Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A vártnál is olcsóbban csapható vállra egy strapatábla
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Brazil-t használok, jól emléxel, a material pedig az, amit Te ajánlottál (Nissan). De ott alapból Raytrace volt, és a reflect-jénél Fallof volt, de áttettem Raytrace-re és átállítottam, h az Environment a másik kép legyen. Eredmény:Bővebben: link
Most kevesebb helyen tűnik átlátszónak, pedig nem az, mert mögé tettem egy gömböt, és az nem látszik (hanem a mögötte kévő kép folytatása), de amint van rajta egy kis reflect, máris olyan, mintha átlátszó lenne. Közben forgattam a offset-tel, de így is ugyanaz az eredmény. Aztán kipróbáltam egy HDR-es képpel, és azzal már nem volt átlátszó. Talán akkor a sima JPG nem tetszik neki environmentnek.
Már én is gondoltam erre a lehetőségre, de akkor az összes material-nál át kellene állítanom, az meg nem hiszem, h a legegyszerűbb módja lenne. Szerintem kell lenni más megoldásnak is. Persze lehet, h nincs, de nem találtam a neten olyan oldalt, ahol ezt a beállítást pontosan bemutatnák. Pedig nagyon sok helyen láttam már ilyen megoldást.
A Brazil beállításainál sem találtam olyan lehetőséget. Bár gondolom ez nem Brazil sajátosság lenne. Csak annyi kellene, h az Environment egy HDR-es (vagy más) kép legyen, de közben a Backgroundba tett képet jelenítse meg háttérnek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs