Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
Brazil-t használok, jól emléxel, a material pedig az, amit Te ajánlottál (Nissan). De ott alapból Raytrace volt, és a reflect-jénél Fallof volt, de áttettem Raytrace-re és átállítottam, h az Environment a másik kép legyen. Eredmény:Bővebben: link
Most kevesebb helyen tűnik átlátszónak, pedig nem az, mert mögé tettem egy gömböt, és az nem látszik (hanem a mögötte kévő kép folytatása), de amint van rajta egy kis reflect, máris olyan, mintha átlátszó lenne. Közben forgattam a offset-tel, de így is ugyanaz az eredmény. Aztán kipróbáltam egy HDR-es képpel, és azzal már nem volt átlátszó. Talán akkor a sima JPG nem tetszik neki environmentnek.
Már én is gondoltam erre a lehetőségre, de akkor az összes material-nál át kellene állítanom, az meg nem hiszem, h a legegyszerűbb módja lenne. Szerintem kell lenni más megoldásnak is. Persze lehet, h nincs, de nem találtam a neten olyan oldalt, ahol ezt a beállítást pontosan bemutatnák. Pedig nagyon sok helyen láttam már ilyen megoldást.
A Brazil beállításainál sem találtam olyan lehetőséget. Bár gondolom ez nem Brazil sajátosság lenne. Csak annyi kellene, h az Environment egy HDR-es (vagy más) kép legyen, de közben a Backgroundba tett képet jelenítse meg háttérnek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Parfüm topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest