Hirdetés
- Hardvervadászat november elején
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
fsb1000
üzenetére
Válaszolnék, ha már kérdezel.
0 kört mentem E-100al
Kérdeznék is
- mennyi az átlagsebzésed a többi tier10 heavy tankkal, amiknek 260 és felette van a pen-je?
Meg is válaszolom helyetted
-kevesebb, mint E-100alHogy is van ez? A többin adott a pontos, gyorsan töltő, hatalmas átütésű ágyú, de azokkal még kevesebb az átlagsebzésed, mint az E-100al? Húha, akkor inkább nerfelni kéne az E-100at nem?
Azt az AP, APCR, HEAT lőszeres részt pedig olvasd át szerintem még párszor, mert végig a HEAT lőszerről volt szó, ami az E-100 gold ammoja - bár állításod szerint gyakran használod, de gondolom nem állandóan, vagy igen?
Találkoztam a fórumról már E-100 játékossal randomban, érdekes módon simán átütötte a tankokat, az átlag sebzése is több, mint 500-al magasabb a tiédnél és nem gold ammoval lőtt (látszik a lövedék ütötte lyukon, hogy AP vagy HEAT csinálta), neki nincs komoly gondja vele.
Tényleg nem értem én ezt, biztos én vagyok megint a hülye, de a puszta számok alapján számodra az E-100 a legerősebb tier10 tank, hiszen ezzel tudsz a legtöbbet sebezni, ami a heavy tankok elsődleges feladata lenne.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Hardvervadászat november elején
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 96% Akkumulátor
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest