Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni időjárás-állomás
- 3D nyomtatás
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

.mf veterán Kinek mi. B1-em nem volt, de vele találkozva úgy tűnik, hogy egy lassú, nagy célpont, gyenge fegyverrel, s bár testpáncélja erős, de tornyán könnyebben át lehet lőni. 
 Ellenben a gumikacsa (AMX40), bár tetűlassú, de úgy pattogott, hogy csak néztem, egyetlen light, amivel több Steel wallt is összegyűjtöttem. A nagyobbik ágyúval a T1-T2-eseket egy lövéssel ki lehet szedni, s bár pontatlan, de még T5-ös medek ellen is használható, ha tudod, hol kell lőni (alap Pz4-et 1vs1 is szedtem ki vele, igaz béna volt és nem tudta, hol lőjön).M3Lee nekem szenvedős volt. Valójában egy fél-TD. Miután visszahoztam 50%-ra, free xp-ből fejlesztettem ki a T1 HT-t... --- Végre megvan az IS-8-ra a nagyobbik ágyú. De még mindig egy pályát tévesztett mednek érzem. A T-54-gyel összehasonlítva: magas pen ágyú alacsonyabb RoF, hasonló / picit gyengébb páncélzat, gyengébb mobilitás, azon belül is jóval rosszabb fordulás. Amíg az erősebb ágyú meg nem lett (annak is a fele free xp-ből), IS-3-hoz képest visszalépés volt, s elég nyögvenyelősen ment. De sajnos még most is változó. Van, hogy sikerül vele jót menni, pl a legutóbbi: 
 Victory!
 Battle: Ruinberg 2012. július 22. 19:12:38
 Vehicle: IS-8
 Experience received: 1 136
 Credits received: 42 723
 Battle Achievements: Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "I Class"
 (11/11, 4 kill 4 sebzés, nem prémes).
 Máskor viszont pénzügyileg masszív bukó, örülök, ha 4-5 sebzőt be tudok vinni, mielőtt 2-3 lövésből kilőnek. Első lövésre általában track és ammorack együtt száll el. A legénység is nagyon könnyen hullik ebben a tankban, itt volt először olyan, hogy a teljes legénység előbb halt meg, mint a tank megsemmisült volna.
 Mivel "med-heavy", úgy lenne fair, ha velem szembe MM-be egy hasonlót válogatna. Ellenben gyakran van az, ha én egyedüli T9-es vagyok, akkor egy JT, 704, T95 az ellen topja, ami azért nem könnyű eset.
Aktív témák
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 480-500-512 gb sata SSDk
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest