-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Atlantis #5217 üzenetére
Hmm nehéz kérdés. Én nagyon szeretem a 13-75-öt, most gyűlt össze 13-90-re, de szerintem utána is megtartom. Evvel a tankkal a legjobb az átlagom a sokat játszottak közül (most épp lement 59%-ra egy vesztes sorozat után).
Ami nálam bevált (leírni könnyebb, mint csinálni):
1.) Jó helyre kicsit előremenni és spotolni, odapörkölni és elrohanni
2.) Amikor mások viszik a támadást, kicsit más irányból menni. Amíg az ellenfél elfoglalt, nem rád céloz, addig gyorsan egy tárat beléjük ereszteni, majd eltűnni
3.) Egyedül maradt, lassú tankok, nyílt részen: fedezékből megközelíteni, lehetőleg az oldala vagy fara felől felbukkanni, s a sebességet kihasználva gyorsabban körözni és lőni, minthogy ő utánad tudna fordulni. KV1S-t is le lehet így nullázni teljes hp-ről, úgy, hogy el se talál.
4.) Már alaposan lesebzett tankok csoportját kiírtani. Volt már, hogy 3db 1-200 hp-s T6 medet kiírtottam egy tárral.
5.) Minket spotoló ellenséges scoutok nyomába eredés és levadászataSzvsz, s én így használom, nekem így jön be.
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parkside szerszám kibeszélő
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Nem tudták megverni a Huaweit
- További aktív témák...
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest