- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
psycroptic
őstag
Mit szoktál kezdeni a lemmingcsapattal ha top heavyben ülsz? Mész velük egy gyors rush reményében vagy inkább mész a másik irányba védeni, hátha a többiek képesek megoldani a helyzetet vagy keresel egy alternatív megoldást, hogy legalább neked jó legyen?
Én szinte mindíg odamegyek ahol a legkevesebben vannak a mieinktől vagy senki és védeni próbálok. Ami csak addig életképes, míg az ellen rá nem jön, hogy egyedül vagyok és hiába vagyok jól védett helyen a túlerő miatt sokat nem számít. Próbálkoztam már azzal is, hogy megyek a lemmingekkel de félúton nem tudom mi történik velük de már csak egyedül vagyok. És hiába kérem őket, hogy jöjjenek nem jönnek. Megvárják míg megdöglök és azután egyesével lövetik le magukat. Ezek közül még egyik sem vált be igazán.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ingatlanos topic!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest