig nem az, mert mögé tettem egy gömböt, és az nem látszik (hanem a mögötte kévő kép folytatása), de amint van rajta egy kis reflect, máris olyan, mintha átlátszó lenne. Közben forgattam a offset-tel, de így is ugyanaz az eredmény. Aztán kipróbáltam egy HDR-es képpel, és azzal már nem volt átlátszó. Talán akkor a sima JPG nem tetszik neki environmentnek.
Már én is gondoltam erre a lehetőségre, de akkor az összes material-nál át kellene állítanom, az meg nem hiszem, h a legegyszerűbb módja lenne. Szerintem kell lenni más megoldásnak is. Persze lehet, h nincs, de nem találtam a neten olyan oldalt, ahol ezt a beállítást pontosan bemutatnák. Pedig nagyon sok helyen láttam már ilyen megoldást.
A Brazil beállításainál sem találtam olyan lehetőséget. Bár gondolom ez nem Brazil sajátosság lenne. Csak annyi kellene, h az Environment egy HDR-es (vagy más) kép legyen, de közben a Backgroundba tett képet jelenítse meg háttérnek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest