- Milyen TV-t vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
válasz
Stauffenberg #9723 üzenetére
Mai első 4 csatám nekem is bukó volt...ki is léptem egy órára. Aztán hála égnek helyreállt a világ rendje.
Ráadásul t25/2-vel volt az első köröm, ami úgy kezdődött, hogy egy Su-85B blokkolt. Bármerre indultam gyorsan elfordult és megakasztott.. fél perc után belelőttem, kb maradt 100 HP-ja. Elindultam gyorsan és beslisszoltam egy ház mögé. Kikukucskáltam, elkezdtem lőni egy T-29-et, tolatnék vissza erre kis g*ci áll mögöttem és nem enged. Meguntam, kilőttem.Beírta, hogy most azonnal reportoljon mindenki (nem lettem kék). Visszaírtam neki, hogy "Sajnos te nem vagy elég okos ehhez a játékhoz, légyszi töröld le a csata után" és, hogy "Ha legközelebb is direkt blokkolsz valakit, ne csodálkozz, ha kilőnek"...mindezt úgy hogy az ellenfél is lássa. Ezután kussban maradt...szerintem senki nem reportolt...mondjuk nemtom mennyit tudott angolul, mert a kilövése után kb ennyit írt be..."report t25"
Rühellem a blokkolókat, és sajna egyre több van belőlük. Úgy látszik ez valami új divat a gyerekek közt.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Xbox Series X|S
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden, ami hőszivattyú
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Metal topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db elérhető még)
- FÉLÁRON! Fujifilm Instax Mini 12 instant fényképezőgép + 2x10 mini film - Új, bontatlan!
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest