Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
HugóBoss
tag
Kéne egy kis help.
Megvettem blizzardtól a diablo4 kieget, majd kértem refoundot kb 30 perc után. Ez volt múlt hónap 20.-án. Revoluttal fizettem, a fő számláról, nem egyszer használatosról.
Azt írták, h kb 1 hét a visszafizetés. Eltelt kb 2 hét, mikor megkerestem őket, hogy mizu, mert pénz az nem jött.
Erre azt válaszolták, hogy ők elküldték, kérdezzem a bankot. Írtam a revolutnak, akik azt írták, hogy kell az átutalás dátuma, hogy milyen számláról utaltak, mekkora összeget és melyik számlára.
Kértem a blizzardot, hogy adja meg az utalás dátumát és hogy honnan hová utaltak.
Ők erre megírták a dátumot és hogy mekkora összeget, de semmi mást.
Ezt megírtam a revolutnak, akik válaszoltak, hogy ennyi infó kevés (ezt én is gondoltam)
Írtam blizzardnak, hoyg ez így kevés a banknak, erre ők annyit írtak, hogy
"Customer support do not provide the info you requested. everything we could provide was already provided by the previous game-master"
Mit tudok ilyenkor tenni, kinek kell írni blizzardéknál? A revolut nyilván nem tud keresni a kért adatok nélkül, ők meg csesznek kiadni...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest