- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Egérpad topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic 
 Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
- 

Patrick76496 őstag válasz  Iron Funeral

üzenetére Iron Funeral

üzenetéreIgen, az oroszok biztonságos elhelyezéssel nem robbannak, csak sérül az ammo rack. A kínaiaknál jelenleg T7-nél tartok, mindkét ágon. IS-2-vel még nem mentem, de haverom azt mondja, hogy a 110 szeret szemből gyulladni, és az ammo rack is sérülékeny. A T-34-1 viszont majd szétesik, minden baja van. Gyakori kritikus sérülések vele: ammo rack, tűz, motor, driver, üzemanyag tank. Ettől függetlenül jó kis gép, megy is vele a játék, mint a többi kínaival, ahogy az alsó kép mutatja. (#47383) BaLee: Szép körök.  Nekem még kb. 25k a kínai 8-as med. Mennyire sérülékeny az elődjéhez képest? Nekem még kb. 25k a kínai 8-as med. Mennyire sérülékeny az elődjéhez képest?Egy kis érdekesség: Gondolta volna valaki, hogy a kínai tréning nem T-34-85-el van, hanem T-34-1-el? Az amerikai szerveren pedig valszeg M4A3E8 a gép, ezen gépek mögötti training feliraton akadt meg a szemem modolás közben. 
 -------------------------------------------------------------------------------------
 A bekeretezett értékek közül az utolsó kettő mit mér? A harmadik egyértelmű, a második az effi, az első pedig a második alapján osztályoz. Javítson ki valaki, ha nem így van.
Aktív témák
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban garival eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem még kb. 25k a kínai 8-as med. Mennyire sérülékeny az elődjéhez képest?
 Nekem még kb. 25k a kínai 8-as med. Mennyire sérülékeny az elődjéhez képest?