Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egérpad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- SSD kibeszélő
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #61594 üzenetére
Én is valószínű laptopot fogok venni, de nálam még odébb van ez a projekt. Valamikor idén, talán nyáron. Van egy-két dolog, amit jelenleg fontosabb. Autó- és telefoncsere, meg most úgy néz ki bevállalunk még egy lurkót. Aztán megyek vazektómiára.
Tudom, hogy az asztali PC sok mindenben jobb választás lenne. Eleve jobb ár-érték aránya van. De a mobilitás nálam fontosabb.
Egyébként én is a Legion -t néztem, meg a LOQ -t. De a Lenovo -val annyira nem vagyok kibékülve, viszont nagyon kedvelem az Asus -t. Így inkább a TUF felé hajlok.
Mondjuk nálam nem a játék a fő szempont, de azt sem bánnám, ha azért arra is lehetne használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szemüveges topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Logitech Z906 5.1 hangfal rendszer
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest