- 420 mm-es AIO-val jön a DeepCool "lopakodó" alaplapokat is támogató nagytornya
- Primary RGB Tandem OLED panelt kap az LG 27 hüvelykes gaming monitora
- Megmenti a Sony 8K-s ígéretét a Pure Pool Pro
- Sallangoktól mentes ultraszéles monitorral jelentkezett az LG
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
fsb1000 #8129 üzenetére
Az is egy jó játék.
Igazából csak a 3 említett tankkal próbáltuk, mással nem nagyon, de mivel csak nagy sebességnél megy, ezért gondolom szűk a tankok listája. A tank lapossága is mondhat valamit, test 2-ben szerintem több tankot is kipróbálunk, elvileg mostmár eltűnik a 13 75 hiba.
Szerk: Visszatérve a hibaüzenetre, igazából fogalmam sincs miért rakták be, valószínűleg készültek rá.
Ahol még el lehet merülni, az Highway, végigmentem egy amerikai gyakorló csatát, direkt ki is írták, hogy no shoot. Na, a lényeg, hogy a Highway pályán a T-54 teste teljesen elmerül, van olyan rész, ahol csak a tank tornya látszik ki. Ez még lehet olyan pálya ahol el tud merülni a kicsi ELC-vel, talán oda lett kitalálva a cannot fire, tank is under water felirat.
Amúgy nagyon jó kis tank egy felderítő össze is jött vele, sokkal többet ér, mint egy 12t, vagy mint egy 13 75, szerintem az a 2 tank nem valami gyors. A másik komoly az új kicsi ötösben, hogy bele tudok küldeni átütő lövést az IS-8-ba és a T-54-be, az előbbinek talán még a hasát is átviszem.
Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest