Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Most egy hülye kérdés. ilyet kell venni? Vagy van valami a csomagban ami majd tölti a controllert?
-
pzstm
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
nah akkor telepítés is kész, mehet a móka

-
-
Kezzu
csendes tag
hi,
Ha valaki szeretne titan fall-ozni, vegyen fel, felhasznév: keezzzzuuuu
Tényleg, nincs valamilyen magyar csapat?
Üdv
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
válasz
Petya2900XT
üzenetére
van egy két gigás frissítés, és elfelejtettem rányomni

kis késés
-
-
pzstm
titán
nah ha valaki egy ki Titanfall-t szeretne esetleg nyomni akkor írjon rám live-on. Ilyen időben ma lehet picit többet fogok. Sőt az sem lehetetlen, hogy Kinect Sports Rivals Stream is lesz, ha igénye van rá az uraknak

-
SütiGTi
senior tag
Tegnap megnusoltem :-)
Holnaptol megint xbox orientalt lehetek :-) -
lukirobi
tag
Nézessed meg vele, hogy milyen játékok fognak kijönni fél/1 éven belül, ezek közül mi érdekli,és akkor úgy dönts.
Ha csak olyan érdekli, ami mindkét konzolra megjelenik , akkor ps4, a multi címek általában szebbek és jobban futnak a ps4-en.
(a fifa14 pl, jobban néz ki ps4-en!) -
kcs73
aktív tag
Fifa 2014 érdekli most leginkább!
-
lukirobi
tag
Ha gyerkőcneklesz, akkor inkább xone, rengeteg olyan kis bisz basz extra van rajta, meg hozzá (pl jó kam), amivel ellesz sokáig, ha már nem olyan gyerek, és az xone-os exluziv címek nem fognak meg, akkor mindenképpen a ps4, ha meg hard gamer, akkor mindkettő egyértelműen, ha megteheted, és akkor pár évig ellesz, és szabadidejében nem téged fog nyaggatni

-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Most akarok venni egy konzolt a fiamnak,de nem értek hozzá,így nem tudom melyiket vegyem!
Az Xbox 1-et,vagy a Ps4-et!!! ?
Röviden leírná valaki a különbséget!!
Köszönöm!!! -
raziel01
veterán
Szivárog a Microsoft E3-as konferenciája is
- Dátumot kap a Halo 5, és bejelentik a béta kezdetét is.

- A Microsoft bejelenti, hogy a különböző alkalmazások kikerülnek a Gold-előfizetés mögül.
- Novemberben indul Xbox One-on a Games with Gold. Havi egy AAA-játék, és egy digitális játék lesz választható.

-
Madwe
nagyúr
válasz
Petya2900XT
üzenetére
Valamint a digit általában sokkal olcsóbb - hacsak nem a korongot is külföldről rendeled...
-
válasz
19Vico81
üzenetére
A lemezes játékoknál úgy tudom,h be kell helyezni a lemezt ellenőrzés céljából,h eredeti-e a lemez míg ugye a letöltöttnél nem. Ha megjelenéskor veszed a letölthető verziót általában 1-2 nappal előtte előtöltheted,h ne a megjelenés napján szakadjon rá a fél világ a szerverekre. (de hamarabb ugyanúgy nem játszhatsz vele)
-
19Vico81
tag
Sziasztok,
ma végre én is Xbox1 tulaj lettem, 123k volt a gep

első konzolom így azt hiszem van mit olvasnom és majd lehet jönnek a láma kérdések, azokért előre is bocsi.
Itt is az első...mi a különbség a letöltött és a vett játék között (előny-hátrány) ? Azonkívül hogy a letöltöttet nem tudod eladni.Üdv,
-
Cimbye
tag
12 col magas Master Chief szobor. 2014 novemberétől megvásárolható
Kell 

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
pelenka35
őstag
Ms adott ki valami nagy címet one-ra ?
-
Zjunior
veterán
13500 a Watch Dogs...
Lehet onnan megveszem, de ahogy ismerem magam, digitalisan fogom
-
iamfabric
csendes tag
Látom rendetegen dolgozunk így szombaton

-
iamfabric
csendes tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ha már játékrendelés akkor:
http://www.videogamesplus.ca
Ajánlom mindenkinek…3hét mire megérkezik, a posta csak 7 kanadai dollár.Érdemes utánaszámolni

-
Cimbye
tag
Most megmondom, hogy ha az MS lesz akkora köcsög és se a Halo 2 Anniversary se a Halo 5 nem jön idén akkor kalapáccsal szétütöm az Xboxot és felrakom youtube-ra a vidit hogy Halo nélkül ennyi ér az Xbox One

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
nagymartin95
üzenetére
Németektől nem fogsz tudni jó áron játékot venni szerintem. A Zavvi-tól kb olcsóbban haza jön ingyen postával.
Én itt szoktam nézni a német árakat egyébként. -
nagymartin95
csendes tag
Valaki tudna ajánlani németeknél levő konzolboltot ahol viszonylag jó áron vannak játékok?

Van kint ismerős aztán hozatnák vele de ő csak a mediamarkt-ot ismeri
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ökölbe szorítja és sír a hír hallatán.

(Btw nem macska Onion smiley )
-
lukirobi
tag
Nekem bármilyen Halo cím megfelel idén, csak legyen.
Amennyiben nem lesz egyik sem idén, sem Halo 2 Anniversary, sem Halo5, akkor ünnepélyesen megfogadom itt és most, hogy felgyújtom a kertben az egész klumpetet kamerástól, mindenestől, azt majd csak akkor lesz megint, amikor jön Halo
-
lukirobi
tag
"343 won't confirm Halo 5 for 2014 despite surprise video mention
If you've read any of recent rumours about the first Halo game on Xbox One, you'll gloss "your next Halo journey will begin" as "we're making Halo 2 Anniversary first". The latter is said to be down for release in November, and will allegedly grant access to a Halo 5 beta. Various sources claim that 343 - which has teased unannounced projects in addition to Halo for Xbox One and the Halo TV series - has enlisted Halo: Combat Evolved Anniversary co-developers Saber Interactive and Certain Affinity to help out. "
-
pzstm
titán
válasz
L_YKing
üzenetére
lehet találsz még Fifa bundle-t, de használtan már elég olcsón lehet mevenni magát a játékot

most még csak az...aztán kipróbálod a Ryse-ot, a Titanfall-t, a Dead Rising3-t, a Forza 5-t, majd a Sunset Overdrive és Forza Horizon2 fog következni, hogy csak az exkluzív címeket emlegessem így hirtelenjében

-
L_YKing
addikt
Azt hiszem raszanom magam es a ballagasi penzbol veszek x1-et

Esetleg van olyan, hogy Fifa edition? Mert egyelore csak a fifa erdekel.
-
pzstm
titán
Weekly Gaming News Show (2nd May 2014)
Nagyon jó fej srácok, nemrég kezdték el csinálni a youtube-ot. Van PS4-ük is mielőtt bárki fanoknak titulálná, egyszerűen csak jófejek
(vagy inkább idióták de csípem őket)Kb 40 másodpercet elég megnézni onnan ahonnan linkeltem

-
redXIII
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én benne vagyok.Gyere te is

-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
elfogadták a Preview regisztrációmat, most néztem meg az appban

-
SütiGTi
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Lassan átcsap iPhone vs Android háborúba ez a ps vs x1
és kb ugyanannyi az értelme is...
-
jófiú90
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
"Ma például egy szuper minőségű fake kép alapján megtudhattam, hogy a Forza 4 szebb mint a Forza 5. És ezt valaki tényleg elhiszi...
"Igazi szakerto a gyerek XD
-
redXIII
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Tölle ne is várj mást. Aki vérremenö vitába megy azzal hogy grafikailag rosszabb a forza5 mint a 4, annak felesleges,mint lónak az imádság.
-
Zjunior
veterán
válasz
nagymartin95
üzenetére
Vegyel fel!
Donmixes85! -
nagymartin95
csendes tag
Aki fifázik felvehetne kellene játszótárs a Start a Co-op Season achievementhez

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Edem25
üzenetére
Mit várnék el? Minimális objektivitást talán. De ez így hülyeség, mert másokkal szemben nem lehetnek elvárásaim. Az efféle véleménynyilvánításnak is megvan a maga lélektana, de ebbe itt nyilván ne menjünk bele.
Egyszerűen csak ajánlottam, hogy nézzetek át néha, mert bizonyos idő után már szórakoztató, hogy egyeseknek még mindig örömet okoz a PS4 teljesen egyértelmű erőfölényének fitogtatása, illetve az X1 alázása. Ennyi, és bocs az off-ért. 
pzstm: Na ugye megmondtam!
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Akkor szóljál a debil haverjaidnak hogy ne példálózzanak a forzával egy ps topicban, ok és okozat.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Megtaláltam azt a képet, zseniális munka

-
Edem25
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Mit vársz mindenhol boszorkányüldözik a One-t! Amihez a One hozzáér az szar lesz! Forza 5 is :S
-
bulikavagyok
nagyúr
Nem rossz, augusztus-szeptemberben én is kint leszek pár hetet, de inkább egy-két Chelsea meccsre nézek majd ki..

Más: Nézzetek át néha a PS4 fórumba, ha időtök engedi. A sok teljesen normális, intelligens, és segítőkész hozzászóló közt akad néhány rendkívül vicces egyed is, aki minden alkalmat megragad arra, hogy az X1-et fikázza (mintha lenne bármi értelme is
). Ma például egy szuper minőségű fake kép alapján megtudhattam, hogy a Forza 4 szebb mint a Forza 5. És ezt valaki tényleg elhiszi...

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

l.skywalker
IntelKiller7