Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mélyen egyetértek veled. A művészet az művészet, a számítógépes grafika pedig számítógépes grafika. Persze lehet 1 ember az, aki mindkettőt csinálja, de a két dolog nem u.a.
Másrészt meglepett a hozzászólásod vége, de már régen tépem én is a számat emiatt hiába. szerintem az a művészet, ha valaki szépet alkot, élethűt és nem pedig az őrület alkotta dolgok. (elnézést minden rajongótól, de ez szubjektív véleményem). Van G. és társai is alkottak, de Michelangelóék művészek voltak épp úgy, mint Beethoven. a mai zeneszerzők, akik zajt csapnak nem értékelendők ugyanúgy, mint ő. (és itt NEM Vangelisre gondoltam, mert a jó filmzenét szerző nagyok tényleg jók.)
Ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest