Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz fsb1000 #8129 üzenetére

Az is egy jó játék. :) Igazából csak a 3 említett tankkal próbáltuk, mással nem nagyon, de mivel csak nagy sebességnél megy, ezért gondolom szűk a tankok listája. A tank lapossága is mondhat valamit, test 2-ben szerintem több tankot is kipróbálunk, elvileg mostmár eltűnik a 13 75 hiba.

Szerk: Visszatérve a hibaüzenetre, igazából fogalmam sincs miért rakták be, valószínűleg készültek rá. :D Ahol még el lehet merülni, az Highway, végigmentem egy amerikai gyakorló csatát, direkt ki is írták, hogy no shoot. Na, a lényeg, hogy a Highway pályán a T-54 teste teljesen elmerül, van olyan rész, ahol csak a tank tornya látszik ki. Ez még lehet olyan pálya ahol el tud merülni a kicsi ELC-vel, talán oda lett kitalálva a cannot fire, tank is under water felirat. :DDD Amúgy nagyon jó kis tank egy felderítő össze is jött vele, sokkal többet ér, mint egy 12t, vagy mint egy 13 75, szerintem az a 2 tank nem valami gyors. A másik komoly az új kicsi ötösben, hogy bele tudok küldeni átütő lövést az IS-8-ba és a T-54-be, az előbbinek talán még a hasát is átviszem. :K

Aktív témák