-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #8129 üzenetére
Az is egy jó játék.
Igazából csak a 3 említett tankkal próbáltuk, mással nem nagyon, de mivel csak nagy sebességnél megy, ezért gondolom szűk a tankok listája. A tank lapossága is mondhat valamit, test 2-ben szerintem több tankot is kipróbálunk, elvileg mostmár eltűnik a 13 75 hiba.
Szerk: Visszatérve a hibaüzenetre, igazából fogalmam sincs miért rakták be, valószínűleg készültek rá.
Ahol még el lehet merülni, az Highway, végigmentem egy amerikai gyakorló csatát, direkt ki is írták, hogy no shoot. Na, a lényeg, hogy a Highway pályán a T-54 teste teljesen elmerül, van olyan rész, ahol csak a tank tornya látszik ki. Ez még lehet olyan pálya ahol el tud merülni a kicsi ELC-vel, talán oda lett kitalálva a cannot fire, tank is under water felirat.
Amúgy nagyon jó kis tank egy felderítő össze is jött vele, sokkal többet ér, mint egy 12t, vagy mint egy 13 75, szerintem az a 2 tank nem valami gyors. A másik komoly az új kicsi ötösben, hogy bele tudok küldeni átütő lövést az IS-8-ba és a T-54-be, az előbbinek talán még a hasát is átviszem.
Aktív témák
- Zelda Breat of Wild
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 4 Mini PC - i5-13400 16GB DDR5 / 512GB SSD - ÚJ! Wifi 6, BT 5.3, DP
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- WD Red Pro 4TB 7200rpm Megbízható archiválás és biztonságos backup! 3év garancia
- WD Black SN770 2TB NVMe PCIe Extra gyors tárhely, friss vásárlás, 2év garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest