Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Napfénysüti #49624 üzenetére
Tigris2-re egy voks, he bele szólhatok.
Nekem volt/van mindkettő, és a kv-4 az egyik legutálatosabb tank a játékban, amivel találkoztam. Szemből se nehéz meglőni, oldalról meg úgy kicsontoznak, hogy tenni nem tudsz ellene semmit. 1. mert lassú mint a dög. 2. mert hiába vastag a pánclzat, ha nincs szögbe állítva és 200pennel már szemből is meglőnek, nem hogy oldalról. Ugye T8 áltag pen a nehéz tankok esetén 220mm. A legbosszantóbb viszont számomra az, hogy hihetetlen könnyú felgyújtani. Volt nem egy olyan csatám, ahol kétszer is égtem. Mág most is jól emlékszem, hogy az első nap amikor megvettem, 6 csatát mentem vele, ez alatt hétszer égtem.. Most ott tzartok, hogy eladom a fenébe, mert még a 3x szorzónál is komolyan kényszeríteni kellett magamat, hogy kivigyem a garázsból és még több, mint 200k xp-t kellene összegereblyézni vele az ST-1-hez, ami a miatt elindultam vele.
Remélkem tudtam segíteni a kis kirohanásommal.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest