- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Az utolsó csepp lehet publikus, a többi a klán belügye.
Nehezen viselem, ha gyerköcök kimoderálnak facebukkon (mindegy hol, lehet klán fórum is, mindegy), mikor azt vitatom meg a másik okoskával, hogy a klánok közötti együttműködést tán nem kéne seggnyalásnak tekinteni, amikor a legtöbb magyar klán képtelen megtartani értékes területeket.
Ennyi...Eszembe jutott egy régés-régi sztori:
Egy közepes bandának voltam a technikusa még a múlt évezredben. A Metro klubban léptünk fel, talán nem is először. A cucc belővése után kimentem valamiért (talán barátnő?) az Astoriához, és mikor fél óra múlva visszaértem nem akartak beengedni.
Fél órát vitatkoztam, lejött a bandavezetője is, de nem... fizettünk volna beléptit is, de már nem lehette. Na akkor is elköszöntem, mert ez így nem profi. Ha magunknak cincogunk a garázsban akkor ok, de ha nagyot képzelünk magunkról, akkor legyünk profik.
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest